Dodaj do ulubionych

naczelna gazety wrocławskiej idzie do Łodzi

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 18:32
Drodzy wrocławianie, napiszcie jaka jest gazeta wyborcza wrocławska? Naczelna
tejże gazety od jesieni przenosi się do Łodzi. Ciekawi mnie co to oznacza dla
czytelników. Nigdy nie byłam we Wrocławiu i nie czytałam wyborczej
wrocławskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: erni Re: naczelna gazety wrocławskiej idzie do Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:57
      To dobra wiadomość dla GW Łódź. Wrocławska gazeta pod przewodnictwem tej pani
      bardzo mi się podoba.

Zapraszamy do Wrocławia.
      • Gość: minija Re: naczelna gazety wrocławskiej idzie do Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:10
        w sumie szkoda , jest człowiekiem instytucją a wyborcza pod jej komendą
        najbardziej opiniotw órczą gazetą we wrocławiu
      • Gość: piegdoń Re: naczelna gazety wrocławskiej idzie do Łodzi IP: *.wroclaw.mm.pl 03.06.04, 21:29
        :)
    • wielki_czarownik Dam Ci link 03.06.04, 20:20
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=7171016&a=7171016
      Przeczytaj a sam zobaczysz.
      • Gość: mathilda ejże!!! ej!!! IP: *.net.pl / 81.219.230.* 03.06.04, 20:23
        dlaczego Łódź zabiera "naszą naczelną"???
        skandal!
        • Gość: Rafis Papa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:51
          Może ktoś się zorientował, że prasa feministyczna niekoniecznie musi być
          sprzedawana z logo gazety wyborczej? Może następny redaktor będzie mniej
          faszystowski pod względem ataków na palaczy trawki?

Popieram te zmiany, nie można siedzieć na jednym stołku wieczność.
          • Gość: piegdoń Re: Papa! IP: *.wroclaw.mm.pl 03.06.04, 21:33
            Widzę, że służby miejskie jak zawsze czujne. I żczyliwe, a jakże.

Tak czy inaczej trzeba zrobić cos na tarasie, jakby pifko i bigosik.
            Wracam z ciepłych 14 czerwca, proponuję 18 czerwca koło 19-nastej
            Stawiam bigosik. Radzia z Wawki też zaimplantujemy.
            piegdoń
            • Gość: m* taras + bigos :o) IP: *.net.pl / 81.219.230.* 03.06.04, 21:57
              ho ho - pożegnalny tarasik :o) i red Radek aż z Wawy przybędzie... no to trzeba
              być. [o ile dojade na czas do Wrocławia - stawię się!!!]
              marsha
              • Gość: piegdoń Re: taras + bigos :o) IP: *.wroclaw.mm.pl 03.06.04, 22:36
                Marszeńko, czekamy - jaką masz grzywkę?
                • Gość: m* pożegnalny taras... IP: *.net.pl / 81.219.230.* 03.06.04, 22:51
                  grzywa w strzępach - odrasta po drastycznych "modnych" cięciach a'la chyża
                  szczeżuja :o)
                  wieść o pożegnalnym tarasowaniu przekażę najstarszym Forumowiczom, no i
                  będę się starała z Tatr powrócić na czas...
                  pozdrawiam
                  • Gość: piegdoń Re: pożegnalny taras... IP: *.wroclaw.mm.pl 03.06.04, 23:42
                    dla mnie pan Pshemko miał ostatnio w ofercie absolutny blond.
                    No tom blond - jakby co czekam na balkonie
                    b.
            • Gość: wrocławiak Re: Papa! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.04, 16:44
              Jakaś sekcja zwłok w programie?
              Przed bigosikiem czy po bigosiku?
              • wielki_czarownik Lepiej po 16.06.04, 16:52
                Lepiej po. Wtedy wszyscy dostaną pawia i dopiero będzie ubaw dla wiadomego redaktora.
                • Gość: wrocławiak Zgadza się, będzie materiał do WC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.04, 17:24
                  czyli do następnej Wieży Ciśnień.
                  Fotki o wysokiej wartości artystycznej!
          • Gość: E Re: Papa! IP: 213.199.196.* 05.06.04, 19:22
            Krzyż na drogę!!!!
    • Gość: helga Re: naczelna gazety wrocławskiej idzie do Łodzi IP: 212.191.130.* 04.06.04, 08:29
      Może być niezły odlot.
      • Gość: Rafis desant ze Szczecina :) IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 05.06.04, 15:14
        O przepraszam ten wątek zobaczyłem dopiero teraz więc "mój" komentarz powyżej
        jest nieaktualny.
        Czytajcie tylko oryginalnego Rafisa a nie podróbki ;)
        Co do meritum to oceniam jak najbardziej pozytywnie ale z tymi kamienicami
        (komentarz do akcji m.in. MPECU) oraz lodowiskiem to przesada :)
        Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesów.
        Podobno na to miejsce przychodzi redaktor naczelny szczecinskiej GW. J.Sawka.
        • Gość: minija Re: desant ze Szczecina :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:38
          ze szczecina idzie do wrocka osoba którą trudno bedzie przekabacić -
          zastanówcie sie więc oczekujący na uległe dzienikarstwo macherzy wszystkich
          maści - zwłaszcza posadowieni w pomarańczowym budynku
    • Gość: Michnik W Łodzi jest więcej trupów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.04, 11:03
      Nekroafera, itd. Trzeba to wykorzystać, żeby podnieść nakład, dlatego wysyłamy
      specjalistkę.
    • Gość: piegdoń Re: naczelna gazety wrocławskiej idzie do Łodzi IP: *.wroc.gazeta.pl 16.06.04, 18:13
      Niestety, nie mogę być w weekend we Wrocławiu - z żalem odwołuję imprezę. Może
      do tematu redakcja wróci we wrześniu?
      Pozdrawiam serdecznie
      B.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka