pssz 04.09.11, 21:33 Nie będzie iluminacji i czegoś tam jeszcze. Czyli walka i inne imprezy się odbędą, a stadion spokojnie, w międzyczasie, się skończy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psx1 Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na Eu... 04.09.11, 21:46 Stadion w środku robi fantastyczne wrażenie. Jedyne do czego można się było przyczepić jest to , że nagłośnienie działało fatalnie i nic nie było słychać. Stadion dużo lepszy od poznańskiego. Ceny za hot doga 4 zł i hamburgera 5 zł ujdą. Coca-cola i jej produkty mogły być troszkę tańsze( 5zł za 0,5 l). Nic tylko czekać na inauguracyjny mecz z Lechem Poznań :) P.S. Na zewnątrz jest jeszcze dużo do zrobienia , ale nie to było celem dzisiejszej wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 222 Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na IP: *.icpnet.pl 06.09.11, 22:15 w d* byłeś, g* widziałeś Odpowiedz Link Zgłoś
bratstrach Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na Eu... 04.09.11, 22:12 Kto się wybiera na pierwszy mecz Śląska na nowym stadionie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pera Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na IP: *.dynamic.mm.pl 04.09.11, 22:33 Zapewne Roman Zieliński - autor biblii wrocławskich kiboli pod tytułem "Jak pokochałem Adolfa Hitlera" - oraz jego łyse cheerleaderki w zielonych szalikach, które chciałyby palić w piecach zawodników drużyny przeciwnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na IP: *.static.korbank.pl 04.09.11, 22:52 I już się zaczyna trollerka. Darujcie sobie ten czarny marketing, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxy Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na IP: *.poczta-polska.pl 05.09.11, 07:39 Czarny marketing powiadasz? To najprawdziwsza prawda niestety. Siedziałem wczoraj na młynie, na samej górze. Przecież 3/4 kibiców młynowych to patologia. Dres, co drugi ząb i przede wszystkim nachlani jak tralala. Kiedy ochroniarz zwrócił paru, żeby zeszli poniżej strefy oddzielonej zaczęli bluzgać na niego jakby zabił im matki. Nie rozumiem dlaczego niektórzy bronią tych meneli. Czy jeżeli ktoś się uważa za kibica Śląska to jest automatycznie aniołem bez skazy. Przykro to mówić, ale piłka nożna przyciąga taką patologie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: you Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na IP: *.wroclaw.vectranet.pl 05.09.11, 08:54 Trudno wymagać, żeby orangutany wpuszczali na korty tenisowe czy pola golfowe. Poza tym w szmaciance wystarczy umiejętność liczenia do 4. Taki mały product placement. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na IP: *.devs.futuro.pl 05.09.11, 10:00 Gość portalu: Maxy napisał(a): > Czarny marketing powiadasz? To najprawdziwsza prawda niestety. Siedziałem wczor > aj na młynie, na samej górze. Przecież 3/4 kibiców młynowych to patologia. Dres > , co drugi ząb i przede wszystkim nachlani jak tralala. Kiedy ochroniarz zwróci > ł paru, żeby zeszli poniżej strefy oddzielonej zaczęli bluzgać na niego jakby z > abił im matki. Nie rozumiem dlaczego niektórzy bronią tych meneli. Czy jeżeli k > toś się uważa za kibica Śląska to jest automatycznie aniołem bez skazy. Przykro > to mówić, ale piłka nożna przyciąga taką patologie. Ano nastały takie czasy gdzie określenie "młodzi, wykształceni, z dużego miasta" stało się określeniem obraźliwym a bandyci w dresach, demolujący stadiony i ich okolice nazywani publicznością wyrażającą krytykę rządu. Mam cichą nadzieję że drechy rozwalą stadion na pierwszym meczu i to będzie przyczynkiem do definitywnego rozprawienia się z tą gangreną Odpowiedz Link Zgłoś
cheffin Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na 05.09.11, 14:21 Mam nadzieje ze nie zniszcza stadionu, najwyzsza pora zrobic porzadek z takim towarzystwem.Stadion piekny - a jakas partia pyszczy ze nic sie nie buduje, na zewnatrz jest jeszcze troche pracy - napewna zdaza grecy na tydzien przed olimpiada wszystko skonczyli a wiec i naszym musi sie udac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.11, 00:30 Czytałeś w ogóle tą książkę marny człowieczku? Jeżeli nie(a zapewne tak jest) to się nie wypowiadaj. Tytuł nic o niej nie mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na IP: *.ip.netia.com.pl 05.09.11, 10:22 No właśnie kurna, przecie to nowy Dostojewski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekny_roman Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na IP: *.dynamic.mm.pl 05.09.11, 15:27 Roman mógłby przygotować drugą część swojego bestsellera sprzedawanego spod lady w sklepiku na Nowym Dworze - "Jak pokochałem Andersa Behringa Breivika", albo "Jak pokochałem Starucha". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furora Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na IP: *.internetia.net.pl 04.09.11, 22:21 "Trudno oszacować, ile osób było na stadionie - może 10 tysięcy, może trochę więcej. Szacunkowo mniej więcej tyle, ile chodzi na mecze Śląska. Ale przy ponad 40 tysiącach zamontowanych krzesełek stadion w niektórych miejscach świecił pustkami" Czyli było ok. 75% pustych miejsc, ale stadion tylko w niektórych miejscach świecił pustkami? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na 04.09.11, 22:31 Gość portalu: furora napisał(a): > Czyli było ok. 75% pustych miejsc, ale stadion tylko w [u]niektórych miejscach[ > /u] świecił pustkami? ;-)) Takie są prawa propagandy. Trzy koła sprawne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Tysiące nieobecnych kibiców na otwartym Mauzoleum IP: *.ip.netia.com.pl 04.09.11, 22:36 > Czyli było ok. 75% pustych miejsc, ale stadion tylko w [u]niektórych miej > scach[ > > /u] świecił pustkami? ;-)) > > Takie są prawa propagandy. Trzy koła sprawne ! > > z PRoPOrcji wynika, że raczej jedno koło sprawne, reszta nieobecnych..... Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Tysiące nieobecnych kibiców na otwartym Mauzo 05.09.11, 11:26 Gość portalu: Łoś_bimbacz napisał(a): > z PRoPOrcji wynika, że raczej jedno koło sprawne, reszta nieobecnych..... Wy się, towarzyszu Łosiu, lepiej zastanówcie, z czego spółeczka Wro2012 będzie spłacała stadion, kiedy w listopadzie skończą się igrzyska z okazji otwarcia kolosseum. Z tej ligi, w której być może trzeba będzie nakazem PZPN grać przy pustych trybunach ? A propos: Otwarciu kolosseum w Rzymie towarzyszyły igrzyska trwające w sumie 100 dni. W ich trakcie zużyto ponad pięć tysięcy dzikich zwierząt, zaś zgwałconych chrześcijańskich dziewic, zarżniętych niewolników i poległych gladiatorów nikt nawet nie liczył. Zasada była prosta: im gorzej działo się w imperium, tym dłuższe i kosztowniejsze były igrzyska organizowane na arenach. Każdy garnizon imperium musiał mieć amfiteatr z liczbą miejsc równą liczbie stacjonujących w nich żołnierzy. Pod koniec swego istnienia imperium rzymskie organizowało igrzyska przez (średnio) sto trzydzieści pięć dni w roku. Igrzyska te były w całości finansowane z budżetu państwa, co w połączeniu z brakiem nowych źródeł dochodów (podbito już wszystkie ziemie, które opłacało się podbić) spowodowało najpierw finansowy, potem moralny a na końcu militarny upadek państwa. Tyle nauki, tyle historii tylko po to, aby tysiąc pięćset lat później powtórzyć te same błędy, które w ten sam sposób się skończą. No ale jak się Imperator Vratislaviensis Rafaellon Franciskanus Dutkiewitis nie chce uczyć na cudzych błędach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Tysiące nieobecnych kibiców na otwartym Mauzo IP: *.ip.netia.com.pl 05.09.11, 23:45 > No ale jak się Imperator Vratislaviensis Rafaellon Franciskanus Dutkiewitis nie chce uczyć... Jego Dynamiczność stara się usilnie wykatapultować w aurze doskonałego GosPOdarza na inne areny, a długi Długiego zostaną do spłaty lemingom, które go tak podziwiały:)))) Przykłady antyczne oraz nowożytne: Grecja z olimpiadą za pożyczone pieniądze, Portuglia z Piłkarskim Świętem, a nawet ekspo, nie ostudzą Dynamicznego Zapału lemingów..... Odpowiedz Link Zgłoś
krasnaladamu Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na 05.09.11, 09:05 Trochę dziwnie to ujęli. Dla uzupełnienia i wyjaśnienia: od połowy wysokości trybuny były zamknięte - publiczność zajmowała miejsca tylko poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
kami-ju Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na Eu... 04.09.11, 22:38 kurcze... a kibice nic nie nabroili? Jaka szkoda... nie będzie o czym pisać, a jutro nowy tydzień! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koru Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 22:46 Pusto było?syn chciał wejść na stadion mieszkamy na Maślicach widzę stadion z okna nie dali mu wejść brak miejsc ma 14 lat przykro mu było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nopatrz Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.09.11, 22:53 Nie wiem, czy syn gamon, czy tata jeszcze wiekszy gamon. Od kilku dni trabia gdzie mozna dostac wejsciowki, przed impreza na samym stadionie tez byly dostepne. No ale jesli ktos jest matolem i nie umie czytac, tylko sie zali po fakcie, to tak juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukułko Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na IP: *.opera-mini.net 04.09.11, 22:53 Przecież mówili że tylko 15000 wejściówek ze względów bezpieczeństwa było, i wszystkie rozprowadzono juz parę dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Przez płot dało radę wejść 04.09.11, 22:58 Wszedłem przez płot, bo nie miałem wejściówki. Swoją drogą rozdawanie tych wejściówek było przeprowadzone po partyzancku, rozeszły się podobno w krótkim czasie. Dziś dowiedziałem się dlaczego - po prostu niektóre polskie buraki brały po kilkadziesiąt. Przyczepić się można - jak już pisano w tym wątku - do nagłośnienia. Nie znam się na tych sprawach, ale czy nie można by było umieścić w ściśle określonych miejscach dodatkowych głośników do kasowania pogłosu? Czy panowie od nagłośnienia nie wiedzieli, że konstrukcja stadionu jest "twarda" (beton, stal, szkło) i odbija dźwięk? Ciekawe ile takie kulawe nagłośnienie kosztowało? Przypuszczam, że można by było za nie wybudować kilka willi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Zaczyna sie od pocalunku..... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 04.09.11, 23:38 A potem tragedia...Obym sie mylil. Gratulacje dla przyszlej pary mlodej. A stadion bedzie sdefiniowany Reprezentacja i Slaskiem (ich wynikami). Olimpijski byl dla Polski taki sobie. Wygrane z Malta i Szwajcaria. Porazka z Portugalia. W pucharch bylo fajnie. Nawet bardzo. Zobaczymy co z tym nowym tworem. Odpowiedz Link Zgłoś
piopop31 Nagłośnienie jedna wielka porażka... 05.09.11, 00:19 Teraz już się utwierdziłem w przekonaniu dlaczego nie opłaca się iść na Georga Michaela.... Akustycy - wielki wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psx1 Re: Nagłośnienie jedna wielka porażka... IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.11, 01:11 Z tego co czytałem na forum Śląska. Głośniki były włączone tylko na trybunie za bramką , ale nie na tej gdzie zebrali się kibice ćwiczący doping. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnaladamu Re: Nagłośnienie jedna wielka porażka... 05.09.11, 09:10 Odwrotnie i inaczej. Były głośniki główne, pod dachem, z których było słychać głównego spikera, i były mniejsze głośniki, dla spikera od dopingu, za bramką, za którą się zgromadzili kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Nagłośnienie jedna wielka porażka... 05.09.11, 09:19 Spokojnie, jest takie powiedzonko "Pierwsze koty za płoty", akustycy tez ludzie, muszą poznać sprzęt. Próby bez ludzi i próby przy pełnych trybunach to dwie różne rzeczy. Akustyków też zżera trema, po 10 imprezie będziecie mogli wybrzydzać. Chłopaki róbcie swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
pufff Zamierzenia organizatorów i "dwa córki" Mariusza 05.09.11, 07:09 "stadion w niektórych miejscach świecił pustkami.Takie było jednak zamierzenie organizatorów, którzy chcieli przetestować m.in. przemieszczanie się kibiców między" Z całą pewnością organizatorzy marzyli o tym, żeby przyszło ok. 20 % widowni. To pokazuje realne zainteresowanie i "obłożenie" stadionu. Przy okazji - gdyby kogoś interesowało dlaczego Polacy zarabiają tak mało, podczas gdy pracują najwięcej w Europie: mamy najdroższe stadiony i drogi w Europie. Budowa takiego samego stadionu kosztowałaby za granicą (zachodnią) o połowę mniej, a autostrady (jak np. w Chorwacji) 2/3 mniej. Miłej zabawy w towarzystwie właśnie ukaranych kiboli :) Odpowiedz Link Zgłoś
zusto129 zawiedzeni malkontenci 05.09.11, 07:19 przykro wam prawda? cholera jasna nic kibole nie zniszczyli,nikt w morde nie dostał,kurcze nieudana impreza,gó... wyborcze nie ma o czym pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeware Zobaczymy, ilu przyjdzie, gdy trzeba będzie płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 08:26 To będzie prawdziwa weryfikacja. Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Czy dach na stadionie jest zasuwany ??? 05.09.11, 08:31 Pytam, ponieważ wybieram się na koncert i nie wiem czy warto płacić za miejscówkę na płycie.........:) Bo jak zacznie lać.......... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzykant Re: Czy dach na stadionie jest zasuwany ??? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 05.09.11, 08:59 Na koncerty chodzi się w miejsca do tego przeznaczone. Stadiony piłkarskie, takie jak wrocławski, są dla kiboli a do słuchania muzyki jest Narodowe Centrum Muzyki, choć dachu też tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiOTR Re: Czy dach na stadionie jest zasuwany ??? IP: *.static.dsl.dodo.com.au 05.09.11, 09:02 Trzeba byc kretynem,aby inwestowac w pilke.n w Polsce.Idiota. Kibol i tak wszystko rozp...... Dno. Stadiony szlak trafi murawe krowy zjedza reszta na zlom. Poziom gry "C" klasa,zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Czy dach na stadionie jest zasuwany ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 09:11 A co, nie widziałeś, że był rozsunięty? Popatrz uważnie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
miroskom 8 tys. kibiców na meczach ligowych - coś okropnego 05.09.11, 09:07 Stadion jest ZA DUUUUŻY. Tak samo jak w Gdańsku. Fatalnie będzie wyglądał pusty stadion na meczach ligowych. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Gratuluję Wrocławowi rozsądnych strażaków i policj 05.09.11, 09:11 Oglądając zdjęcia widać że teren jeszcze nie jest w pełni zagospodarowany, nie ma cudu by nie było jakiś usterek do naprawy, przy tak wielkiej budowie i tempie pracy to normalne. We Wrocławiu nikt nie robił z tego olbrzymiego problemu rangi niedopuszczenia stadionu do eksploatacji. W Warszawie imprezy odbywają się na stadionie w budowie. Tylko w Gdańsku wszystko musi grać do ostatniej czujki i kawałka trylinki na parkingu, może dlatego że tu strażakom spaliła się hala z publicznością? Gratuluje Wrocławowi i czekamy na autsajdera z Warszawy, wstyd, to Wrocław miał półroczne opóźnienie droga Stolico. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnaladamu wygody 05.09.11, 09:13 "krzesełka wygodne" Były dwa typy krzesełek: twarde (za bramkami) i zaskakująco miękkie (w pobliżu sektorów VIP-ów). "Działały już toalety" Tylko ponad połowa była nieczynna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SM A ja się przyczepię do jednego... IP: 194.165.48.* 05.09.11, 09:35 Po co było od razu układać z krzesełek napis Śląsk na stadionie? Na mistrzostwa założą pewnie na te białe krzesełka zielone pokrowce, które, znając życie, będą odbiegały odcieniem od zielonych krzesełek, a ponadto będą zabierane na pamiatkę przez kiboli. Należało zrobić całą górę na zielono, a po mistrzostwach ułożyć biały napis Śląsk, a te zdemontowane zielone byłyby na wymianę uszkodzonych, które na pewno będą, przez kibolstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
gabkamski Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na Eu... 05.09.11, 10:50 Lemingi kiedy młode i głupie nie zastanawiają się, że będą to spłacać wraz ze swoimi dziećmi z opłatami komunalnymi, czynszami i podatkami lokalnymi, które nam miłościwie panujący gensek Dudi planuje wraz z tą bandą rządzącą Wrocławiem na lata 2012/2014 - już budują fawele koło Szkoły Oficerskiej na Czarneckiego To dopiero początek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek.4 Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na IP: 82.160.86.* 05.09.11, 12:21 Tak lepiej nic nie budować,dać ludziom alkohol i nie będą krzyczeć. Pisuarze,cZasy komuny się skończyły i już nie wrócą,nigdy już nie dopuścimy że komuchy takie jak ty doprowadzały Polskę do ruiny. Odpowiedz Link Zgłoś
gabkamski Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na 05.09.11, 12:28 Derek weź się wyśpij albo napij bo lemingujesz - pewnieś ze Spółeczki EU-RO - bo sens tego o czym piszę jest inny...327 tys "Wrocławian" według ankiety "jakość życia w metropoliach", którą monitorowałem zostało uznanych za "wykluczonych" - czyli 47% mieszkańców tej słynnej metropolii z dziurawych chodników i ulic nie korzysta z edukacji, kultury i wypoczynku. To oni potem zasilają szeregi "kiboli" i dewastują nie tylko fizycznie wizerunek tego wielokulturowego miasta...Ale do Ciebie i tak to nie dotrze, bo nienawiść i pogarda zmogły Twój zalążek umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
gabkamski Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na Eu... 05.09.11, 11:19 A ja się przyczepię do ceny, do spółki administrującej i samego otoczenia tego cudu architektury za 940 mln złotych!!! Długi Wrocławia przekraczają już 5, 5 mld złotych - przychody ewidencjonowane to tylko 2,5 mld zł..Ciekawe które grupy mieszkańców odczują w swoich portfelach ciężar spłaty wizji Wielkiego Sternika? Może mi podpowiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Tysiące kibiców na dniu otwartym stadionu na 05.09.11, 11:39 gabkamski napisał: > Ciekawe które grupy > mieszkańców odczują w swoich portfelach ciężar spłaty wizji Wielkiego Sternika > ? Może mi podpowiecie? Źle zadałeś pytanie. Jedyną grupą mieszkańców, która nie odczuje ciężaru spłaty wizji sternika w swoich portfelach jest grupa miejskich radnych. Tych 37 wybrańców lemingów zostanie oszczędzonych, reszta dostanie po kieszeni, że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok ty mapciu nie bój ryby, nie będziesz płacił. 05.09.11, 14:23 rozumiem twój stres. Na stadionie wszystko zbliża się ku pozytywnemu końcowi, a nie ku katastrofie. Doprawdy, współczuję ci. Wbrew narzekadłom, Wrocław pięknieje od XX lat z dnia na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: ty mapciu nie bój ryby, nie będziesz płacił. 05.09.11, 14:33 Każdy, kto zdecyduje się - będąc chociażby w odwiedzinach - pójść na przysłowiowe piwo do knajpy będzie te długi spłacał. Emigranci w odwiedzinach też. Ciekawym, jak na cenach we wrocławskich galeriach handlowych odcisną się nowe lokalne podatki. Równie ciekawy jestem, jak wyludni się Wrocław, kiedy nowe opłaty lokalne spowodują exodus mieszkańców i przemysłu z miasta do okolicznych gmin. Implozja to chyba najwłaściwszy termin oddający przyszłość Wrocławia: czarna dziura otoczona wianuszkiem normalnie zarządzanych, ludnych, gwarnych gmin. Na szczęście jest już AOW, która pozwala ominąć tą czarną dziurę nie zdejmując nogi z pedału gazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gklewski Re: ty mapciu nie bój ryby, nie będziesz płacił. IP: *.korbank.pl 05.09.11, 15:55 Ależ drogi lemingu ja nie peniam, tylko nie chciałbym płacić dodatkowego haraczu ponad to z czego łupi mnie Moje drogie Miasto...Wolę metropolie, które dbają o swoich mieszkańców - Poznań już na tym stracił kaskę (30 tys. ludzi wyprowadziło się do okolicznych miasteczek), a pamiętaj wierny linii partii lemingu, że za wszystko się płaci. To nie te czasy, że robi się coś dla idei? Jak o tym wiem, ty też, ale podnosisz przyłbicę i wydaje ci się, że ten świat należy do Ciebie....A tu "abarotno" jak mówią nasi przyjaciele Moskale. Trochę już mieszkam w tym mieście i nigdy nie myliłem się w swoich sądach...A może jesteś ze Spółeczki EURO i "zsiesz" Prezydenckiego To rozumiem dlaczego tak "zażarcie" bronisz tego bizantyjsko-oligarchicznego pomysłu... Odpowiedz Link Zgłoś
mesio557 Stadion wewnątrz super. 05.09.11, 11:35 Stadion wewnątrz super - szczególnie przy sztucznym świetle. Jednak parę mankamentów zauważyłem: 1. Fatalne nagłośnienie - spikera dosłownie nie można było zrozumieć, wszystko dudniło. 2. Mam nadzieję, że obiecane podświetlenie membran pokrywających stadion będzie zupełnie inne niż "próby iluminacji", które nam wczoraj zafundowano: całkiem wyblakłe obrazy, spod których prześwitywały szczegóły konstrukcji stadionu. 3. Moim zdaniem telebimy powinny być większe 4. Powrót ze stadionu ulicą Pilczycką: mimo stosunkowo małej ilości widzów i końcu imprezy rozciągniętym w czasie przebiegał bardzo ślamazarne (jeden wielki korek od stadionu do co najmniej Hutniczej), Tramwaj Plus tu pomoże ale uważam za wielki błąd nie wyremontowanie do mistrzostw Pilczyckiej (na całym odcinku powinny być 2 jezdnie). Odpowiedz Link Zgłoś
krasnaladamu Re: Stadion wewnątrz super. 05.09.11, 11:45 > Stadion wewnątrz super - szczególnie przy sztucznym świetle. Jak dla mnie: dopiero przy sztucznym świetle zaczął dobrze wyglądać. > 1. Fatalne nagłośnienie - spikera dosłownie nie można było zrozumieć, wszystko > dudniło. Wydaje mi się, że tylko tego drugiego spikera (od dopingu, za bramką). Albo tylko przed treningiem. Bo w trakcie treningu rozumiałem już obu (a przeniosłem się w tym czasie najpierw pod sektor VIP-ów, a potem za drugą bramkę). > 2. Mam nadzieję, że obiecane podświetlenie membran pokrywających stadion będzie > zupełnie inne niż "próby iluminacji", które nam wczoraj zafundowano: całkiem w > yblakłe obrazy, spod których prześwitywały szczegóły konstrukcji stadionu. Oby było lepsze, ale obawiam się, że przy dziennym świetle to lipa będzie. > 4. Powrót ze stadionu ulicą Pilczycką: mimo stosunkowo małej ilości widzów i ko > ńcu imprezy rozciągniętym w czasie przebiegał bardzo ślamazarne (jeden wielki k > orek od stadionu do co najmniej Hutniczej), Tramwaj Plus tu pomoże ale uważam z > a wielki błąd nie wyremontowanie do mistrzostw Pilczyckiej (na całym odcinku po > winny być 2 jezdnie). Dokładniej to jest obecnie wąskie gardło jakoś w połowie drogi między stadionem a mostem Maślickim. Chociaż dalej, do początku Kozanowa też był korek. Odpowiedz Link Zgłoś
mesio557 Re: Stadion wewnątrz super. 05.09.11, 12:40 Nagłośnienie: w sektorach "C" było fatalne przez cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
krasnaladamu Re: Stadion wewnątrz super. 05.09.11, 23:37 Hmm, jeśli chodzi o C, to spędziłem trochę czasu w sektorze 217 i słyszałem dobrze. Również dobrze słyszałem w 230 (D). Odpowiedz Link Zgłoś
judicajuste Re: Stadion wewnątrz super. 05.09.11, 18:50 Niestety rozczarowalem sie duzo bardziej niz przypuszczalem . Ktos powyzej wspominal cos o stadionie w Poznaniu , chcialbym aby na tym naszym wroclawskim byl choc troche doping i atmosfera zbizone do tego w Poznaniu , ktorego pamietam z meczow Lecha w LE . Oby ! . Widzialem tez stadiony w Lubinie , nowy Arki , Legi i Korony . Powiem szczerze , ze jak na 950 mln. to jestem mocno zawiedziony . Zweryfikuja to mecze pilkarskie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www wrocław to żenada IP: *.ip.netia.com.pl 05.09.11, 11:45 jakich mało, prostactwo i chamstwo, tyle, aż tyle Odpowiedz Link Zgłoś
miszogun To tak jakby bezrobotny kupił sobie Mercedesa S 05.09.11, 12:01 I teraz nie ma na życie a co dopiero na paliwo, przegląd itd. Kto będzie utrzymywał te najdroższe w Polsce pastwiska ? Na Euro zarobi tylko UEFA a Polska dostanie rachunki do zapłacenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cheffin Re: To tak jakby bezrobotny kupił sobie Mercedesa 05.09.11, 14:29 a malo to bezrobotnych ma mercedesa -w sezonie letnim jedzie do pracy na czarno i co miesiac melduje sie w urzedzie pracy, zime spedza w fotelu przed telewizorem telewizorem znam kilka takich osob , kupuje komputer i pisze bzdury jak mu to w Polsce zle..miszogun napisał: > I teraz nie ma na życie a co dopiero na paliwo, przegląd itd. Kto będzie utrzym > ywał te najdroższe w Polsce pastwiska ? Na Euro zarobi tylko UEFA a Polska dost > anie rachunki do zapłacenia. Odpowiedz Link Zgłoś
krv16 Duduś lanser 05.09.11, 12:23 Biedni młodzi, Duduś im spie..rzył taką ładną pamiątkę z zaręczyn, bo musiał się polansować. Odpowiedz Link Zgłoś