Dodaj do ulubionych

Do Jajackaa

IP: *.wroc.gazeta.pl 08.03.02, 19:39
Chciałeś relacji więc:
Jesteśmy tu wszyscy.
Żałuj przede wszystkim :-)
Jak labella będzie w NY to podrzuci Ci zdjęcia.
Pozdrowienia od wszystkich, czyli:
isis
nell
aniel
#wera#
marsha
daag
homar
jarosz

no i oczywiście od tych, których redakcja zamknęła w piwnicy i piją Twoje
zdrowie :-)

no i od redakcji oczywiście też

papa
CDN

Obserwuj wątek
    • Gość: Jureek Re: Do Jajackaa IP: 62.8.156.* 08.03.02, 19:42
      Co prawda, nie do mnie było, ale fajnie, że informujecie.
      Strasznie żałuję, że nie mogę tam być z Wami.
      Pozdrawiam wszystkich tam obecnych, a szczególnie isis, nell, marshę i jarosza.
      Jurek

Obserwujcie dokładnie plac Solny. Dałbym sobie głowę uciąć, że gdzieś tam
      między kwiaciarkami czai się wędzonka ;-)
      • Gość: Jajaccek Re:Do red.- Dzieki:))) IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 08.03.02, 22:24
        Gość portalu: Jureek napisał(a):

> Co prawda, nie do mnie było, ale fajnie, że informujecie.
        > Strasznie żałuję, że nie mogę tam być z Wami.
        > Pozdrawiam wszystkich tam obecnych, a szczególnie isis, nell, marshę i jarosza.
        > Jurek
        >
        > Obserwujcie dokładnie plac Solny. Dałbym sobie głowę uciąć, że gdzieś tam
        > między kwiaciarkami czai się wędzonka ;-)

Jurek, ja sie po prostu mocno napraszalem o relacje.I trzeba to traktowac
        jak "Do Wszystkich Zainteresowanych" Pozdrawiam wszystkich wymienionych i nie.
        Po Izis wyjde w w NYC na lotnisko, jak bedzie potrzeba. A teraz tez zejde do
        piwnicy i wypije WASZE ZDROWIE!!
        • Gość: cyfer Re:Do red.- Dzieki:))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 22:28
          cyfer dziekuje za pozdrowienia, bo choc red cyfra nie wymienil, to cyfer byl i o jajacku pomyslal... :-))
          • Gość: Jajaccek Re:Do red.- Dzieki:))) IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 08.03.02, 22:31
            Aaa Cyfer:)) Wypuscili Cie z piwnicy??? Co jest na tej koszulce. Czy jest za
            mala?? Czy Ty taki duzY wyrosles.???:)))
            • Gość: cyfer Re:Do red.- Dzieki:))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 22:35
              cyfer uciekl z piwnicy, bo reszta poszla do kina na nowego allena. a na koszulce jest mysza i adres sieciowy gazety, a na rekawie (lewym) jest logo gazety. a koszulka jest XL, bo XXL nie mieli, a cyfer duzy jest... za duzy... :-(
              • Gość: Jajaccek Re:Do red.- Dzieki:))) IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 08.03.02, 22:44
                ::))) Wreszcie jakies konkrety.XL powiadasz za mala?? To Ty kawal Cyfera musisz
                byc.:)))???
                • Gość: cyfer Re:Do red.- Dzieki:))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 22:48
                  oj kawal... :-))
          • isis! Re:Do red.- Dzieki:))) Cyfer... 08.03.02, 23:42
            Gość portalu: cyfer napisał(a):

> cyfer dziekuje za pozdrowienia, bo choc red cyfra nie wymienil, to cyfer byl i
            > o jajacku pomyslal... :-))

... który Ty byłeś??? Z brodą? Bez? Duży? Patrzyłeś na mnie? Czemu się nie
            ujawniłeś?
            • Gość: cyfer Re:Do red.- Dzieki:))) Cyfer... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 23:45
              duzy, z broda szczatkowa :-)) a czy cyfer na ciebie patrzyl - tego nie wie. duzo kobiet tam bylo... :-)))
              • isis! Re:Do red.- Dzieki:))) Cyfer... 08.03.02, 23:47

> duzy, z broda szczatkowa :-)) a czy cyfer na ciebie patrzyl - tego nie wie. duz
                > o kobiet tam bylo... :-)))

To chyba patrzył. Z brodą szczotkową czy szczątkową??? hehe :))
                • Gość: Jajaccek Re:Do red.- Dzieki:))) Cyfer... IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 08.03.02, 23:56
                  Duzo kobiet, kurcze!! a ja tutaj.
                  • Gość: cyfer Re:Do red.- Dzieki:))) Cyfer... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 00:02
                    biednys jajaccku, oj biedny... cyfer szczerze wspolczuje...
                    • Gość: piegdoń jaajackowi z Chicago IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.03.02, 00:07

> biednys jajaccku, oj biedny... cyfer szczerze wspolczuje...

Jajacku tego roku do USA wyberam sie na jakieś takie krążące wizyty, dam znać
                      pred wyjazdem - musimy sie spotkać
                      b.
                      • Gość: Jajaccek Re: jaajackowi z Chicago IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 09.03.02, 21:39
                        Gość portalu: piegdoń napisał(a):

> Gość portalu: cyfer napisał(a):
                        >
                        > > biednys jajaccku, oj biedny... cyfer szczerze wspolczuje...
                        >
                        > Jajacku tego roku do USA wyberam sie na jakieś takie krążące wizyty, dam znać
                        > pred wyjazdem - musimy sie spotkać
                        > b.

To daj znac wczesniej, zebysmy sie nie rozmineli, bo ja tez kraze.:)))
                    • Gość: Jajaccek Re:Do red.- Dzieki:))) Cyfer... IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 09.03.02, 00:08
                      Dziekuje,:((( Schodze do piwnicy.:)))
    • isis! Re: Jajackuu... 09.03.02, 00:07
      ... będziesz miał qbeczek, cieszysz się?
      Ja też Cię jeszcze raz pozdrawiam (skąd wiesz, że wybieram się do NY?) i mówię
      DOBRANOC, bo idę spaaaaaać. Uaaaaaaaa.....
      Aha, czy z kina już wrócili?
      • Gość: Jajaccek Re: Do Izis!:) IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 09.03.02, 00:11
        isis! napisał(a):

> ... będziesz miał qbeczek, cieszysz się?
        > Ja też Cię jeszcze raz pozdrawiam (skąd wiesz, że wybieram się do NY?)Ciesze
        sie;)))
        Czytam Forum:))) Pozdrawiam.!!
        • Gość: Homar Jajaccku, w sprawie butow... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 21:27
          to zgodnie z obietnica - obserwowalem. Wszyscy mieli. :)

A, jeszcze jedno. Stos nie wypalil, haha
          Pozdrawiam
          • Gość: Jajaccek Re: Jajaccku, w sprawie butow... IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 09.03.02, 21:37
            Swietnie sie spisales. Z godnie z przyslowiem : "poznac pana po cholewkach":)))
            Tak obserwacja ma sens.Jezeli sie butow nie oglada z poziomu podlogi.:))
            Stos mial DUZE OCZY:-O<>O-.
            • Gość: Homar Re: Jajaccku, w sprawie butow... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 21:45
              O nie, tylko nie poziom zerowy :)))
              To byla ze wszechmiar Qlturalna impreza. Zadnego tarzania sie po podlodze,
              zadnej rozroby. A propos stosu. w trakcie wycieczki po budynku redakcji,
              zajrzelismy tez na taras z widokiem na Solny... i tak sobie mysle, ze to bylo
              ze strony redakcji celowe, a dla nas znamienne. Czyzby to bylo ostrzezenie?
              :)
              • Gość: Jajaccek Re: Jajaccku, w sprawie butow... IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 09.03.02, 21:56
                Ostrzezenie???? A jestes na zdjeciach, Homarku???
                • Gość: Homar Re: Jajaccku, w sprawie butow... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 22:02
                  Jesli myslisz o tych trzech, ktore sa na portalu, to sie nie zalapalem. Owszem,
                  bylem w tej grupie, ale fotograf mnie "nie chwycil" :(
    • postmodern Re: Do Jajackaa 11.03.02, 23:01
      ... kiedyś pisałeś o samotności na forum. Chyba pierwszy raz mi się to
      przytrafiło... Teraz Cię rozumiem!
      Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka