ks4 23.09.11, 20:47 Witam. Potrzebuję dowiedzieć się gdzie znajduje się archiwum płac wrocławskiego Pafawagu z lat z lat 1965-85. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profesorfilutek Re: Pafawag Wrocław - gdzie znajduje się archiwum 23.09.11, 23:29 www.ap.wroc.pl/index.php?option=com_contact&task=view&contact_id=1&Itemid=20 Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Pafawag Wrocław - gdzie znajduje się archiwum 24.09.11, 09:26 Link podany prze profesorafilutka dotyczy archiwum przechowującego dokumenty o znaczeniu historycznym. Ciebie interesuje archiwum na Paulińskiej: www.pkt.pl/s/wroclaw/1584425/archiwum_miejskie_wroclawia.html Jestem pewny - miałem tam swój "epizod zawodowy" :-) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ks4 Pafawag Wrocław - Archiwum 27.09.11, 11:39 Dziękuję za pomoc, niestety dzwoniłem na Paulińską > odsyłają na Stalową. Na Stalowej odsyłają do archiwum Bombardiera, a tam twierdzą, że nie mają :( Jaka jeszcze instytucja może przechowywać informacje odnośnie płac we wrocławskim Pafawagu? Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z ukosa To jest sciscle zaplanowane dzialanie. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.09.11, 13:16 Panstwo jako podmiot swiadomie ukrywa dokumenty (lub pozwolilo je zniszczyc), aby uniknac roszczen emerytalnych. Glosujcie dalej na tych, ktorzy pozwalaja na taka sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ks4 Wyższa emerytura ZUS - ust. kapitału początkowego 29.09.11, 08:28 Gdzie zatem mogę uzyskać takie informacje, do kogo mogę zwrócić się o pomoc? Nawiązuję do artukułu: www.fakt.pl/Mozesz-miec-wyzsza-emeryture-Jak-,artykuly,115225,1.html "Jeśli nasz zakład pracy już nie istnieje, a my nie zadbaliśmy wcześniej o zgromadzenie danych potrzebnych do ustalania emerytury, trzeba będzie pofatygować się archiwum lub instytucji przechowujących dokumentację nieistniejących zakładów pracy..." Odpowiedz Link Zgłoś