gazeciorek 12.01.12, 21:18 właśnie grzmotło i błysło na południu Wrocławia ! Szok ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
icservice Re: Burza w styczniu ? 12.01.12, 21:25 ano, tez mnie to dziwi. wracalem wlasnie ze sklepu jak dowaliło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stejk Re: Burza w styczniu ? IP: *.171.198.150.static.crowley.pl 12.01.12, 21:25 Mi na polnocy Wroclawia oderwalo rolete od okna a termometr pokazuje 12st. Nietypowa styczniowa noc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierre Re: Burza w styczniu ? IP: *.internetia.net.pl 12.01.12, 21:25 Na Gądowie też widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Biada, ludzie biada.... IP: *.man.tk-internet.pl 12.01.12, 21:43 sąsiad będzie jadł sąsiada... Pierwszy błysk widziałem jak jechałem przez Gniechowice a drugi już we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojar Re: Biada, ludzie biada.... IP: *.toya.net.pl 12.01.12, 22:11 przed chwilą w łodzi słyszałem grzmot:/ styczeń powinniśmy mieć śnieg... biada drogowcy biada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Burza w styczniu ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.12, 22:58 tylko nie nasraj w gacie pierre czy już masz pełne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystraszony Re: Burza w styczniu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 20:16 w pomorskim tez burza, to normalne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boczek Arnold Przecież napisałem, że biada, IP: *.man.tk-internet.pl 13.01.12, 21:03 Trzeciego dnia pojawią się mrówki faraona, wyniosą z domu wszystko co jest, a ludzi pogryzą. Wodę i inne płyny w piasek pustynny przemienią. Jedzenie całe, ludzkie i zwierzęce w kamienie pozamieniają a na sam koniec przyjdzie mumia!!!! I wszystkim chłopom uschną.... Biada, biada, sąsiad będzie jadł sąsiada..... Odpowiedz Link Zgłoś