katonzwybiorczej 08.01.12, 22:21 Wierze, bo jestem wierzący, że zagrali za darmo dla chorych dzieci! Piękna idea! A Wy? Obstawiacie, że za darmo czy za min. 7-8 000zł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drummero Re: Wrocławski koncert Lady Pank podczas finału W IP: *.wroclaw.mm.pl 08.01.12, 22:48 Zagrali za dwadzieścia koła, niestety... Nie wiem dlaczego ich akurat do Wroclawia zaprosili, sylwester był muzycznie na fajnym poziomie, a teraz taki babol- ciekaw jestem czy JAn Bo i Janusz P. stali prosto czy tradycyjnie ledwo stali. Tyle fajnych kapel zagrałoby za 1/10 tej kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
katonzwybiorczej Re: Wrocławski koncert Lady Pank podczas finału W 08.01.12, 22:57 O kurcze! Informacja potwierdzona? A ja tak wierzyłem w idee WOŚP! Widocznie powinienem wierzyć w hasło Owsika: "Róbta co chceta!". Znowu byłem naiwny, a nie cyniczny jak np. Kim Donk Duck! Ach, czuję się ...mniej niż zero! OOOOOO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzens Re: Wrocławski koncert Lady Pank podczas finału W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.12, 23:23 Przykre... Choć koncert sam w sobie nie był zły. Lubie piosenki, które znam :) Ale naprawdę wzięli tyle pieniędzy? Żadnej taryfy ulgowej w takim dniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spider Re: Wrocławski koncert Lady Pank podczas finału W IP: *.194.159.178.ip4.hardcom.pl 09.01.12, 16:57 Weź się odwal od LP, patrz na siebie krytykancie od siedmiu boleści Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Lady Pank ma piękne tradycje koncertowe we Wro ;) 08.01.12, 23:34 Chyba każdy wie o czym mówię :) A co do kasy za występ na owsiakowej imprezce - well, gdybym coś wrzucił do puszki, to bym skomentował, ale że nie za moje grali, to milczę. Tyle tylko, że to kolejny powód, żeby dalej bojkotować tę hucpę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Lady Pank ma piękne tradycje koncertowe we Wr IP: *.ip.netia.com.pl 09.01.12, 17:25 >well, gdybym coś wrzucił do pus > zki, to bym skomentował, ale że nie za moje grali, to milczę Jak możesz!:)) przecież cały sprzęt ratujący życie pochodzi z Owsiakowej Narodowej Żebraniny, co PRawda zbierają 40 milionów rocznie, a budżet NFZ to jakieś 40 miliardów, ale służba zdrowia kupuje sobie tylko sprzęt nie ratujący życia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Wrocławski koncert Lady Pank podczas finału WOŚP 09.01.12, 13:38 Kiedyś Szymon Wydra chciał pieniądze za występ. Skończyło się na tym, że nie dostał a przestano go zapraszać. Nie dam wiary w to, że LP grali za pieniądze. Zwłaszcza, że prowadzacy na wstępie powidział, że LP bardzo chcieli zagrać na tym koncercie bo część z nich pochodzi z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś