Dodaj do ulubionych

Wrocławski koncert Lady Pank podczas finału WOŚP

08.01.12, 22:21
Wierze, bo jestem wierzący, że zagrali za darmo dla chorych dzieci! Piękna idea! A Wy? Obstawiacie, że za darmo czy za min. 7-8 000zł?
Obserwuj wątek
    • Gość: drummero Re: Wrocławski koncert Lady Pank podczas finału W IP: *.wroclaw.mm.pl 08.01.12, 22:48
      Zagrali za dwadzieścia koła, niestety... Nie wiem dlaczego ich akurat do Wroclawia zaprosili, sylwester był muzycznie na fajnym poziomie, a teraz taki babol- ciekaw jestem czy JAn Bo i Janusz P. stali prosto czy tradycyjnie ledwo stali. Tyle fajnych kapel zagrałoby za 1/10 tej kasy...
      • katonzwybiorczej Re: Wrocławski koncert Lady Pank podczas finału W 08.01.12, 22:57
        O kurcze! Informacja potwierdzona? A ja tak wierzyłem w idee WOŚP!
        Widocznie powinienem wierzyć w hasło Owsika: "Róbta co chceta!".
        Znowu byłem naiwny, a nie cyniczny jak np. Kim Donk Duck!
        Ach, czuję się ...mniej niż zero! OOOOOO!
      • Gość: marzens Re: Wrocławski koncert Lady Pank podczas finału W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.12, 23:23
        Przykre... Choć koncert sam w sobie nie był zły. Lubie piosenki, które znam :)
        Ale naprawdę wzięli tyle pieniędzy? Żadnej taryfy ulgowej w takim dniu?
      • Gość: spider Re: Wrocławski koncert Lady Pank podczas finału W IP: *.194.159.178.ip4.hardcom.pl 09.01.12, 16:57
        Weź się odwal od LP, patrz na siebie krytykancie od siedmiu boleści
    • kklement Lady Pank ma piękne tradycje koncertowe we Wro ;) 08.01.12, 23:34
      Chyba każdy wie o czym mówię :)

A co do kasy za występ na owsiakowej imprezce - well, gdybym coś wrzucił do puszki, to bym skomentował, ale że nie za moje grali, to milczę. Tyle tylko, że to kolejny powód, żeby dalej bojkotować tę hucpę.
      • Gość: Łoś_bimbacz Re: Lady Pank ma piękne tradycje koncertowe we Wr IP: *.ip.netia.com.pl 09.01.12, 17:25
        >well, gdybym coś wrzucił do pus
        > zki, to bym skomentował, ale że nie za moje grali, to milczę

Jak możesz!:)) przecież cały sprzęt ratujący życie pochodzi z Owsiakowej Narodowej Żebraniny, co PRawda zbierają 40 milionów rocznie, a budżet NFZ to jakieś 40 miliardów, ale służba zdrowia kupuje sobie tylko sprzęt nie ratujący życia:)))
    • krzysztofczyz Wrocławski koncert Lady Pank podczas finału WOŚP 09.01.12, 13:38
      Kiedyś Szymon Wydra chciał pieniądze za występ. Skończyło się na tym, że nie dostał a przestano go zapraszać. Nie dam wiary w to, że LP grali za pieniądze. Zwłaszcza, że prowadzacy na wstępie powidział, że LP bardzo chcieli zagrać na tym koncercie bo część z nich pochodzi z Wrocławia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka