nabati 27.01.12, 08:55 art. sponsorowany? co do skorzanych foteli to ja dziekuje... w zimie zimno, w lecie tylek sie poci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pepe Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: 89.174.56.* 27.01.12, 09:30 smierdzi reklama na kilometr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: 78.133.137.* 27.01.12, 12:40 korzystałam z usług tego przewoźnika na trasie Warszawa-Kraków i Warszawa-Poznań;warto skorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whatever bezedura IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.12, 13:17 musiałbym być niespełna rozumu dwa razy dłużej niż kolej, dziękuję, postoję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: bezedura IP: *.noisetor.net 27.01.12, 14:21 Jestes pewna, ze jestes pelna rozumu? Moze jednak piata klepka sie zmienila miejscami z czwarta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whatever Re: bezedura IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.12, 15:11 jak na razie to sam/a masz poważne problemy z rozróżnianiem odmiany czasowników przez rodzaje więc idź do specjalisty i sprawdź najpierw swoje klepki, analfabeto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: bezedura IP: *.com 27.01.12, 15:32 NIE jeździjcie do Warszawy. To śmierdzące miasto z chamską organizacją pod nazwą ZTM, która odcina wiele dzielnic od dojazdu. Dotrzecie do Warszawy i zedrą z was kasę i nie dowiązą np. na Żoliborz. ZTM-em kierują niekompetentni ludzie, których HW nie udaje się zwolnić od lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tantus Re: bezedura IP: 156.17.6.* 30.01.12, 09:43 Bzdura totalna! Warszawski ZTM to chyba najlepszy organizator komunikacji zbiorowej w kraju. Zwłaszcza w porównaniu z wrocławskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galba Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.12, 09:46 o klimatyzacji słyszałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomina Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.12, 10:49 Dla mnie punktem nr 1 jest toaleta z czujnikiem dymu. Mając problemy neurologiczne wymagające bardzo częstego korzystania z tejże i specyficzną postać astmy - od kilku lat byłam mało moblilna, bo PKS-y są bez toalet, a w pociągach, nawet IC, toalety (a poza IC również wagon w ich okolicach) są zadymione przez palaczy. PolskiBus dla mnie to jak zbudowanie podjazdu dla osoby na wózku. A za trasę Wrocław-Warszawa, przy rezerwacji biletu na ok. tydzień przed wyjazdem, płacę 35 zł. Oby więcej takich przewoźników! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CamelLight Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: *.c193.msk.pl 27.01.12, 12:54 Bądź tolerancyjna dla mniejszości, chyba, że popierasz wszelkie nakazy i zakazy rodem z ACTA i państwa totalitarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankrut Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 13:03 a jak palacze swymi śmierdzącymi kiepami zatruwaja wszyskim dookoła powietrze to jak to nazwać? czyż to nie jest dyskryminacja nie palących? pomyśl kopciuchu zanim coś napiszesz bezmyślnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.12, 13:30 Dla takich mniejszości jak kibole, gwałciciele, złodzieje też należy być tolerancyjnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 10:54 A kto ci każe jechać ??? Jak ci tapicerka nie odpowiada i klimatyzacja to polecam "luksusy" PKS lub PKP :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paczo Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.12, 11:01 Pomyślałeś może o tym jak działa klimatyzacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxt Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.12, 11:06 Wysusza powietrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal1 Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.12, 18:00 I filtruje pierdy. Straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
jkolonko Wrocławianie Polskim Busem jeżdżą do Pragi! 27.01.12, 11:47 "Wrocławianie Polskim Busem jeżdżą nie tylko do Warszawy, ale również do Łodzi i czeskiej Pragi." - Obawiam się, że autor nie pochodzi stąd. Wrocławianie jeżdzą do Pragi, a nie do czeskiej Pragi. Podobnie jak nikt ze znanych mi osób z Wrocławia nie powiedziałby, że jeździ do polskiej Warszawy i polskiej Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nabati Re: Wrocławianie Polskim Busem jeżdżą do Pragi! 27.01.12, 11:50 "polskiej Pragi" - tak mówią Warszawiacy - bo mają swoją Pragę i jakoś muszą jedną od drugiej wyróżnić. Widać, że ten artykuł we wrocławskiej gazecie pisał warszawiak ;) specjaista od PR / reklamy przewoźnika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wrocławianie Polskim Busem jeżdżą do Pragi! IP: *.129-183-91.adsl-static.isp.belgacom.be 27.01.12, 12:11 Przymiotnik nie wydaje mi się tu konieczny, jeżeli weźmiemy pod uwage, że większosć Warszawiaków jeździ "na Pragę". Wyrażenie "do Pragi" powinno więc być wystarczająco jednoznaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Wrocławianie Polskim Busem jeżdżą do Pragi! 27.01.12, 13:07 W zasadzie masz rację. Na ogół mówi się na <Nazwa_dzielnicy/osiedla>, przykładowo: na Biskupin, na Psie Pole, na Karłowice. Natomiast w odniesieniu do miejscowości używa się do. Według tej zasady można robić rozróżnienie z Pragą jak napisałeś. Jednak zupełnie nie wiem dlaczego jeździ się do Leśnicy a nie na Leśnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Wrocławianie Polskim Busem jeżdżą do Pragi! IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.12, 13:32 Widać wrocławianie pamiętają, że jeszcze 100 lat temu Leśnica to była osobna miejscowość. Odpowiedz Link Zgłoś
uniwr Re: Wrocławianie Polskim Busem jeżdżą do Pragi! 27.01.12, 13:49 tbernard napisał: > Jednak zupełnie nie wiem dl > aczego jeździ się do Leśnicy a nie na Leśnicę. Przejedź się tramwajem to zobaczysz. Przecież to wciąż osobne miasteczko, nawet jeśli administracyjnie przyłączone. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Wrocławianie Polskim Busem jeżdżą do Pragi! 27.01.12, 21:38 > Przejedź się tramwajem to zobaczysz. Przecież to wciąż osobne miasteczko, nawet > jeśli administracyjnie przyłączone. W zasadzie przypomina Psie Pole, więc nie do końca tu leży przyczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
enfitta Re: Wrocławianie Polskim Busem jeżdżą do Pragi! 27.01.12, 13:52 . Natomiast w odniesieniu do miejscowości używa się do. W sensie historycznym czasem również. I tak tarnowianie jadą do Mościsk a nie na Mościska, poznaniacy do Strzeszynka lub Naramowic a wrocławianie do Leśnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarnowianka Re: Wrocławianie Polskim Busem jeżdżą do Pragi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 17:19 Tarnowianie jadą do Mościc, to dzielnica Tarnowa Odpowiedz Link Zgłoś
agrest.agrest Re: Wrocławianie Polskim Busem jeżdżą do Pragi! 27.01.12, 14:46 Spróbuj w Krakowie powiedzieć, że jedziesz na Hutę - nowohucianie cię zjedzą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m jakiś komplex mają czy co? IP: *.xdsl.centertel.pl 27.01.12, 16:12 :P hiehiehie UTAH! Odpowiedz Link Zgłoś
p.boecker Re: Wrocławianie Polskim Busem jeżdżą do Pragi! 27.01.12, 12:55 Ale mieszasz....brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsd Re: Wrocławianie Polskim Busem jeżdżą do Pragi! IP: *.play-internet.pl 27.01.12, 14:50 znowu klamiecie. najtanszy bilet koszuje 2o zeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wrocławianie Polskim Busem jeżdżą do Pragi! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.01.12, 09:03 +1 Odpowiedz Link Zgłoś
anaru Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się o... 27.01.12, 12:12 Sponsorowany czy nie, bardzo fajna alternatywa dla pociągów. Ja od jakiegoś czasu jeżdżę z Wrocławia też autobusem, choć innej firmy, do Krakowa i z powrotem - oszczędność 2 godzin i finansowa też. :) Więc warte zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
hollowcat może i sponsorowany ale... 27.01.12, 12:32 polski bus to jedyne cywilizowane połączenie Gdańsk-Warszawa. Jest: - gdzie siedzieć - gdzie podładować smartfona - wifi (sieć 3G poza miastami to wciąż porażka) - WC i to do normalnego użytku a nie jak w innych autobusach. Ani PKP, ani PKS takiego standardu jeszcze przez 10 lat nie wprowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 bardzo dobrze..brawo...na pochybel pkp i panstwu.. 27.01.12, 12:32 niech panstwowe molochy zatrudniajace tysiace nic nie umiejacych pociotow padaja na pysk... tak trzymac chlopaki... to pozbedziemy sie panstwowych bydlakow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrrrr Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: *.36-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.01.12, 12:36 no, tak, Autosana H9 z PKS coraz trudniej znależć a ludzie się przyzwyczaili do lepiących foteli..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Życze sukcesów! IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.01.12, 12:45 Życzę sukcesów! Żeby nie skończyli tylko jak Polski Ekspres.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reason Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.12, 12:46 O ile mi wiadomo to dumping w naszym kraju jest nielegalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.12, 13:37 Z dumpingiem miałbyś do czynienia, gdyby przy całkowitym zapełnieniu kursy przynosiłyby straty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ax222 Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: 213.192.80.* 27.01.12, 15:35 Pytanie: czy nie przynosi. O ile pamiętam przedstawiany w mediach model biznesowy, straty w pierwszych latach działalności były wręcz założone. Odpowiedz Link Zgłoś
only.devil Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się 27.01.12, 12:48 nabati napisał: > art. sponsorowany? co do skorzanych foteli to ja dziekuje... w zimie zimno, w l > ecie tylek sie poci... Napisał dumny właściciel Fiata 126 p . A,że sposorowany to co ? Polakowi nikt już chyba nigdy w niczym nie dogodzi. Nabati spir... do PKP na smierdzące , przepocone siedzenia.Będziesz się czuł jak u siebie w domu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frycia Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 14:39 Dokladnie, i co ze sponsorowany? reklama dzwignia handlu, ja dzieki temu artykulowi dowiedzialam sie o mozliwosci zaoszczedzenia paru groszu i wygodnego przejazdu do Wawy czy Pragi, co mnie akurat bardzo interesuje. To ze w formie artykulu wcale mi nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
yula Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się 27.01.12, 16:09 a ja wręcz jestem za :) Póki te artykuły nie są za częste i za nachalne to niech sobie będą :) Też dzięki niemu dowiedziałam sie o możliwości podróży. A reklamy w necie mam wyłączone, a te które jednak sie przecisną ignoruję kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
janek99 A dlaczego nie zatrzymuje się w Kłodzku?? 27.01.12, 12:59 - jadąc na trasie Warszawa-Wrocław-Praga-Wrocław-Warszawa??? Myślę, że znacznie poprawiło by to obłożenie w autokarach i dojazd dużej liczbie turystów z centralnej polski do uzdrowisk i atrakcji turystycznych Ziemi Kłodzkiej. Autobus mógłby mieć przystanek przy obwodnicy Kłodzkiej, tuż obok Galerii Twierdza Kłodzka, także nie straciłby wiele na całkowitym czasie przejazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BANKRUT Re: A dlaczego nie zatrzymuje się w Kłodzku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 13:14 co do Kłodzka to powinien mieć wjazd na dworzec(HIHI) PKS-u by ludzie mogli mieć łatwiejszą przesiadke na inne lokalne połączenia po pięknej Kotlinie Kłodzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: A dlaczego nie zatrzymuje się w Kłodzku?? IP: *.ip.netia.com.pl 27.01.12, 13:42 Słuszna uwaga! Bardzo dużo ludzi jeżdzi do sanatoriów w Kudowie, Polanicy, Lądku i Bystrzycy, a naprawdę czasem trudno tam dojechać.... wiem coś o tym. No a w zimie dużo ludzi przyjeżdza na narty do ośrodków Zieleniec i Czarna Góra. Jestem pewien, że byłoby duże zainteresowanie pasażerów z Łodzi i Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
hadare Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się o... 27.01.12, 13:07 ja poproszę Warszawa - Amsterdam Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jak rozumiem nbati, to ty preferujesz wygodne, 27.01.12, 13:11 zdrowe i ekologiczne drewniane ławki. Masz rację, tak trzymaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fikumikum Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się o... 27.01.12, 13:14 ale reklama hue huee Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się o... 27.01.12, 13:26 Artykuł zalatuje reklamą. I to mocno ;) Co do Polskiego Busa: standard przyzwoity, znacząco lepszy niż PKP/PKS. Klimatyzacja. Ineternet itp. Jednak nie można zapomnieć o ich wadach. Wrażenie psuje oczywiście jakość polskich dróg. 7h20m do Warszawy (od lutego nowe kursy będą miały ciut mniej) to zdecydowanie za dużo jak na tą odległość. Rozstaw siedzeń jest hmm powiedzmy, że jechałem autobusami z większym rozstawem foteli ;) Klimatyzacja zbyt skuteczna (choć tutaj pewnie to indywidualna sprawa pax i kierowcy). No i patrząc z perspektywy Wrocławia, a nie miejsca powstania artykułu, oferta jest mizerna - raptem jedna linia. Może PB w końcu uruchomi też trasy inne niż z/do Warszawy np Kraków-Katowice-Wrocław-Berlin. Może z czasem stan dróg się poprawi i do Wawy się nie będzie jechać te ponad 7h. Trochę tych może jest, ale fajnie, że jest coś takiego jak PB. Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się 27.01.12, 13:31 aaa i jak na razie to PB dopłaca sporo do interesu, więc twierdzenie, że im się opłaca jest lekkim nadużyciem ;) Taki model biznesowy i cena wejścia na rynek. Zamiast wykupić reklamę w Wyborczej wystarczy parę biletów po 1 pln na kurs a co jakiś czas i tak pojawi się darmowa relama np na gazeta.pl w postaci takiego artykułu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dno_dna66 Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się o... 27.01.12, 13:30 O co wszyscy się tak plują w komentarzach? Z zazdrości czy z jakiejś frustracji? Osobiście polecam tą firmę, korzystałem z połączenia Poznań - Berlin. Warunki świetne jak na taką cenę, w PKSie (nawet pośpiesznym) takie coś będzie za 20 lat. (a z PKSu korzystam mniej więcej 2 razy w miesiącu) I to nie prawda, że na skórze jest zimno, wręcz przeciwnie, grzeją tak mocno, że człowiek się musi rozbierać a fotele są wygodne i miejsca dużo, że spokojnie można spać i jest miękko :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ax222 Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się IP: 213.192.80.* 27.01.12, 15:36 A może ze świadomości, że artykuł jest złamaniem prawa prasowego, a usługi tej firmy - łamaniem przepisów o konkurencji? Odpowiedz Link Zgłoś
lokis_jarl Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się o... 27.01.12, 13:30 jeżdżę tymi autobusami od początku, nie jest dla mnie ważne czy ten artykuł jest sponsorowany, bo jest informacją o świetnej firmie na rynku przewozowym autobusy czyste, toaleta też, sam pale i to duż, ale można wytrzymać te kilka godzin, klimatyzacja i ogrzewanie działają koncertowo, fotele nie tylko rozkładane ale te bliżej przejścia można odsunąć w bok, nie przeszkadzamy współpasażerowi obok i sami mamy swobodę miesięcznie oszczędzam minimum 120 zł w stosunku do konkurencji busów nie mówiąc już o pociągu bilet można zwrócić i nie jest to problem, jeżdżę od połowy czerwca dwa razy w tygodniu, minusy, choć małe to; niemożliwość pojechania kursem wcześniejszym chamska i niesympatyczna panienka z kiosku obsługi Wawa Wilanowska czasami niesympatyczni kierowcy, ale nie chamscy za zwrot biletu 19 zł potrącają 8 zł kupić można tylko poprzez internet, do tego można się przywyknąć (system nie reaguje już pół godziny przed odjazdem, trzeba kupić poprzez internet, jeżeli mamy sprzęt lub inny podróżny nam go użyczy, na kurs następny, na ogól kierowca zapytany uprzednio na to się godzi) no i wifi po za miastem, rzeczywista porażka zmiany kursów troche mi porypały sprawy, ale jakoś musze dać radę, zobaczymy co będzie w z nowym rozkładem cenowo i komfortowo są jednak nie do przebicia polecam Odpowiedz Link Zgłoś
hlynurbjorn czeska Praga 27.01.12, 13:38 A jaka ma być inna Praga niż czeska? Polska ma 38 mln ludzi a artykuły pisze się pod Warszawę... Odpowiedz Link Zgłoś
kedzier47 Re: czeska Praga 27.01.12, 16:18 nie masz racji człowieku w Warszawie też są i to dwie pragi północ i poludnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
enfitta Kolej głupcze! 27.01.12, 14:00 Za kilka lat te wszystkie busy odbiją się kwaśną czkawką. Nie mówię, aby nie jeździć ale za kilka lat autobusy będą po prostu nieekonomiczne. Szczęście, że coś się już z tym robi a obecnie remontuje się ok. 1000 km torów. Odpowiedz Link Zgłoś
beldaroh Re: Kolej głupcze! 27.01.12, 14:54 Coś mi się wydaje, że to kolej odbije się czkawką, bo to własnie ona staje sie coraz bardziej nieekonomiczna. Coraz wyższe stawki dostepu do torów i energii, coraz wyższe koszty rewitalizacji i modernizacji szlaków, jak również samych wagonów i lokomotyw. Dodac do tego nalezy rozbuchaną i nieefektywną administrację, a to wszystko przekłada się bardzo wysokie ceny biletów, niewspółmiernie wysoką w porównaniu do jakości usługi (dostosowanie godzin, czas przejazdu, czystość, punktualność). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ax222 Re: Kolej głupcze! IP: 213.192.80.* 27.01.12, 15:40 > Coś mi się wydaje, że to kolej odbije się czkawką, bo to własnie ona staje sie > coraz bardziej nieekonomiczna. Coraz wyższe stawki dostepu do torów i energii, hahaha. Oczywiście, ON nie drożeje, a i ViaToll w pełni rozkwitu. > coraz wyższe koszty rewitalizacji i modernizacji szlaków Dla UE to nie problem, w przeciwieństwie do budowy nowych dróg. > , a to wszystko przekłada się bardzo wysokie ceny biletów, niewspółmiernie wyso > ką w porównaniu do jakości usługi (dostosowanie godzin, czas przejazdu Niezadługo czas jazdy pociągów z Warszawy do Gdańska spadnie poniżej 3h; ŻADEN autobus nie będzie posiadał nawet zbliżonego czasu przejazdu. Tak jak już teraz przejazd miedzy W-wą a Poznaniem, Krakowem czy Katowicami to domena zdesperowanych życiowo studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Kolej głupcze! IP: *.paradowski.pl 28.01.12, 16:44 tylko że jak kolej będzie jechać 3 h z Wrocławia do Warszawy to bilet nie będzie kosztował 100 zł tylko 100 dolarów Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się 27.01.12, 14:33 jechałem kilka dni temu tymi liniami z warszawy do krakowa- głównie z ciekawości jak to wygląda, bo mogłem równie dobrze jechać pkp, tyle, że kurs był nocny, więc postawiłem na cenę, a nie czas podróży. generalnie jestem zadowolony, jedyne co jest dla mnie wadą to jednak ciasnota. fotele są bardzo blisko siebie i po kilku godzinach staje się to już uciążliwe (5 można wytrzymać, ale jakbym miał jechać dalej to już bym się zaczął wk..wiać).. poza tym nie widzę powodów do narzekań, to dobra alternatywa dla innych środków transportu. może za kilka lat wyrośnie z tego polski orangeways (imho najlepszy przewoźnik autokarowy w europie środkowej), wtedy już naprawdę nie będzie na co narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
termoforka Re: Wożą za złotówkę do Warszawy i jeszcze im się 27.01.12, 15:36 Autokar jest nowy i czysty, dostęp do Internetu i gniazdko pod siedzeniem to duży plus. Natomiast rzeczywiście miejsca na nogi jest bardzo mało. A w toalecie sufit jest tak nisko, że trzeba się zginac w pół - no chyba, że ma się najwyzej 170 cm wzrostu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beldaroh polecam 27.01.12, 14:33 Jestem bardzo zadowolony z ich usług, popieram taką konkurencję. Często jeżdzę z Łodzi do Berlina, na rzecz Polskiego Busa zrezygnowałem z usług PKP Intercity. Polski Bus Łódź - Berlin od 20 do 90 zł PKP Intercity Łódź - Kutno Kutno - Berlin od 150 do 300 Pomijając fakt, że Polski Bus dojeżdza na bezpośrednio na lotnisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: polecam IP: *.COM 27.01.12, 14:54 Ja tez trzymam kciuki za PB i irytuje mnie wieczne niezadowolenie z wszystkiego. Co z tego że reklama? generalnie nie zauważam info na outdoorach, o PB dowiedziałam się wiosną rok temu też z artykułu na gazecie. Latem kilka razy jechałam Wawa-Gdansk. Bardzo fajna alternatywa dla PKP. W cenie InterRegio gwarancja miejsca siedzącego to już dużo, szczególnie na tej trasie w czasie wakacji - nawet przy maksymalnych cenach chyba ok. 45 PLN. Czy promowanie czegoś co jest całkiem OK musi być ZŁE z definicji? Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: polecam 27.01.12, 19:34 Nie dojeżdża na lotnisko, a dopiero ma dojeżdżać od 16 lutego, więc nie ściemniaj. Odpowiedz Link Zgłoś