Dodaj do ulubionych

VIVA PALESTYNA - MANIFESTACJA / WROCLAW

IP: *.if.pwr.wroc.pl 08.03.02, 13:04
15-go MARCA 2002 o godzinie 15:15 - to jest w piatek
na ulicy Swidnickiej - spotykamy sie pod ksiegarnia KWANT

MANIFESTACJA LEGALNA, PROPOKOJOWA
Zapraszamy wszystkich do wyrazenia solidarnosci z narodem Palestynskim!
Obserwuj wątek
    • Gość: Troy Re: VIVA PALESTYNA - MANIFESTACJA / WROCLAW IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.02, 13:09
      Gość portalu: STUDENT napisał(a):

> 15-go MARCA 2002 o godzinie 15:15 - to jest w piatek
      > na ulicy Swidnickiej - spotykamy sie pod ksiegarnia KWANT
      >
      > MANIFESTACJA LEGALNA, PROPOKOJOWA
      > Zapraszamy wszystkich do wyrazenia solidarnosci z narodem Palestynskim!

Propokojowa Manifestacja??? Z calym respektem do
      manifestacjii pokojowych, ale popieranie fanatycznych terrorystow
      pod impreza "manifestacja pokojowa" to najwiekszy absurd
      jaki spotkalem!

• Gość: STUDENT Re: VIVA PALESTYNA - MANIFESTACJA / WROCLAW IP: *.if.pwr.wroc.pl 08.03.02, 13:11
        nie chcesz nie przychodz
        nic na sile
        ja bede!
        mam dosc patrzenai na te rzeznie jaka Izrael przygotowal palestynczykom!
        • brezly Re: VIVA PALESTYNA - MANIFESTACJA / WROCLAW 08.03.02, 13:14
          Gość portalu: STUDENT napisał(a):

> nie chcesz nie przychodz
          > nic na sile
          > ja bede!
          > mam dosc patrzenai na te rzeznie jaka Izrael przygotowal palestynczykom!

To zmien kierunek w ktorym patrzysz. Mzoe zoabczysz cos milszego twoim oczom :-(((
          Studenci, marzec, syjonisci, popieramy naszych odwiecznych braci, ojczyzne mozna
          miec tylko jedna, tak ale dlaczego to ma byc Egipt, kurcze jaki ja juz stary
          jestem.

• deino2000 Re: VIVA PALESTYNA - MANIFESTACJA / WROCLAW 10.03.02, 09:25
            brezly napisał(a):

zoabczysz cos milszego twoim oczom :-
            > (((
            > Studenci, marzec, syjonisci, popieramy naszych odwiecznych braci, ojczyzne mozn
            > a
            > miec tylko jedna, tak ale dlaczego to ma byc Egipt, kurcze jaki ja juz stary
            > jestem.

stary, wez sobie kup Nasz Dziennik i Trybune, powinno byc ci lepiej;(

• brezly Re: VIVA PALESTYNA - MANIFESTACJA / WROCLAW 12.03.02, 10:15
              deino2000 napisał(a):

> brezly napisał(a):
              >
              > zoabczysz cos milszego twoim oczom :-
              > > (((
              > > Studenci, marzec, syjonisci, popieramy naszych odwiecznych braci, ojczyzne
              > mozn
              > > a
              > > miec tylko jedna, tak ale dlaczego to ma byc Egipt, kurcze jaki ja juz sta
              > ry
              > > jestem.
              >
              > stary, wez sobie kup Nasz Dziennik i Trybune, powinno byc ci lepiej;(
              >

Oj, deino2000, czy znasz pojecie "sarkazm"? Pozdruffka/
              B/Y
              • deino2000 Re: VIVA PALESTYNA - MANIFESTACJA / WROCLAW 13.03.02, 05:23
                brezly napisał(a):
                > > stary, wez sobie kup Nasz Dziennik i Trybune, powinno byc ci lepiej;(
                > >
                >
                > Oj, deino2000, czy znasz pojecie "sarkazm"? Pozdruffka/

znam;P ale IMVVHO tyczy on sie tylko konca twojej wypowiedzi.. zle cytnolem;)
    • Gość: daag Re: IP: *.tlsa.pl 08.03.02, 13:25
      a czy będzie instruktarz jak zostać zamaochowcem-samobójcą i w jaki sposób
      dobierać ofiary takiego zamachu? do tej pory nie wiem czy lepiej wysadzić się
      w autobusie szkolnym czy w zatłoczonej restauracji?

brrrr...
      • Gość: daag Re: IP: *.tlsa.pl 08.03.02, 14:56
        chodziło oczywiście o instruktaż... przepraszam moich nauczycieli języka
        polskiego. to się więcej nie powtórzy. ;o(
        • Gość: ◄viri► bedzie to manifestacja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 16:52
          pokojowa - dosc juz rozlewu krwi po obu stronach!
          • Gość: hrabiaa Re: bedzie to manifestacja IP: 213.77.64.* 08.03.02, 21:43
            W trakcie tej manifestacji o ktorych chodzi ? O Palestyne, czy o Palestyne?
            • Gość: ◄viri► Re: bedzie to manifestacja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 22:53
              chodzi o pokoj i o miedzynarodowa interwencje!
              Organizatorom zalezy na licznym udziale zarowno Polakow, Palestynczykow a takze
              Zydow... o ile wymienione w pierwszej kolejnosci narodowosci beda
              reprezentowane o tyle Zydzi nie odzywaja sie i nie wiadomo czy przybeda!

chodzi o pokoj!
              Dzis dzwonilem do Palestyny - do moich przyjaciol,
              boja sie w dzien siedziec w domach, wychodza na wzgorza i tam czekaja na
              przyjscie zmierzchu. W domach tylko sypiaja - o ile da sie zasnac.
              Dzis zginelo wg ich relacji do 80 osob (massmedia podaja liczbe 50 - byc moze
              sa jakies przeklamania)
              generalnie jest bardzo niedobrze!

a "cywilizowany" swiat milczy i wciaz planuje nowe wojny !
          • Gość: daag Re: bedzie to manifestacja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 19:36
            więc zrozum człowieku, że organizując coś takiego jak "viva palestyna" stajesz
            się stroną konfliktu bo to wygląda tak, jakbyś jednym bił brawo potępiając
            drugich. dużo nie trzeba, żeby w obecnych okolicznościach nadepnąć na odcisk a
            w przypadku tych dwóch narodów na ropiejącą ranę. krzycząć "viva palestyna"
            masz nadzieję doprowadzić do porozumienia arabsko-izraelskiego? lepiej zrób to
            pod hasłami "pokój dla bliskiego wschodu" i zrozum, że to dzięki głupocie
            polityków i niektórych obywateli po obu stronach barykady cierpią tam ludzie. i
            z jednego i z drugiego obozu. nadzieja i otucha potrzebna jest im wszystkim.
            nie tylko jednej stronie.
    • Gość: demos Re: VIVA PALESTYNA - MANIFESTACJA / WROCLAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 22:16
      w Izraelu jest demokracja czyli rządy ludu. dlaczego się dziwicie że Arabowie
      zabijają rządzących ?
      • Gość: ◄viri► jeszcze raz zapraszam IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 22:58
        zalezy nam na jak najwiekszej frekwencji!
        Caly swiat pomagal Polakom w walce o wolnosc
        dlaczego teraz mamy nie pomoc walczacym o godne zycie
        okupowanym od 53 lat Palestynczykom?

Na dzien dzisiejszy bedzie to desperacki krzyk i wolanie o miedzynarodowa
        ochrone i interwencje na Bliskim Wschodzie!
        • Gość: Helga Re: jeszcze raz zapraszam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 23:56
          Gość portalu: ◄viri► napisał(a):

> zalezy nam na jak najwiekszej frekwencji!
          > Caly swiat pomagal Polakom w walce o wolnosc
          > dlaczego teraz mamy nie pomoc walczacym o godne zycie
          > okupowanym od 53 lat Palestynczykom?
          >
          > Na dzien dzisiejszy bedzie to desperacki krzyk i wolanie o miedzynarodowa
          > ochrone i interwencje na Bliskim Wschodzie!

jak na razie to krzyczysz w pojedynke vist. Widze, ze juz zmartwychwstales na
          dobre.
          • Gość: Helga PS. A potem pojdziesz podpalic synagoge? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 23:58
            Gość portalu: Helga napisał(a):

> jak na razie to krzyczysz w pojedynke vist. Widze, ze juz zmartwychwstales na
            > dobre.

W ramach walki o prawa czlowieka, oczywiscie?

• Gość: ◄viri► Re: PS. A potem pojdziesz podpalic synagoge? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 21:05
              widzisz jacy WY Zydzi jestescie...
              0 szacunku!
              a jak juz wam sie grunt pod nogami troszke zaczyna ruszac to krzyczycie o
              antysemityzmie...

NIE! Chcemy zaproszic Zydow do tej manifestacji! I zapraszamy!
              niestety Zydzi sa raczej za kontynuacja tej wojny!
              robicie to samo dzis co kiedys Niemcy z Wami
              niestety... trzeba przeciwko Wam protestowac !
              • Gość: Helga Re: PS. A potem pojdziesz podpalic synagoge? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 21:19
                Gość portalu: ◄viri► napisał(a):

> widzisz jacy WY Zydzi jestescie...
                > 0 szacunku!
                > a jak juz wam sie grunt pod nogami troszke zaczyna ruszac to krzyczycie o
                > antysemityzmie...
                >
                > NIE! Chcemy zaproszic Zydow do tej manifestacji! I zapraszamy!
                > niestety Zydzi sa raczej za kontynuacja tej wojny!
                > robicie to samo dzis co kiedys Niemcy z Wami
                > niestety... trzeba przeciwko Wam protestowac !

Po pierwsze, Polka jestem. Po drugie, bardzo nie lubie waszych antysemickich
                postow zasmiecajacych cale Forum. Jestes odrazajacy. Bez odbioru

• dorsai Re: PS. A potem pojdziesz podpalic synagoge? 10.03.02, 01:08
                  Strój organizacyjny:
                  kamizelka odłamkowa i pas z 2 kg kostek trotylu lub lepiej semtexu
                  Po manifestacji bedziemy rozrywać się w przepełnionych kawiarniach lub
                  restauracjach, tak jak ci na rzecz których manifestujemy.
                  • deino2000 Re: PS. A potem pojdziesz podpalic synagoge? 10.03.02, 09:16
                    powiedziec o tobie - zalosny - to sprawic ci komplement...
                • Gość: ◄viri► Re: PS. A potem pojdziesz podpalic synagoge? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 14:00
                  jakie antysemickie?
                  Palestynczycy to tez semici kolezanko!
                  nie naduzywaj tej nazwy prosze!
                  • Gość: Sen Re: PS. A potem pojdziesz podpalic synagoge? IP: *.macedonska.wro.cxt.pl 14.03.02, 22:25
                    Brawo Helga tylko po co dyskutujesz z nawiedzonym i durnym swojskim talibem,
                    skor sama widzisz, że to zwyczajny przygłup.Kto tam był pierwszy w tej
                    Palestynie, Arabowie czy Żydzi śvirze? Sen- też Żyd, bo jak powiedział Papież
                    oni i my mamy wspólnego Ojca Abrahama
    • Gość: Avocado Wole Zydow (Europejczykow), niz brudnych Arabusow IP: *.sgh.waw.pl 10.03.02, 07:29
      Dlaczego ?

Zydzi to kolonisci Euro-Amerykanscy w Azji. Dlaczego mialbym wystepowac
      przeciwko naszej wspolnej kulturze euro-amerykanskiej ?

A Arabowie ? To przeciez juz dzicz azjatycka. Pojedz sobie do Niemiec albo do
      Francji i sam zobaczysz jak to jest mieszkac w kraju, gdzie jest ich pelno i na
      kazdym kroku. Od razu Ci mowie - brod, smrod i wszedzie panujacy syf. Po prostu
      nie lubie brudasow i tyle.

Pozdrawiam,

Avocado Aguila
      • deino2000 Re: Wole Zydow (Europejczykow), niz brudnych Arabusow 10.03.02, 09:19
        Gość portalu: Avocado napisał(a):

> A Arabowie ? To przeciez juz dzicz azjatycka.
        tia.. jak wszystko na wschod od Odry.. az dziwie, ze chca nas w Uni, takich
        zacofanych, zatwardzialych, pelnych kompleksow i uprzedzen...
        > Pojedz sobie do Niemiec albo do
        > Francji i sam zobaczysz jak to jest mieszkac w kraju, gdzie jest ich pelno i na
        >
        > kazdym kroku. Od razu Ci mowie - brod, smrod i wszedzie panujacy syf. Po prostu
        >
        > nie lubie brudasow i tyle.

byles? widziales??? a polskie dzielnice TEZ widziales???? i NIC ci sie nie
        lepillo do ubrania??? ;(
        • Gość: Avocado Re: Wole Zydow (Europejczykow), niz brudnych Arabusow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 09:49
          LOL bylem w wielu krajach - wierz mi. nigdy nie mieszklem w 'polskich
          dzielnicach', bo nie musialem, ale wiem jak jest.

Moim nalezy rownac do lepszych, a nie do gorszych, proste ?

Pozdrawiam,

Avocado Aguila
    • deino2000 Re: VIVA PALESTYNA - MANIFESTACJA / WROCLAW 10.03.02, 09:22
      Stary 100% with U.. moze jakas stronke wrzucic szybko w siec??? plus wlepki w
      tramwajach??? rzuc jakis fajny tekst mi na majla, jak masz to fotki ( ew.
      znajde w sieci) , ew. namiary na organizatorow i w pn wisi... co ty na to???

deino2000@poczta.gazeta.pl / deino@wp.pl
    • boogo Re: VIVA PALESTYNA - MANIFESTACJA / WROCLAW 10.03.02, 19:04
      cze Vir!!! jestem z Toba...trzymaj sie i do zobaczenia w poniedzialek:)))))
    • Gość: bobopik Ruszajmy!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 20:20
      Musimy sie zjednoczyc przeciwko zydowsko-ameryaknskiej okupacji naszej ziemii.
      tak samo zydzi okupuja tereny palestynskie - ciagle ataki armii izraelskiej
      przypominaja walke dawida z goliatem tylko ze teraz goliatem jest narod
      izraelski!!! Ludzie popatrzcie na krzywdy jakie sa wyrzadzane na ziemii
      swietej - niech kazdy kto jest katolikiem zrobi wewnterzny rachunek sumienia i
      papatrzy na biedny uciskany narod palestynski.

Arabowie stworzyli wspaniala kulture - dali podwalimy pod dzisiejsza europe -
      kto w to nie wierzy niech przeczyta jeszcze arz podrecznik od historii.
      Arabowie to narod pokojowy, gleboko wierzacy w Allaha - Koran nie nawoluje do
      mordowania innowiercow - tak mowia podstepni okupanci zydowsko-amerykanscy.
      Przeczytajcie KORAN bo warto!!!
      • Gość: pajlot Re: Ruszajmy!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 23:56
        a słyszeliście coś o slynnej " Akcji pod Arsenałem " gdzie polscy terrorysci
        chcieli zabić okupanta :))))))))))))))))))))))))
        • Gość: Jajaccek Re: Ruszajmy!!! IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 11.03.02, 00:15
          Gość portalu: pajlot napisał(a):

> a słyszeliście coś o slynnej " Akcji pod Arsenałem " gdzie polscy terrorysci
          > chcieli zabić okupanta :))))))))))))))))))))))))

Co ? Gdzie ? Kiedy ?? Jakiego okupanta??:))
    • Gość: wroclawi jest mi zal i bardzo glupio, ze "cywilizowany" swi IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 17:32
      at tylko sie temu przyglada... juz dawno nalezaloby tam wyslac wojska ONZ,
      wymusic na Izraelu respektowanie rezolucji (chodzi mi o osiedla Zydowskiei
      wojsko na terenach Autonomii) i bylby spokoj...

Ja przyjde - o ile nic mnie nie zatrzyma!

popieram !
    • Gość: Organize Re: VIVA PALESTYNA - MANIFESTACJA / WROCLAW IP: 168.143.112.* 11.03.02, 22:11
      Przypominam wszystkim o zmianie miejsca - NIE CZASU -
      manifestacji.

Spotykamy się 15/03/2002 o godz. 15:15 na POLACH
      MARSOWYCH koło STADIONU OLIMPIJSKIEGO !!!

Viva Palestina !!!
      • Gość: ◄viri► zmiany miejsca na pewno nie bedzie :) !!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 22:32
        prosze nei sugerowac sie "glupimi" zartami niektorych "dowcipnych"
        forumowiczow !

MANIFESTACJA SOLIDARNOSCI Z NARODEM PALESTYNSKIM

WROCLAW ul. Swidnicka - przy dawnej ksiegarni KWANT
        juz w ten PIATEK - g. 15:30 - 15.marca.2002

INFORMACJI ZASIEGAC PROSIMY TYLKO POD TYMI ADRESAMI:

viri
        palestine@poczta.onet.pl
        lub PPS
        propalestyna@Poczta.onet.pl

• Gość: MICHAL ZAMIENIMY KOSCIOLY NA MECZETY IP: *.skane.se 12.03.02, 00:01
          Viva Palestyna
          Najpierw rozprawimy sie z Zydami na drugi ogien pojda Chrzescijanie.
          Zamienimy koscioly na meczety.Viva Palestyna.
          • Gość: Piolo wątpliwości IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 12.03.02, 10:15
            Czy chodzi może o TYCH palestyńczyków, którzy 11 września po ataku na World
            Trade Center tańczyli z radości na ulicach?
            • Gość: max Re: wątpliwości IP: 195.216.121.* 12.03.02, 15:01
              właśnie tak się ostatnio zastanawiałem, gdyby doszło do konfliktu zbrojnego
              międz arabami a izraelem za kim opowiedzieliby się polacy? ciekawe ...
              • Gość: bart1980 Re: wątpliwości IP: *.ii.uni.wroc.pl 12.03.02, 17:49
                za Izraelem, mają ciche poparcie USA, więc i nasze. Poza tym są bagatsi, a my
                zawsze popieramy bogatszych.
    • Gość: KOZIOJEB Re: VIVA PALESTYNA - MANIFESTACJA / WROCLAW IP: *.skane.se 13.03.02, 05:51
      KTO SIE PRZYLACZY DO TYCH KOZIOJEBCOW
      • Gość: wroclawi Re: VIVA PALESTYNA - MANIFESTACJA / WROCLAW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 07:46
        ja! i mam nadzieje, ze wraz ze mna znajomi z roku !
        dzis ONZ potepilo Izrael
        widac sa powody!
    • Gość: MICHAL ARABY KOZIOJEBCY IP: *.skane.se 13.03.02, 05:52
      KTO SIE DO WAS DOLACZY KOZIOJEBCY?

• Gość: ◄viri► WLOSKI TERRORYSTA ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 18:01
      Świat ------> onet.pl
      IAR, dk /2002-03-13 10:00:00

Śmierć włoskiego dziennikarza w Ramallah

Włoski reporter został zastrzelony w Ramallah podczas starć między żołnierzami
      izraelskimi i uzbrojonymi palestyńczykami.

Włoska telewizja RAI podała, że Rafael Cirello, pracujący dla telewizji TV7
      został 6-krotnie postrzelony w klatkę piersiową z karabinu maszynowego z
      izraelskiego czołgu.

Strona izraelska na razie nie skomentowała tych doniesień.

• Gość: Organize Manifestacja - POLA MARSOWE k/Stadionu Olimpijskie IP: 168.143.112.* 13.03.02, 21:58
        Przypominam aby nie dać się oszukać przez fałszywych
        organizatorów !!! Jedyne miejsce manifestacji poniżej !!

Z powodu odmowy stosownych wladz, manifestacja
        przeniesiona na Pola Marsowe obok Stadionu
        Olimpijskiego. Spotykamy się tam 15 marca 2002 o godz.
        15:15

Pamietajcie: Zbiórka na Polach Marsowych obok Stadionu
        Olimpijskiego.

Manifestacja na Swidnickiej jest ODWOLANA i NIELEGALNA.

Viva
        • Gość: ◄viri► co chcesz osiagnac? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 22:15
          za kogo masz tych wszystkich ludzi za idiotow?
          pola marsowe... kto by tam robil manifestacje !?
          Wy Zydzi nie macie chyba juz zadnego szacunku dla Polakow...
    • Gość: ◄viri► JUZ JUTRO (PIATEK) MANIFESTACJA ANTYFASZYSTOWSKA ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 18:39
      STOP IZRELSKI TERROR !
    • Gość: jahmal Re: VIVA PALESTYNA - MANIFESTACJA / WROCLAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.02, 21:36
      RESPECT FOR PEOPLE OF PALESTINA !!!
      SHAME FOR JEWS !!
      PEACE FOR ALL THE NATIONS !!!
      SHAME FOR THE TERROR !!

JAH WILL PROVIDE

JAH RASTAFRAI
      • Gość: ◄viri► Re: VIVA PALESTYNA - MANIFESTACJA / WROCLAW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 21:54
        :) zapraszam na manifestacje!
        jesli bedziesz mial ochote to mozesz tego typu transparenty przygotowac !

pozdrawiam i do zobaczenia o 15:30 na Swidnickiej :)
        • Gość: Organize VIVA PALESTYNA - _PRAWDZIWA_ MANIFESTACJA WROCLAW IP: 168.143.113.* 14.03.02, 23:13
          Jeszcze raz przestrzegam przed falszywa manifestacja na
          Swidnickiej !! Tam sie zbieraja faszystowskie bojowki,
          ich celem jest sama zadyma. Chca wykorzystac tragedie
          Palestyny dla swoich brudnych celow !!!

Prawdziwi obroncy narodu palestynskiego manifestuja
          pokojowo od 15:15 w piatek 15 marca 2002 na Polach
          Marsowych koło Stadionu Olimpijskiego.

Spotkajmy sie tam wszyscy, którym nie jest obojetny los
          krzywdzonego narodu.

PIATEK, 15:15, POLA MARSOWE k/ STADIONU OLIMPIJSKIEGO

Viva Palestina
          • Gość: STUDENT :) w takim badz razie sa juz 2... heheh IP: *.if.pwr.wroc.pl 15.03.02, 13:04
            DO ZOBACZENIA NA SWIDNICKIEJ JUZ DZIS !
            15:30
            szkoda, ze pogoda nie dopisala....
    • kochanka Bedze tam Vist,Viri i Elhakim czyli jedna osoba 15.03.02, 14:05

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka