twiak 13.12.11, 11:13 Nie wiedziałem że w Wałbrzychu gimnazjaliści "piszą do gazety". Pewnie dziennikarze po szkołach są "na baletach". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicjann "BALETY" ??????????????????!!!!!!!!! 13.12.11, 12:04 A co to za język, matko kochana ! Toż ta gazeta spadła na psy. To jest poniżej poziomu Faktu nawet.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Matka chciała iść na balety i zostawiła dziec IP: *.internetia.net.pl 13.12.11, 12:40 Ale nareszcie policja jest skuteczna, zauważacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Matka chciała iść na balety i zostawiła dziecko... 13.12.11, 14:58 A ja znam saprawe sadowa, gdzie sedzina i "eksperci" z osrodka rodzinnego nie widzieli nic zdroznego w tym, ze matka wielokrotnie zostawiala dzieci na cala noc idac balowac. Zostala oceniona jako dobrze nadajaca sie do roli rodzica... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik No wiesz... 13.12.11, 16:26 To w końcu 7 latek a nie jakiś niemowlak. Jak patrzę na swoje dzieciństwo, to chyba moi rodzice dzisiaj by w więzieniu skończyli, bo według obecnych norm to jakaś patologia była. Miałem może z 5 lat, jak sam wychodziłem na podwórko, w wieku lat 10 sam jeździłem tramwajami po mieście (np. do babci) i miałem lat może 12, kiedy wsiadłem w pociąg i samemu pojechałem na wakacje do ciotki na drugi koniec Polski... OK to były lata 80 i 90, ale bez przesady! Dzisiaj okazuje się, że 7 latek nie może sam na noc w domu zostać a poniżej lat 15 nie wolno dzieciom samemu na dwór wychodzić, bo przecież za każdym krzakiem jak nie pedofil to terrorysta się czai. No ja jeszcze w podstawówce co wakacje samemu zasuwałem pociągiem na Mazury i nikogo to w owym czasie nie dziwiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimota Re: No wiesz... IP: *.icpnet.pl 13.12.11, 17:05 Ja tam nie wiem... Ale pomysl sobie, ze dzieciaka mama kladzie do snu, potem budzi sie w nocy czy nad ranem i nikogo nie ma w domu... Akurat o jeszcze mlodszych dzieciach mowilem... Odpowiedz Link Zgłoś