zimny_chirurg 18.07.11, 19:35 Pojedź na Woodstock do Kostrzynia, tam w tym roku będzie 600 tyś ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddf Re: Sziget, czyli Open'er, Roskilde i Glastonbury IP: *.internetia.net.pl 18.07.11, 20:21 Czy bedzie 600 to nie jestem tego taki pewien. Poza tym Woodstock jest krotszy no i kaliber gwiazd tez troche mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szakadimas Re: Sziget, czyli Open'er, Roskilde i Glastonbury IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.11, 22:43 Ten wywiad - artykuł to jeden bełkot!!! Kryterium liczby osób jako wyznacznik poziomu festiwalu jest absurdalne! W muzyce chodzi o jakość, a nie ilość! Czy ktoś myśli w tej redakcji ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Sziget, czyli Open'er, Roskilde i Glastonbury IP: *.devs.futuro.pl 19.07.11, 07:41 Gość portalu: szakadimas napisał(a): > Ten wywiad - artykuł to jeden bełkot!!! Kryterium liczby osób jako wyznacznik p > oziomu festiwalu jest absurdalne! W muzyce chodzi o jakość, a nie ilość! Czy kt > oś myśli w tej redakcji ??? Może przeczytaj jeszcze raz ten artykuł. Ja zarejestrowałem kto będzie w tym roku i kto grał do tej pory a nie ile było bydła. Polski Woodstock to przy tym koncert w zapyziałej wiosce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: Sziget, czyli Open'er, Roskilde i Glastonbury IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.11, 10:33 Wszystkich zainteresowanych odsyłam do wujka googla.Proszę wpisać Krzysztof Pers lub/i tribcore .Cała masa zadowolonych inaczej po kontaktach finansowych z tym jegomościem. Ciekawy wątek np tutaj forum.hard-core.pl/viewtopic.php?f=2&t=37905&hilit=tribcore&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Sziget, czyli Open'er, Roskilde i Glastonbury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.14, 18:22 Sziget to jest petarda, ale obecnie to już nie ten sam klimat co 4 lata temu:( Zacny wywiad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sziget, czyli Open'er, Roskilde i Glastonbury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.20, 22:22 Filip Herma to znany mitoman z Bielska i zakompleksiony amator bez sukcesów, wiec nie dziwie sie temu wpisowi. Synku weź się do roboty a nie krytykuj innych. Jak masz problem idz do Sadu, a jak nie to nie rozpuszczaj plotek jak rasowy mieczak Odpowiedz Link Zgłoś