janegood 18.05.11, 14:24 Szukam biletów na przelot do Splitu w sierpniu. Niestety nie znalazłam żadnych bezpośrednich połączeń, wszystkie są z przesiadkami i dość drogie. Czy ktoś ma pomysł jak kupić bilety na rejsy czarterowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Przelot do Splitu IP: *.adsl.net.t-com.hr 19.05.11, 11:58 Mozna leciec z Berlina:-) A o czarter pytac w biurach, ktore organizuja wycieczki lotnicze do HR (ja znalazlam tylko RainbowTours). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka Re: Przelot do Splitu IP: *.177.rev.vline.pl 19.05.11, 13:00 Rainbow lata w czwartki z kilku miast Polski do Dubrovnika. Do Splitu można się dostać Malevem z Warszawy z przesiadką w Budapeszcie (krótki czas oczekiwania). Odpowiedz Link Zgłoś
janegood Re: Przelot do Splitu 20.05.11, 10:14 Dzięki! Rainbow sprzedaje bilety jak im zostaną miejsca 1-2 tygodnie przed terminem i też nie ma pewności, ze będą wolne w 2 strony - trochę ryzykowne tak czekać na ostatnią chwilę. Chyba jednak trzeba będzie jechać samochodem ;( Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Przelot do Splitu 20.05.11, 11:01 Tak ogólnie,to ciekawy problem... w tym roku Polaków w Cro będzie ,na mój nos,blisko pół miliona a może ciut więcej. Co najmniej 1/4 nie obchodzi objazd po okolicach...dlaczego liniom lotniczym to się nie opłaca? Oto jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Przelot do Splitu IP: *.adsl.net.t-com.hr 20.05.11, 14:26 Tez mnie to zastanawia... Odpowiedz Link Zgłoś