Dodaj do ulubionych

Lemingi! Mam pomysł!

19.12.11, 15:54
Co tam metro, co tam tramwaj plus, co tam parking pod fosą... Ja mam dopiero pomysł godzien Dynamicznego Miasta!
pl.wikipedia.org/wiki/Teleportacja_kwantowa
W ten sposób raz na zawsze rozwiążemy wszelkie problemy komunikacyjne Wrocławia!
Czy zasłużyłem tym samym na stanowisko prezesa nowej miejskiej spółki Teleporty 2020?
Obserwuj wątek
    • map4 Re: Lemingi! Mam pomysł! 19.12.11, 16:17
      wielki_czarownik napisał:

> Czy zasłużyłem tym samym na stanowisko prezesa nowej miejskiej spółki Teleporty
      > 2020?

ale tylko pod warunkiem, że zgodzisz się zatrudnić co najmniej trzy modelki do sekretariatu. Modelki dostarczy taka jedna agencja, mocno zaprzyjaźniona z Wojtasem ze spółki Wro2012.

Chodzi o to, że ten model komunikacji jest tak nowatorski, że dziennikarze i inne buce na delegacjach będą walić drzwiami i oknami no i jakoś trzeba ich będzie obsłużyć.

Co najmniej trzy sekretarki, czarowniku. Może i nawet ze dwie asystentki byłyby Ci potrzebne.
    • radeberger Re: Lemingi! Mam pomysł! 19.12.11, 16:19
      No i EIT+ może się wykazać..
    • Gość: As Nie dla ciebie takie stanowisko IP: *.play-internet.pl 19.12.11, 16:38
      Chyba,że wcześniej pracowałeś np. w miejscowym oddziale gazety wyborczej. Takich lubią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka