Dodaj do ulubionych

Kosmodrom Żerniki

23.07.11, 15:13
Czy wiecie, że Sternik ogranicza czestotliwość promów kosmicznych z Kosmodromu Żerniki? Na Księżyc można teraz będzie dostać się jedynie co pół godziny, a nie co dwadzieścia minut, jak to było wcześniej.

Oficjalnym wytłumaczeniem jest brak kokainy zasilającej pilotów, ale ja w to nie osobiście nie wierzę, wiem ile się jej sypie w ratuszu.
Obserwuj wątek
    • umciaciarumcia Re: Kosmodrom Żerniki 23.07.11, 16:50
      potwierdzam, wczoraj wracałem metrem plus z Sobótki i pomiędzy filmikami z najładniejszymi bramkami Śląska w Lidze Mistrzów puszczali ogłoszenie, ze promy kursują rzadziej
    • kklement Za skromne 15 mln zeta... 23.07.11, 17:18
      ... jestem gotów wykonać studium konieczności rozbudowy kosmodromu uwzględniając potrzeby związane z Europejską Stolicą Kultury.

Oczywiście z życzliwymi urzędnikami się podzielę :) Może być 10% jak zawsze, drogi magistracie ?
    • telebox Re: Kosmodrom Żerniki 23.07.11, 18:01
      Ja słyszałem że co godzinę, ze względu na niską popularność...
    • Gość: furora Re: Kosmodrom Żerniki IP: *.internetia.net.pl 23.07.11, 19:36
      Czuma wspominał, że "tabor" siada i chcą kupić tego Atlantisa, co go Amerykanie po ostatnim locie do muzeum przeznaczyli. Oczywiście mają wziąć na to kredyt.
      Obsługą całego przedsięwzięcia ma się zająć powołana nowa spółka "PRom XXI".
    • Gość: jdfp No nie! IP: 149.156.14.* 25.07.11, 03:08
      Trzeba coś z tym zrobić, być może załóżmy EIT plus plus plus?
    • map4 Re: Kosmodrom Żerniki 25.07.11, 10:45
      na100procent napisała:

> Oficjalnym wytłumaczeniem jest brak kokainy zasilającej pilotów, ale ja w to ni
      > e osobiście nie wierzę, wiem ile się jej sypie w ratuszu.

Pomysł na metro we Wrocławiu nie wygląda mi na wymyślony na kokainie, a raczej na gandzi.
      Przypalili sobie chłopaki dobre, miejscowie zioło, otworzyli wrota umysłu i wyszło im metro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka