Gość: Bianka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 17:40 Podobno zima ma wrócić pod koniec nadchodzącego tygodnia, a ja tak bardzo pragnę wiosny, może utopilibyśmy jakąś marzannę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
postmodern Re: Marzanna vel Marzenna 09.03.02, 17:46 A myslisz, że to pomoże... i wiosna przyjdzie. Mam pewne wątpliwości.. dziś w TVN 24 pan Zubilewicz zapewniał, że zima wraca pod koniec następnego tygodnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 17:50 w sumie nic nie tracimy... można tylko zyskać :) to co załatwisz jakąś ofiarę? Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Marzanna vel Marzenna 09.03.02, 17:54 Gość portalu: Bianka napisał(a): > w sumie nic nie tracimy... można tylko zyskać :) to co załatwisz jakąś ofiarę? A masz już kogoś konkretnego na myśli, co? Powiedz... o kim myślisz, kogo chcesz utopić... Ty niedobra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 17:58 To może zróbmy jakiś ranking... Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Marzanna vel Marzenna 09.03.02, 18:04 .. a masz jakieś propozycje kogo by tak można podtopić i kto mógł by nam "przynieś" wiosnę...? Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Propozycje na tegoroczną MARZaNNĘ... 09.03.02, 18:16 ... Jest ktoś odważny??? Oj chyba nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Propozycje na tegoroczną MARZaNNĘ... IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 09.03.02, 18:22 A u mnie poranna ulewa przeszla w snieg!!!!!Ludzie jak ja mam dosc TEJ ZIMY:((( Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Propozycje na tegoroczną MARZaNNĘ... 10.03.02, 13:30 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > A u mnie poranna ulewa przeszla w snieg!!!!!Ludzie jak ja mam dosc TEJ ZIMY:((( Chyba już każdy ma dość tej "zimy"... a unas ciągle "quasiwiosna".. I co nam pozostaje... tylko czekanie...aż ktoś w koncu odważy się utopić MARZANNĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Propozycje na tegoroczną MARZaNNĘ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 10:25 jak cyfer sie nada, to mozecie zrobic topienie cyfra. tylko cyfer ostrzega: potrzeba do tego wiecej niz dwoch osob :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Propozycje na tegoroczną MARZaNNĘ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 20:13 Myślę, że topienie Cyfra nie przyniesie porządanych rezultatów, koniecznie musi być jakaś MARZENNA..., ale cóż to za poświęcenie zgłosić się na ochotnika,no no... widać strasznie masz już dość "zimuli-śnieguli" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Propozycje na tegoroczną MARZaNNĘ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 20:18 cyfer - desperat ma dosc... oj jak ma dosc... moze sam skoczy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Propozycje na tegoroczną MARZaNNĘ... 10.03.02, 20:21 .. ja mam jedną Marzenę na roku, jutro z nią pogadam. Wytłumaczę, że to dla dobra całego narodu i w ogóle... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Propozycje na tegoroczną MARZaNNĘ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 20:23 Jestem gotowa nawet zapłacić... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Propozycje na tegoroczną MARZaNNĘ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 20:26 cyfer sie dorzuci Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Marzanna vel Marzenna - WIOSNA ZA TYDZIEŃ 10.03.02, 20:27 .. wróci, ale już nie taka ostra... i to tylko na kilka dni... Podobno od następnego poniedziałku już WIOSNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Marzanna vel Marzenna - WIOSNA ZA TYDZIEŃ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 20:32 Głupie gadanie... a jak nie? Zawsze lepiej cosik utopić, tak na wszelki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Marzanna vel Marzenna - WIOSNA ZA TYDZIEŃ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 20:37 to moze jednak cyfer sie dorzuci, albo skoczy? na wszelki wypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 20:47 Poczekajmy jeszcze... może dotrą posiłki z Łodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Marzanna vel Marzenna 10.03.02, 22:14 Kurcze, na cudzej.. topielicy chcecie sobie wiosnę załatwić???? Mowy nie ma. Zresztą z tą Marzanną to jakaś dziwna sprawa. Bo to długowłosa musi być, niebieskooka, no i dziwica obowiązkowo. Inaczej się nie sprawdza :( Cyfer? Spełniasz wymagania? pozdrawiam z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 22:20 cyfer spelnia tylko jedno. wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 08:12 hmm... ktory warunek cyfer spelnia: 1, 2 czy 3? ;-))))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 12:28 spokojnie, homar... cyfer ma tylko i wylacznie niebieskie oczy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.02, 18:56 Dzisiaj było pięknie... ach!!! Ale w czwartek ma nas dopaść front znad Skandynawi. Strasznie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Marzanna vel Marzenna 12.03.02, 19:19 Bianko spokojnie... Cyfer sięz godził "robić" w tym roku za MARZANNĘ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.02, 20:13 cyfer potwierdza: moze skakac. tylko pianke wyjmie i butle napompuje :-)))) a czy w nagrode cyfer moze sam wybrac zbiornik z ciecza do ktorego skoczy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Marzanna vel Marzenna 12.03.02, 21:28 > cyfer potwierdza: moze skakac. tylko pianke wyjmie i butle napompuje :-)))) a > czy w nagrode cyfer moze sam wybrac zbiornik z ciecza do ktorego skoczy? :-) absolutnie nie! bo cyfer wybierze jeszcze wannę albo nie daj boże basen kryty z ogrzewaną wodą i co? całą wiosnę szlag trafi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.02, 21:34 cyfer przyznaje, ze taka wredna mysl przebiegla mu przez glowe ale po namysle cyfer stwierdzil, ze jednak woli przyspieszyc nadejscie wiosny, wskoczyc gdzie nalezy, a potem, jak juz sie ociepli cyfer pojedzie nad swoja ulubiona kaluze i bedzie skakal do woli... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Marzanna vel Marzenna 14.03.02, 16:26 Oj coś cyfer się za długo zastanawia... i dziś rzyszło pogorszenie pogody :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.02, 16:30 jasne, teraz to cyfra wina :-( a jak cyfer chcial sie poswiecic, to wybrzydzanie bylo: ze warunkow nie spelnia , ze do wanny i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Marzanna vel Marzenna 15.03.02, 13:44 ..ja tam nie miałem nic przeciwko... Jak cyfer chce.. to przecież cyfer może robić za Marzannę (chyba, że cyfer się nadal zastanawia na "tańcami" na redakcyjnym tarasie??? Pozzr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.02, 23:40 no wlasnie! co z tancami tarasowymi??? a jesli chodzi o skok: coz, blogoslawienstwa forumowego brak - to i skoku nie ma... a zima wraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.03.02, 20:59 Zimno mi... Może czas na Puchatkową mruczankę... Wyjęłam już z szafy zimową kurtkę, czapkę i rękawiczki, a w odstawkę poszedł wiosenny płaszczyk... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Marzanna vel Marzenna 15.03.02, 21:15 mru, mru, mru, mrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuu! "A ja twierdzę baronesso, wkrótce minie zima zła, znowu z wiosną wróci Amor....." I coś tam coś tam.....! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.03.02, 21:18 :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 19:26 Cyfer na znak protestu opuścił forum i kto teraz będzie Marzanną? Wciąż zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 16.03.02, 19:33 Gość portalu: Bianka napisał(a): > Cyfer na znak protestu opuścił forum i kto teraz będzie Marzanną? > Wciąż zimno... Cyfer przemyslal swoja pochopna decyzje i wczoraj na Forum powrocil. Ale czy to oznacza, ze wiosna przyszla.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 19:36 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Gość portalu: Bianka napisał(a): > > > Cyfer na znak protestu opuścił forum i kto teraz będzie Marzanną? > > Wciąż zimno... > > Cyfer przemyslal swoja pochopna decyzje i wczoraj na Forum powrocil. Ale czy t > o > oznacza, ze wiosna przyszla.?? We Wrocławiu niestety jeszcze nie, ale czekam z nadzieją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 16.03.02, 19:49 Po porannaym sniegu ,w Chicago wyszlo slonce i przestaje wiac.Jutro St. Patrick's Day a dzisiaj Bush wezmie udzial w paradzie. Nie trzeba byc Irlandczykiem, zeby pokochac parady>:)) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Marzanna vel Marzenna 16.03.02, 19:51 ale ci zazdroszczę.... Nigdy nie byłem na tak fantastycznej paradzie!!!!!!!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 16.03.02, 20:02 Obecna odbywa sie na Columbus Drive w pieknej scenerii jeziora Michigan i Downtown. Przemarsz kilkudziesieciu orkiestr i zespolow Irish Dancers.:)) I Morze piwa. Wieczorem pokaz ogni. I morze piwa. Ale nie masz czego zazdroscic, u sasiadow za miedza tez sa niezle parady.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Marzanna vel Marzenna 16.03.02, 20:04 haha! Ja zawsze chciałem być na takiej jak w USA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 20:50 cyfer monotematyczny bedzie i znowu spyta: dostanie cyfer forumowiczow blogoslawienstwo, czy nie? zima wraca! Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Marzanna vel Marzenna 16.03.02, 22:28 Ode mnie już cyfer ma błogosławieństwo... Powodzenia! W poniedziałek ma być już wiosna! Zrozumiano!!!!!!!!! ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Marzanna vel Marzenna IP: 62.89.74.* 17.03.02, 07:43 cyfer zrozumial, ale wciaz ma watpliwosci, bo jak na razie tylko postmodern cyfra poparl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 17.03.02, 10:00 Ja tez popieram. Prosze robic WIOSNE- natychmiast!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.02, 10:26 no to zrobione :-)) prosze wyjrzec za okno :-) tylko cyfer nie wie, na jak dlugo wystarczy bo jakby kilku warunkow cyfer nie spelnia... ale w razie czego chetnie skoczy raz jeszcze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Marzanna vel Marzenna 17.03.02, 14:26 Wielkie dzięki... dziś faktycznie już wiosennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.pai.net.pl 17.03.02, 10:34 Prosze bardzo- oto Wiosna z Dostawą do Domu !!! Prosto z Łodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Marzanna vel Marzenna 17.03.02, 23:53 aż z ŁOdzi??? Z Piotrkowskiej??? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Marzanna vel Marzenna 18.03.02, 00:45 Z Piotrkowskiej, nie z Piotrkowskiej, co za różnica? Zamówili wiosnę? Nie mówili, skąd ma być. To niech nie marudzą, tylko biorą, co dają. A z drugiej strony, tak sobie myślę, że jakby rzeki u nas mlekiem i miodem płynęły, to by się cyfer tak nie krygował z tym skakaniem. A jeszcze, jakby jaki ściek z browaru - to bez względu na poziom dziewictwa skakałby i skakał. Cholera, wszystko przez tą polska biedę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.02, 21:10 Ach wiedziałam, że Łodzanie to przemili ludzie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Marzanna vel Marzenna 20.03.02, 16:12 Łódź Kaliska?? Czy po prostu KALISKA - najlepsza knajpa w mieście...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 10:59 Ponieważ szanowne grono forumowiczów, nie podjęło inicjatywy... z małymi wyjatkami (Brawo Cyfer!Brawo Łódź!) postanowiłam wziąść sprawę w swoje ręce, więc wszem i w obec oznajmiam, że się dokonało... Wszystkiego cudownego na wiosnę... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Marzanna vel Marzenna 21.03.02, 21:46 To już chyba wyczerpał się wątek... :( Bianko do dzieła! Twój cel: wątek witający wiosnę (przynajmniej astronomiczną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.chicago-38-39rs.il.dial-access.att.net 21.03.02, 21:51 Jak ja o wiosnie myslec moge, jak temp. spadla w ciagu 3 godz. o 15 (jest-9C) , na dodatek snieg i zawierucha i zapowiedz -20C ,brrrrr!! Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Marzanna vel Marzenna 21.03.02, 21:55 No to współczucia.... :) ps. trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
homar Re: Marzanna vel Marzenna 21.03.02, 22:10 Gość portalu: Bianka napisał(a): > Ponieważ szanowne grono forumowiczów, nie podjęło inicjatywy... z małymi > wyjatkami (Brawo Cyfer!Brawo Łódź!) postanowiłam wziąść sprawę w swoje ręce, > więc wszem i w obec oznajmiam, że się dokonało... > Wszystkiego cudownego na wiosnę... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Bianko, czyzbys sie rzucila do wody? ;-))) Milej wiosny wszystkim zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 12:12 homar napisał(a): > Gość portalu: Bianka napisał(a): > > Ponieważ szanowne grono forumowiczów, nie podjęło inicjatywy... z małymi > > wyjatkami (Brawo Cyfer!Brawo Łódź!) postanowiłam wziąść sprawę w swoje ręc > e, > > więc wszem i w obec oznajmiam, że się dokonało... > > Wszystkiego cudownego na wiosnę... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > ) > > > Bianko, czyzbys sie rzucila do wody? ;-))) > Milej wiosny wszystkim zycze! Nie, to mogłoby być bardzo ryzykowne... ale utopiłam co trzeba - jak widać mimo wszystko mało skutecznie, więc wciąż zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Marzanna vel Marzenna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 12:37 Teraz podobno już się nie topi kukieł bo to niehumanitarne. Mam znajomego berbecia w przedszkole. Oni te kuły wyrabiaja, a potem urządzaja wystawy. Może się Święta Góra obraziła na zerwanie z tradycją? A tak swohją dropga to w maju jade do karpacza i jak tak dalej pójdzie, to zabiorę narty. Odpowiedz Link Zgłoś