Dodaj do ulubionych

Spielberg wybrał Wrocław

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 00:41
Brawo Steven !!
Obserwuj wątek
    • Gość: it a ja nie chce by krecil tu swoj propagandowy film IP: 151.8.104.* 05.06.04, 01:13
      dlaczego nie powstalo nic o masakrze w Sabra i Shtila? albo Deir Yassin?
      gdziez wyrznieto w pien cala wioske - a robi sie film o zabiciu kilku
      sportowcow? rozna miara smierci ? "wybrani" sa lepsi od tych "niewybranych" ?
      wkurza mnie to...
      • dwapytania Re: a ja nie chce by krecil tu swoj propagandowy 05.06.04, 02:03
        A mnie wkurza twój debilizm. To wrodzone czy nabyte?
        • dwapytania Re: a ja nie chce by krecil tu swoj propagandowy 05.06.04, 02:09
          A poza tym mam wrażenie, że za sprawą kilku debili (głównie z USA) wątek ten
          dotyczyć będzie głównie stosunków polsko - żydowsko - palestyńskich, tego co
          powiedziała ciocia na imieninach o jej byłym szefie, którym na pewno jest Żydem
          i takie tam.
          • Gość: it i co z tego, ze jest Zydem? IP: 151.8.104.* 06.06.04, 15:35
            oblesna jest tematyka filmu. Glupia propaganda pro-Izraelskich syjonistow.
            Syjonizm to faszyzm.
    • Gość: ro-ro Re: Spielberg wybrał Wrocław IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 05.06.04, 07:35
      "Ile trzeba stracic, by zarobic?" - to stare (i madre) zydowskie pytanie
      handlowe. Spielberg wie, dlaczego wybiera Polske, a w tym przypadku Wroclaw. Bo
      tu bedzie mial wszystko za darmo, zamkna dla produkcyjnej potrzeby filmu cala
      dzielnice, a na dodatek wladze miasta beda mu wchodzily...bez wazeliny! Tylko
      dreczy mnie pytanie, dlaczego "GW" jest tym wszystkim tak rozemocjonowana. Kto
      mi na to wyjasni?
      • Gość: jan Re: Spielberg wybrał Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 08:10
        myślisz że gazeta też bez wazeliny...mnie się zdaje że nie masz
        racji,wrocław na tym zarobi,wymiernie i niewymiernie
      • Gość: erni Re: Spielberg wybrał Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 09:01
        Nie beda zamykac zadnych dzielnic. Zdjecia beda krecone na stadionie
        olimpijskim i hali ludowej.
        • dwapytania Re: Spielberg wybrał Wrocław 05.06.04, 10:51
          I jeszcze w wilii na karłowicach albo zaciszu
      • Gość: tom do ro-ro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.04, 11:55
        Ty idioto,popierdoleńcu,matole,przeciwmózgowcu,stręczycielu dzieci poniżej 12
        roku życia!!!Takich jak ty powinno się izolować,jesteś jednym z największych
        palantów na forum GW,nie wiem gdzie ty żyjesz,ale jak ci się nie podaba we
        Wrocławiu to wypierdalaj na wieś.Wszystko ci nie pasuje,nie pomyślałeś nigdy
        żeby w akcie protestu dokonać samospalenia?
        • Gość: iza Re: do toma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:35
          troszeczkę ostro ale słusznie
          • Gość: Rafis Re: do toma IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 05.06.04, 13:09
            ro-ro przeżywa ostatnio trudne chwile(SLD pada) więc się mu nie dziwcie.
            Zgadzam się z Izą.
        • Gość: siemka spielberg fuck off IP: 202.163.132.* 06.06.04, 04:01
          JW
          • Gość: znowuja Re: spielberg fuck off IP: 202.163.132.* 06.06.04, 04:03
            Nakrecil tylko jeden dobry film pt "Duel" i to bylo b.dawno temu
            • Gość: bleeeee Dobry film? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 06.06.04, 08:52
              OK, a jak zdefiniujesz "dobry film"? Co to za film wg Ciebie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka