Gość: poznaniak IP: *.icpnet.pl 21.09.07, 23:34 Przepraszam bardzo, ale stwierdzenie ze stosunki kibiców poznańskich z chorzowskimi są na podobnym poziomie co z Widzewem, to nawet mnie zwykłego piknika rozśmieszyło ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lewel Re: Lech Poznań podejmuje Ruch Chorzów IP: *.icpnet.pl 22.09.07, 00:30 Przeprosiny przyjęte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaRba nie piszcie o rzeczach co nei macie pojęcia IP: *.domainunused.net 22.09.07, 05:18 Jeszcze pare lat temu owszem stosunki były bardzo dobre, m.in. właśnie układ o braku agresji między sobą, jednak w ostatnim czasie po wybrykach "kibiców" Lecha poszły one bardzo w dół i dla wielu ludzi mają stosunek do LEcha, taki jak do kilku innych klubów. Zmiana pokolenia zmiana stosunków. I to wiem nawet ja, który nei siedzi w żadnych grupach, a po prostu chodzi na mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ater 90 zl. za bilet IP: *.icpnet.pl 22.09.07, 09:20 przeciez cena biletu na legie jest znana. wynosi 90 zl. czekaja jak wypadnie mecz z ruchem bo moze cos zejda. ale i tak jak dla mnie to zlodzieje. tyle pieniedzy a nie ma zadnych wzmocnien. niech ten caly rutkowski i kasprzak juz odejdzie. przyszli robic biznes a nic nie dajac. kibice za taka cena ich zlinczuja. ja na szczescie mam karnet ale znamosoby ktore sa na kazdym meczu i nie maja karentu wiec te 90 to zdecydowanie za duzo. co bedzie jak by przyjechala barca po 300 zl byly by bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: 90 zl. za bilet IP: *.ipt.aol.com 22.09.07, 12:55 Każdy chciałby wzmocnień i wyników, a jednocześnie wstępu na mecze za 15 PLN... Żeby cokolwiek osiągnać w piłce kibice muszą się trochę zrzucić. Nie wydaje mi się żeby 90 zł było barierą nie do przeskoczenia. Gadanie że ludzi nie stać można między bajki włożyc. Za bardzo się przyzwyczailiśmy płacić te 15 zł. I 300 PLN za mecz z Barcą nie byłoby wcale dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atar Re: 90 zl. za bilet IP: *.icpnet.pl 22.09.07, 13:42 ja rozumiem mozna zaplacic ale niech tez za cena idzie jakos. a tego niestety nie ma placi sie duze pieniadze a wzmocnien jak nie ma tak nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 74tt Mam nadzieje ze.... IP: 82.146.225.* 22.09.07, 09:23 trzy punkty pojada do chorzowa! lech- mam nadzieje ze zaliczy porazke. pozdrawiam, poznaniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielka eRka Kto Chorzowa nie szanuje! Niech go... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 14:46 w dupe pocałuje.LECH ZDECH k-OLEJ-orz Odpowiedz Link Zgłoś