Dodaj do ulubionych

Kaya, Zakopower i Brodka zagrają nam w Sylwestra

05.12.11, 16:24
W mieście syf aż strach ale sylwester dla motłochu musi być.
mam gdzieś poslkie popłuczyny pseudomuzyczne- wolę zadbane i czyste chodniki, bez dziur.
Obserwuj wątek
    • krasnaladamu Kaya 05.12.11, 16:35
      "bez tele-gwiazd"

No, tak, przecież T.Love to tylko radio-gwiazda, Kayah to piosenkarka weselna przypadkiem gdzieś robiąca za jurorkę, Urbański i Zakopower to gwiazdy reklamowe, zaś Dudziak to gwiazda filipińska.

Za to R.U.T.A... Sylwester będzie dzięki niej odrobinę punkowy. Chociaż niektórzy myślą, że to tylko kapela anty-PiS-owska.
    • Gość: bajaga LUC IP: *.internetia.net.pl 05.12.11, 16:42
      o L.U.C. gra na Rynku!!! dawno go nie było na koncercie na Rynku i gazety wrocławskie dawno o nim nie pisały to ci gratka !!!!!!!nie mozna zaprzepascic takiej okazji do obejrzenia tego najwspanialszego artysty wrocławskiego!!!!!!!!!
    • a-ja-na-to Kayah, Zakopower i Brodka zagrają nam w Sylwestra 05.12.11, 16:50
      zwycięzca MBTM tylko muzyka-to ENEJ i MACIEJ CZACZYK(NIE kONRAD)...tak mi się wydaje,ale co tam-zwykła dziennikarska niechlujność.
    • Gość: polo Re: Kaya, Zakopower i Brodka zagrają nam w Sylwes IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 17:21
      No cóż, u władz naszego miasta już od dawna da się zauważyć syndrom alkoholika: na flaszkę musi być, a rudery i śmierdzące ulice pies ...
      • Gość: :) Re: Kaya, Zakopower i Brodka zagrają nam w Sylwes IP: *.internetia.net.pl 05.12.11, 21:09
        to jak z tym oszczędzaniem? jest kryzys czy go nie ma? dlaczego oszczędności szuka sie tylko w portfelach mieszkańców, "władza" nie musi oszczędzać, bo państwowymi póki co się szasta? to może tak czas na obiecane remonty?
    • sobek128 Kayah, Zakopower i Brodka zagrają nam w sylwestra 06.04.12, 01:18
      Sylwester we Wrocławiu to gwarancja szampańskiej zabawy! Byłem w tym wspaniałym mieście już wielokrotnie, jednak nigdy nie miałem okazji tu być w ten szczególny wieczór sylwestrowy. Polecam serwis Sylwester Wrocław , bo to właśnie tam znalazłem bardzo ciekawą ofertę, która pozwoliła mi spędzić najlepszego sylwka w roku! Telewizja Polska uprzyjemniła nam wieczór akompaniamentem gwiazd polskiej muzyki estradowej. Każdemu kto chciałby się świetnie zabawić w Sylwester gorąco polecam to miasto pełne studentów!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka