29.01.12, 17:29
Zapraszam na stronę www.polskadostrajku.blogspot.com w końcu musimy wszyscy wyjść na ulicę i pokazać rządowi że mamy dosyć: STOP ACTA, DROGIE PALIWO, DROGA ŻYWNOŚĆ, MAŁE ZAROBKI, SŁUŻBA ZDROWIA, MAŁE EMERYTURY ITP. INNE PAŃSTWA POTRAFIĄ SWOJE WYWALCZYĆ STOP RZĄD POLSKI.
Obserwuj wątek
    • Gość: adammickiewicz Re: STRAJK IP: *.wroclaw.mm.pl 29.01.12, 17:36
      dominikaka1 napisała:

> Zapraszam na stronę rel="nofollow">www.polskadostrajku.blogspot.com w końcu musimy wszyscy

A ja nic nie muszę. Jestem immanentnie wolnym człowiekiem. Niech żyje wolność.
    • kklement Ja bym jeszcze dodał że zima jest kiepska 29.01.12, 17:41
      I też bym chciał to dodać do listy strajkowych zażaleń.
      • Gość: wieszcznarodowy Re: Ja bym jeszcze dodał że zima jest kiepska IP: *.wroclaw.mm.pl 29.01.12, 17:51
        W sensie że za zimno czy za ciepło?
        • kklement Re: Ja bym jeszcze dodał że zima jest kiepska 29.01.12, 18:00
          Że bezśnieżnie. A w Czechach śnieg mają. Znaczy się - rząd tam lepszy. A nam Tusk nie załatwił.
          • Gość: WN Re: Ja bym jeszcze dodał że zima jest kiepska IP: *.wroclaw.mm.pl 29.01.12, 18:09
            Fakt. Siedzi i pierdzi w stołek.Powinien chociaż ministerstwo naśnieżania kraju powołać.
    • Gość: Jacek Re: STRAJK IP: *.static.tvk.wroc.pl 29.01.12, 18:40
      Zróbcie coś z tłem strony bo przez tło strona jest zupełnie nieczytelna.
    • Gość: pozdrawiam Re: STRAJK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 17:08
      Weź durno babo sama załóż firmę i zacznij ludziom płacić dużo jak jesteś taka mądra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka