Dodaj do ulubionych

Do wrocławian

18.05.04, 14:26
Czy moglibyście zapytać Józefa Piniora, jak może koegzystowac na listach
wyborczych SdPl z tak oczywistą świnią jak Dariusz Rosati ? Odpowiedź
zainteresować może całś Polskę.
Obserwuj wątek
    • Gość: 100% Re: Do wrocławian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:35
      kurcze opadły mi obie ręce a to co mi obrzezali skręciło się w
      trąbkę
      • indris Ręce a mózg 18.05.04, 14:43
        Mam nadzieję, że mózg Ci nie opadł. Bo forum służy do starcia mózgów a nie rąk.
        • Gość: 100% Re: Ręce a mózg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:49
          mózg mam dobrej roboty,masoński,dobrze jest jak mózg rozumnie rękoma
          steruje,jedno bez drugiego mniej warte
          • indris Mózg i użytek z niego 18.05.04, 15:03
            Nie wiem czy wiesz, ale Józef Pinior był kiedyś legendą "Solidarności". Wobec
            tego cieszył się powszechnym szacunkiem. Jego występowanie na listach
            wybordzych z oczywistą świnią warte więc jest wyjaśnienia.
            • Gość: 100% Re: Mózg i użytek z niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 15:06
              kurcze czemu zaraz swinią? choć wyjaśnij
              • indris Próba wyjaśnienia 18.05.04, 15:12
                Rosati,jako członek RPP z pensją ok 30 000 zł/mies złożył pozew do sądu
                o "wyrównanie" ok. 300 000 zł. Formalnie miał prawo. Moralnie - no comments.
                • Gość: erni Re: Próba wyjaśnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 15:39
                  Szok !!! :)
            • Gość: Rafis Re: Mózg i użytek z niego IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 18.05.04, 18:34
              indris napisał:

> Nie wiem czy wiesz, ale Józef Pinior był kiedyś legendą "Solidarności". Wobec
              > tego cieszył się powszechnym szacunkiem. Jego występowanie na listach
              > wybordzych z oczywistą świnią warte więc jest wyjaśnienia

Marian Jurczyk tez był legenda Solidarnosci, kim jest teraz? :)
              • Gość: Emeryt Re: Juz odpowiadam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.04, 19:00
                Pan Marian Jurczyk jest teraz prezydentem miasta Szczecina. Oznacza to, że
                cieszy się szacunkiem wyborców tak jak u nas pan prezydent Dutkiewicz. :)
                • Gość: Rafis Re: Juz odpowiadam IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 18.05.04, 19:19
                  Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> Pan Marian Jurczyk jest teraz prezydentem miasta Szczecina. Oznacza to, że
                  > cieszy się szacunkiem wyborców tak jak u nas pan prezydent Dutkiewicz. :)

że sie cieszy to bym nie powiedział :)
    • Gość: 100% Re: Do wrocławian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 15:18
      rozumiem nie podoba ci się to,a gdyby tak tą forsę przeznaczył na
      biedne dzieci było by o k ?
      • ja22ek Re: Do wrocławian 18.05.04, 15:30
        A czy przeznaczał na zbożne cele część swojej niemałej pensji?
        • Gość: 100% Re: Do wrocławian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 15:37
          nie wiem trzeba by było przy okazji z człowiekiem
          porozmawiać,najłatwiej nazwać żydem,masonem,świnią,tak się u nas uprawia
          politykę
          • indris Porozmawiać... 18.05.04, 15:46
            ...to NALEZAŁOBY z Piniorem. Z Rosatim rozmawiać nie ma po co - jego sprawa
            jest szczegółowo opisana. Natomiast zdanie Pinora interesuje mnie naprawdę,
            jako skromnego uczestnika "S".
            • Gość: 100% Re: Porozmawiać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 15:56
              mnie rosati ni ziębi ni grzeje,a skoro pinior zgodził się na takie
              towarzystwo na liście to widać mu to nie przeszkadza,widać dla niego
              rosati to nie "świnia"jak go wyzej nazwałeś
              • indris A jednak... 18.05.04, 17:30
                ...mnie - i chyba nie tylko - interesuje opinia Piniora, w swoim czasie
                podziwianej osobistości "S". Co więcej, wydaje mi się, że mamy prawo do
                poznania tej opinii. Kiedyś Pinior był naszym bohaterem. Mamy prawo do
                pytania: "co się stało z naszą klasą ?"
                • Gość: 100% Re: A jednak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 17:56
                  masz prawo te pytania zadawać byleś tylko nie obrzucał ludzi błotem
                  zmień chłopie styl,zamiast "świnia" napisz "człowiek"
                  • Gość: erni Re: A jednak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:41
                    Pinior jest po prostu socjalistą i to wszystko . Takie ma poglądy. Natomiast
                    Rosati jest wybitnym ekonomista o pogladach lewicowych i to wszystko co na ten
                    temat mozna powiedziec.
                    • indris Re: A jednak... 18.05.04, 19:52
                      Z całym szacukiem dla p. Piniota ośmielam się mniemać, ze. Rosati ŻADNYCH
                      poglądów nie ma. I chciałbym usłyszeć opinię na ten temst p. Piniora.
                      • Gość: mr_pope Re: A jednak... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 21:13
                        Napisz maila, zadzwoń, pofatyguj się osobiście. Będziesz miał informacje z
                        1szej ręki.
                        • diabelek2 właśnie... 18.05.04, 21:54
                          zajmij się tym osobiście a nam daj spokój, co się nas pytasz co myśli Pinior, a
                          skąd my to mamy wiedzieć, ani z nim pracujemy ani to nasz rodzina.??
                          i jeszcze jedno,jak używasz na kogoś okręślenia świnia to badź taki miła(y)
                          żeby to uzasadnić bo uzasadnienie typu że złozył rosatii pozew do sądu w w celu
                          wyrównania pensji ( jak sam napisaeś zgodnie z prawem) nie jest dla mnie oznaką
                          tego że to świnia...
                          aha i nie zarzucaj mu ze nie daje na szczytne cele, biedne dzieci etc. bo nie
                          wiesz tego, to że Rosati nie robi tego publicznie nie świadczy o tym że tego
                          nie robi.
                          najłatwiej komuś zaglądać w kieszeń i do życia a swoim to się ciężko zająć?
                          a.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka