Dodaj do ulubionych

Ogródki piwne się rozpychają

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.04, 23:59
A kto pozwolił wywalić w Rynku dwa olbrzymie hangary przy zwiazkach
tworczych. Nie pamietam ile tam jest oczek w wc. Na pewno nie odpowiada ona
planowanym tłumom. Potem efekt tego czuć w Sukiennicach. Nie wiem, czy to ma
byc magnesem dla turystow??? Hangary przesłaniaja rynek i brak jest tam
jakiejkolwiek atmosfery, taka gigant-budka z piwem. Z Ratusza nasi rajcy tego
nie widzą, bo to po przekatnej. Zapraszam do zajrzenia n szpetna druga strone
Rynku...:-(
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Ogródki piwne się rozpychają IP: *.core.lanet.net.pl 05.06.04, 00:45
      Czep się tramwaja, jak nie masz czego. Rynek mamy jeden, zapłaciliśmy trochę za niego (w podatkach) i chcielibyśmy gdzieś browarka wypić. Gdyby Miejsc na rynku było mniej, browarek kosztowałby 10zeta, a nie 5-6. Hangary mi się podobają. I do tego mają dobre zapiekanki. Może kogoś to obraża, że na rynku jest fast-food, ale w takim razie w pierwszej kolejności nalezałoby MacDonalda wypieprzyć.
      Dlaczego w ogródkach nie może być pionowych przegród?? Odsłaniają one człowieka od wiatru. Rafał, prezydent, popija sobie w CesarskoKrólewskiej (czy jakoś tak), i jakoś mu przegrody nie przeszkadzają (nie wiem czy jeszcze są, ale były). Nie wiem dlaczego miałyby komukolwiek przeszkadzać.
      A że ogródki wyglądają jak przybudówki? Proponuje zajrzeć w przeszłość, zawsze były (nawet przed nieuwiecznionymi pamiątkowo na tablicy w Piwnicy Świdnickiej Adkiem i Hermim).
      Wrocławski Rynek żyje, przychodzą tam tłumy, tłumy w których turyści sa mniejszością. Czemu więc ktos próbuje pakować swoje łapki tam, gdzie coś dobrze działa. Popsuć? Po co?
      A jak ktoś nie widzi ratusza, to trudno.
    • luksusowy_yacht Re: Ogródki piwne się rozpychają 05.06.04, 07:11
      nie martw się zwiazki same się zlikwidują jak nie zmieni się obsługa, byłem tam
      ostatnio w niedzielę i wiem że więcej tam nie wrócę. Co do samych "hangarów" to
      nie mam nic, w sumie to mi się podobają
    • Gość: Andrzej Nawet prezydent zwracał na to uwagę IP: *.us 05.06.04, 12:40
      Jaki prezydent - takie porządki i takie podchodzenie do obowiązujących
      przepisów.A fe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka