Dodaj do ulubionych

Stawiam na Piotra Sosinskiego

IP: 212.87.117.* 18.08.01, 10:05
W wyborach stawiam na Piotra Sosinskiego z PiSu. Jest mlody, wyksztalcony, no i
szalenie przystojny!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: JaJaccek Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 18.08.01, 12:47
      Gość portalu: Aga napisał(a):

> W wyborach stawiam na Piotra Sosinskiego z PiSu. Jest mlody, wyksztalcony, no i
      >
      > szalenie przystojny!!!!!!!!

Jak taki przystojny to moze ja tez??
      • Gość: Aga Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.unitech.wroclaw.top.pl 16.09.01, 22:42
        Ty Nie!!!
    • Gość: Blondi Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: 212.87.117.* 18.08.01, 23:14
      Znam go!!!!!!!!!!!!!!! Jest milutki!!!!!!!!!!!!
      • Gość: hrabia Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.eu.org 19.08.01, 16:22
        Czym się dla nas, forumowców zasłużył ?
        • Gość: ?-? Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 21:47
          Napewno wygra!!! Bo jest przystojny! Dobre hasło do kampanii!
          • Gość: Aga Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: 212.87.117.* 19.08.01, 23:57
            A wcale nie tylko dlatego!!!!! Ma i inne zalety!!!!!!!!
            • Gość: ?-? Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 05:34
              Np.jakie? Bo na razie to wygląda to jak reklama w biurze matrymonialnym!
              • Gość: Aga Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: 212.87.117.* 20.08.01, 10:22
                Dziala politycznie juz prawie 10 lat, jest prawnikiem i pisze doktorat. Jest
                uczciwy i kieruje Rada Osiedla. Wystarczy?
                • Gość: sew Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: 10.71.0.* / *.tfl.pl 20.08.01, 18:00
                  jaką radą osiedla kieruje??
    • Gość: Bea Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: 195.205.145.* 20.08.01, 08:59
      A ja stawiam na Tolka Banana
      • Gość: JaJaccek Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 20.08.01, 11:05
        Gość portalu: Bea napisał(a):

> A ja stawiam na Tolka Banana

A czy T.Banan tez jes rowniez tak przystojny jak P. Sosinski.
        • Gość: Bea Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: 195.205.145.* 20.08.01, 11:18
          O ile pamietam to dzieło telewizyjne, to jest, tylko chyba za młody.
          • Gość: Ewa Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 11:40
            Ja też Go znam!!Nosi do garniturów skinowskie buty!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: Ufo Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 12:46
      A może ktoś chce zobaczyć Jego skinowskie zdjęcia na stronie Młodzieży
      Wszechpolskiej??????
      • Gość: JaJaccek Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 20.08.01, 14:31
        Gość portalu: Ufo napisał(a):

> A może ktoś chce zobaczyć Jego skinowskie zdjęcia na stronie Młodzieży
        > Wszechpolskiej??????

Ja bym b. chcial, ale kto mi zagwarantuje, ze po obejrzeniu sie nie rozchoruje???
        • Gość: hrabia Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 15:20
          Cóż za wspaniałe kryterium: młody, przystojny i wykształcony !!
          Takich mamy we Wrocławiu na pęczki. Nie wszyscy mają sodówę i odrazu w posły.
          • Gość: ?-? Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 22:23
            I pomyslec ze cała ta rozmowe sprowokowala zakochana w Piotrze S. mieszkanka
            Jego osiedla!
            • Gość: JaJaccek Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 20.08.01, 22:38
              Gość portalu: ?-? napisał(a):

> I pomyslec ze cała ta rozmowe sprowokowala zakochana w Piotrze S. mieszkanka
              > Jego osiedla!

Milosci nie trzeba sie wstydzic.!!!
              Czy Piotr S. jest tak przystojny jak ulubieniec kobiet- Leszek M.
              A moze maja wspolny program przedwyborczych obiecanek?:)
    • Gość: Tango Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 11:52
      Piotrze - trzymaj się - życzę powodzenia !!!
      • Gość: Karol Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: 217.97.171.* 21.08.01, 22:00
        On jest z Muchoboru Małego, a buty nosi normalne. Chociaż kiedyś był Prezesem
        Młodzieży Wszechpolskiej! Fajny gość!!!
        • Gość: Bachorek Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.01, 15:00
          A ja wole kobitki!
        • Gość: Max Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.unitech.wroclaw.top.pl 23.08.01, 15:26
          Muchobór jest chyba gdzieś za Łomżą???
    • Gość: Kamilka Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.unitech.wroclaw.top.pl 24.08.01, 15:24
      Może i jest młody i przystojny, ale ponoć nie ma nawet samochodu! A co nam po
      takim polityku, ktory jeździ tramwajem, hahaha!!!
      • Gość: dlugopis Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: 195.30.191.* 24.08.01, 15:47
        Gość portalu: Kamilka napisał(a):

> Może i jest młody i przystojny, ale ponoć nie ma nawet samochodu! A co nam po
        > takim polityku, ktory jeździ tramwajem, hahaha!!!

Juz ty sie tym nie martw. Jak pojdzie w posly to najdalej za 6 miesiecy bedzie
        mial. Mozemy nawet zrobic audiotele : jaka to bedzie marka ?
        1. IBM
        2. Boeing
        3. Audi A8
        • Gość: sh Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: 64.124.150.* 24.08.01, 16:26
          No i ten jego ped do wladzy - trzy partie w dwa lata - najpierw Mlodziez
          Wszechpolska, potem ZChN, a teraz PiS.
          • dlugopis Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego 24.08.01, 16:34
            Tydzien temu nie mialem pojecia o istnieniu P.S. Teraz po wypowiedzi sh
            dochodze do wniosku, ze nie moglbym glosowac na osobe o tak niezrownowazonej
            osobowosci, zmieniajaca partie i poglady jak ja opony w samochodzie.
            Jak tez te wielbicielki robia czasami swoim idolom niedzwiedzia przysluga.
            Pozdro sh
    • Gość: Jajaccek Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.chicago-21rh16rt.il.dial-access.att.net 24.08.01, 17:19
      A moze On naprawde fajny taki??
      • Gość: Wioletta Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.unitech.wroclaw.top.pl 24.08.01, 22:55
        o ile wiem Młodzież Wszechpolska to stowarzyszenie, a nie partia. Tak więc nie
        trzy partie tylko dwie. A poza tym on nie ma jeszcze tyle na sumieniu co starzy
        politycy. Może nawet nie ma nic na sumieniu??????????
        • Gość: hrabia Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.eu.org 25.08.01, 16:28
          Zróbmy faceta odrazu prezydentem. Po co ma się męczyć po Sejmach i wchodzić w
          układy ?
          • Gość: Jajaccek Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.chicago-21rh16rt.il.dial-access.att.net 25.08.01, 19:11
            Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Zróbmy faceta odrazu prezydentem. Po co ma się męczyć po Sejmach i wchodzić w
            > układy ?

To niech sie chociaz raz publicznie pokaze!Zeby sie przekonac, czy naprawde jest
            przystojny.Moze gdzies na basenie??
            • Gość: Aga Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: 217.97.171.* 25.08.01, 21:53
              Nie wygłupiajcie się! To poważny człowiek. Zobaczycie go jak zrobi sobie ulotki.
              • Gość: hrabia Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.eu.org 25.08.01, 21:54
                Poważni nie zaczynają od ulotek. To nie giełda komputerowa na Wyspiańskiego.
                Facet chce poprostu być blisko "korzeni"
              • Gość: Jajaccek Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.chicago-22rh15rt.il.dial-access.att.net 25.08.01, 22:14

> Nie wygłupiajcie się! To poważny człowiek. Zobaczycie go jak zrobi sobie ulotki
                > .

U Lodki, tej z Grabiszynka.A co On sobie zrobi? Chyba, ze jest przystojny??
                • Gość: Aga Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: 217.97.171.* 25.08.01, 22:44
                  No,no! Z jakiego Grabiszynka?
                  • roberto65 Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego 25.08.01, 22:47
                    Widzę, że przynajmniej wśród forumowiczów Pan Sosiński cieszy się sporą
                    popularnością...
                    Ciekawe jak będzie z nią podczas wrześniowych wyborów...
                    • Gość: hrabia Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.eu.org 26.08.01, 00:01
                      Kolejna efemeryda. Zniknie bez śladu.
                      • roberto65 Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego 26.08.01, 01:57

> Kolejna efemeryda. Zniknie bez śladu.

...JAK WIELU WCZEŚNIEJ I JAK WIELU PÓŻNIEJ...
                        • Gość: Aga Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: 10.253.252.* / *.unitech.wroclaw.top.pl 26.08.01, 12:14
                          Wypraszam sobie takie żarty! Jak wolicie UW albo PSL to chociaż nie dokuczajcie
                          mojemu kandydatowi!
                          • roberto65 Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego 26.08.01, 19:45

> Wypraszam sobie takie żarty! Jak wolicie UW albo PSL to chociaż nie dokuczajcie
                            >
                            > mojemu kandydatowi!

Jestem apolityczny (serio)...
                            Kandydatowi Twojemu nie śmiem dokuczać, tylko mówię, to co myślę. U nas, a by
                            wygrać wybory, trzeba nazywać się Zdrojewski, albo należeć do SLD !!! (niestety)
                            Pozdrawki !

• Gość: ?-? Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 22:26

> Wypraszam sobie takie żarty! Jak wolicie UW albo PSL to chociaż nie dokuczajcie
                            >
                            > mojemu kandydatowi!

Mojemu kandydatowi? To zabrzmiało jakby: ... mojemu mężowi!!!

• efka Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego 26.08.01, 21:57
                          roberto65 napisał(a):

> Gość portalu: hrabia napisał(a):
                          >
                          > > Kolejna efemeryda. Zniknie bez śladu.
                          >
                          >
                          > ...JAK WIELU WCZEŚNIEJ I JAK WIELU PÓŻNIEJ...

Nie zniknie bez śladu, tylko wstąpi do "Naszości" - taka logiczna linia jego
                          kariery mi się układa. Nie kojarzę faceta, ale chyba nie jest to moje podwórko...
                  • Gość: Jajaccek Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 26.08.01, 08:09

> No,no! Z jakiego Grabiszynka?

Lumumby !
                    • Gość: hrabia Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: *.eu.org 26.08.01, 19:42
                      Lumumba był prawie że kongijskim marksistą. Czy Twój kandydat SOsiński zgodzi
                      się na taki mezalians ?
                      • efka Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego 26.08.01, 21:59

> Lumumba był prawie że kongijskim marksistą. Czy Twój kandydat SOsiński zgodzi
                        > się na taki mezalians ?

Pamiętamy jak zginął? To może mister P.S. tak w ramach męczeństwa...
                        • roberto65 Re: A ja stawiam na HRABIEGO.............................. 26.08.01, 22:04
                          ...jak mu się już znudzi prezydentura w naszym mieście i zechce awansować
                          wyżej...i iść w "posły"...
                          • Gość: diabełek Re: A ja stawiam na HRABIEGO.............................. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 22:10
                            a potem w globalnej technokracji będzie naszym wielkim bratem
                            • roberto65 Re: A ja stawiam na HRABIEGO.............................. 26.08.01, 22:12
                              Gość portalu: diabełek napisał(a):

> a potem w globalnej technokracji będzie naszym wielkim bratem

Tośmy pomyśleli w tej samej chwili o tym samym (Big Brotcherze). Looknij Diabełku
                              na forum, włąśnie założyłem nowy wątek na temat Big Brothera...

• Gość: Aga stawiam na Piotra Sosińskiego IP: 10.253.252.* / *.unitech.wroclaw.top.pl 27.08.01, 12:50
                                Big Brother jest głupi! A mój knadydat wrecz przeciwnie! Marsksizmu i Naszości
                                nie lubi, Lumumby też raczej nie (choć szkoda gościa). JuŻ niedługo będą jego
                                ulotki, hurra, hurra!!!
                                • Gość: Jajaccek Re: stawiam na Piotra Sosińskiego IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 27.08.01, 15:36

> Big Brother jest głupi! A mój knadydat wrecz przeciwnie! Marsksizmu i Naszości
                                  > nie lubi, Lumumby też raczej nie (choć szkoda gościa). JuŻ niedługo będą jego
                                  > ulodki, hurra, hurra!!!

U Lodki sie pisze osobno.A swoja droga co PS robi u Lodki.?
                                • Gość: BreslY Re: stawiam na Piotra Sosińskiego IP: 130.225.149.* 27.08.01, 17:08

> Big Brother jest głupi! A mój knadydat wrecz przeciwnie! Marsksizmu i Naszości
                                  > nie lubi, Lumumby też raczej nie (choć szkoda gościa). JuŻ niedługo będą jego
                                  > ulotki, hurra, hurra!!!

Nie spodziewalbym sie po kims kto nalezal do Mlodziezy Wszechpolskiej ze bedzie lubil Lumumbe.
                                  Nawet Emsiego nie polubi (Aga, to taki nasz rodak, w pilke gra i dla Polski gole strzela).
                                  Ale ta ewolucja: Mlodziez Wszechpolska ZChN, PiS swiadczy o tym ze w przyrodzie widac czasami cos
                                  takiego jak postep. Ze nieduzy, tj. chcialem powiedziec bardzo stopniowy, to inna sprawa. Ma SLD swoich
                                  bylych palkarzy z FZSMP co rozbijali Latajacy Uniwersytet, to nie moze miec Kaczynski i jego
                                  Praworzadnosc bylego skinheada? :-) Jak tak dalej ten twoj idol bedzie sie dalej tak rozwijal to moze
                                  dogonic Dicka Blacka. Najpierw powie:
                                  1. EU, tak ale na naszych warunkach
                                  Potem
                                  2. EU, tak ale jako Europa Ojczyzn
                                  A potem to juz sprintem do masonow:-)

• Gość: Jajaccek Re: stawiam na Piotra Sosińskiego IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 27.08.01, 20:44
                                    I ortodoksow. Zegnaj demokracjo!Niech zyje Afganistan.
                                    • Gość: hrabia Re: stawiam na Piotra Sosińskiego IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 08:22
                                      Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> I ortodoksow. Zegnaj demokracjo!Niech zyje Afganistan.

Sosiński Ajatollahem Wrocławia !!!!

• Gość: Elka Re: stawiam na Piotra Sosińskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.01, 12:56
                                        PS nie jest skinem, bez przesady!!!
                                        • Gość: hrabia Re: stawiam na Piotra Sosińskiego IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 15:17
                                          Gość portalu: Elka napisał(a):

> PS nie jest skinem, bez przesady!!!

A, kim on jest ? skinheadem ?

• Gość: Wampirka Re: stawiam na Piotra Sosińskiego IP: *.unitech.wroclaw.top.pl 28.08.01, 16:59
                                            On Ajatollahem nie będzie, bo nie jest z Ligi Rodzin.
                                          • Gość: Jajaccek Re: stawiam na Piotra Sosińskiego IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 28.08.01, 17:56

> Gość portalu: Elka napisał(a):
                                            >
                                            > > PS nie jest skinem, bez przesady!!!
                                            >
                                            >
                                            > A, kim on jest ? skinheadem ?
                                            >

Skinheadem nie moze byc bo jest przystojny.Ponoc??
                                            • Gość: diabełek Re: stawiam na Piotra Sosińskiego IP: 213.76.92.* 29.08.01, 12:18
                                              a co skin nie może być przystojny?!
                                              (z zaskoczeniem na twarzy- boże, bronię skinów)
                                        • Gość: BreslY Re: stawiam na Piotra Sosińskiego/Jezeli nie skinem to czym? IP: *.chem.ou.dk 29.08.01, 08:15
                                          Gość portalu: Elka napisał(a):

> PS nie jest skinem, bez przesady!!!

Elka:
                                          Internet prawde ci powie:-)
                                          http://poznan.iq.pl/cgi-bin/mw-wiad/glowna.cgi
                                          To jest strona glowna Mlodziezy Wszechpolskiej.
                                          W linkach znajdziesz gazetke ABC, w ktorej mozesz
                                          poczytac rowniez pana PS.
                                          Jezeli to sa poglady kogos kto ma reprezentowac
                                          Wroclawian, to ja dziekuje.
                                          Jezeli to nie sa poglady skinow to co to jest ta Mlodziez
                                          Wszechpolska? Brak ogolonego lba, paly i jawnych hasel
                                          rasistowskich i juz mamy grzecznych patriotycznych
                                          chlopcow pod znakiem Szczerbca?
                                          PS. Zwracam uwage na charakterystyczny paranoiczny
                                          podtekst wielu tekstow na tym websicie (te podsluchy,
                                          konfiskata listow) oraz ikonografie. Zwroc uwage na kacik
                                          muzyczny. Zapytaj znajomych punkow co to za jedni.

Zebysmy sie nie obudzili z reka w nocniku. "Potem nie mow
                                          ze nie wiedzialas".
                                          Pozdr.

• Gość: Tango Re: stawiam na Piotra Sosińskiego/Jezeli nie skinem to czym? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 11:23
                                            Jeżeli wg Ciebie znajomi punkowie są autorytetami - to ja wolę asystenta na
                                            Wydziale Prawa Uniwersytetu Wrocławskiego - Piotra Sosińskiego.
                                            • Gość: BreslY Re: stawiam na Piotra Sosińskiego/Jezeli nie skinem to czym? IP: 130.225.149.* 29.08.01, 11:44
                                              Gość portalu: Tango napisał(a):

> Jeżeli wg Ciebie znajomi punkowie są autorytetami - to
                                              ja wolę asystenta na
                                              > Wydziale Prawa Uniwersytetu Wrocławskiego - Piotra
                                              Sosińskiego.

Znajomi punkowie lepiej wytlumacza mojej interlokutorce
                                              Elce, co reprezentuja zespoly typu Legion - niz ja, ktory
                                              uwazam ze muzyka rockowa skonczyla sie z Dire Straights :-)
                                              Rozumiem ze przejrzales ta strone internetowa, ktora
                                              nadalem i ze ci sie spodobala. OK.
                                              Co do stopni akademickich - dr Ratajczak z Opola byl
                                              nawet adiunktem na historii. Zajmowal sie pisaniem o tym
                                              ze Cyklon B byl w Oswiecimiu uzywany do dezynfekcji.
                                              Wiec argument ot, taki sobie.
                                              Hej

• Gość: Jajaccek Re: stawiam na Piotra Sosińskiego/Jezeli nie skinem to czym? IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 30.08.01, 00:23
                                                Gość portalu: BreslY napisał(a):

> Gość portalu: Tango napisał(a):
                                                >
                                                > > Jeżeli wg Ciebie znajomi punkowie są autorytetami - to
                                                > ja wolę asystenta na
                                                > > Wydziale Prawa Uniwersytetu Wrocławskiego - Piotra
                                                > Sosińskiego.
                                                >
                                                > Znajomi punkowie lepiej wytlumacza mojej interlokutorce
                                                > Elce, co reprezentuja zespoly typu Legion - niz ja, ktory
                                                > uwazam ze muzyka rockowa skonczyla sie z Dire Straights :-)
                                                > Rozumiem ze przejrzales ta strone internetowa, ktora
                                                > nadalem i ze ci sie spodobala. OK.
                                                > Co do stopni akademickich - dr Ratajczak z Opola byl
                                                > nawet adiunktem na historii. Zajmowal sie pisaniem o tym
                                                > ze Cyklon B byl w Oswiecimiu uzywany do dezynfekcji.
                                                > Wiec argument ot, taki sobie.
                                                > Hej
                                                >
                                                > Dezynfekcja jako dzialanie uboczne Cyklonu B.Oczywiscie.

• Gość: dlugopis Re: stawiam na Piotra Sosińskiego/Jezeli nie skinem to czym? IP: 195.30.191.* 29.08.01, 11:44
                                              Zwolennicy PS przedstawili do tej pory dwa argumenty za 1.Jest przystojny 2.
                                              Jest asystentem na wydziale prawa. Przeciw 1. Jego wypowiedzi na stronach www
                                              2. Szybkie zmiany pogladow i ugrupowan politycznych charakterystyczne dla
                                              czlonkow i liderow PiS.
                                              Jak dla mnie o wiele bardziej przekonujace sa argumenty przeciw. Nie chce, aby
                                              taki czlowiek mnie reprezentowal w parlamencie.
                                              • Gość: Tango Re: stawiam na Piotra Sosińskiego/Jezeli nie skinem to czym? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 12:32
                                                Gość portalu: dlugopis napisał(a):

> Zwolennicy PS przedstawili do tej pory dwa argumenty za 1.Jest przystojny 2.
                                                > Jest asystentem na wydziale prawa. Przeciw 1. Jego wypowiedzi na stronach www
                                                > 2. Szybkie zmiany pogladow i ugrupowan politycznych charakterystyczne dla
                                                > czlonkow i liderow PiS.
                                                > Jak dla mnie o wiele bardziej przekonujace sa argumenty przeciw. Nie chce, aby
                                                > taki czlowiek mnie reprezentowal w parlamencie.

Gdyby brać pod uwagę wypowiedzi aktualnych wrocławskich parlamentarzystów i ich
                                                zmiany poglądów i ugrupowań - to Piotr Sosiński na ich tle tak żle nie wygląda.
                                                Ciekawe, kto Twoim zdaniem zasłuzył by reprezentować Wrocław ?
                                                • Gość: dlugopis Re: stawiam na Piotra Sosińskiego/Jezeli nie skinem to czym? IP: 195.30.191.* 29.08.01, 12:43
                                                  A to juz jest moja sprawa.
                                                  Jezeli sadzisz, ze na LSD to sie grubo mylisz. Jak na razie to mam na oku tylko
                                                  kandydatow do senatu na ktorych moge z czystym sumieniem glosowac, a z
                                                  kandydatami do sejmu to porazka.
                                                  PS: Do Agi : Czy ty nie jestes przypadkiem Agata W. wspolpracujaca przy
                                                  wydawaniu Abc Pismo Narodowe ?
                                                  • Gość: sh Re: stawiam na Piotra Sosińskiego/Jezeli nie skinem to czym? IP: 216.104.228.* 29.08.01, 18:36
                                                    Zajrzałem na strony Młodziezy Wszechpolskiej, poczytalem sobie pana PS.
                                                    Zamieszczam Wam fragment numeru pisma ABC z 1998 roku (pisownia oryginalna):

„Rządzą nami ludzie mali, chytrzy, cyniczni i pazerni, gotowi są oddać kraj w
                                                    ramiona obcych potęg, tak jak kiedyś Moskwie teraz Europie spod znaku
                                                    Maastricht. Miejmy jednak nadzieję, że przyjdzie czas gdy zostaną odsunięci od
                                                    wpływów ludzie skompromitowani, a także ci, którzy żądzą nie patrząc na
                                                    narodowy interes, tożsamość i wielowiekową tradycję. Bo niepodległość nie jest
                                                    przecież czymś, o co nie warto się troszczyć.” - Pod tym PS jest podpisany
                                                    własnym nazwiskiem. Notabene - z rządzącymi spoufali się on już w ciągu
                                                    nastęonych 2 lat- najpierw z ZChN potem z ministrami Ujazdowskim i Kaczyńskim.

„Niemcy stanowiące dziś potęgę gospodarczą, militarną i polityczną dominującą w
                                                    Unii Europejskiej sięgają znowu po metodę drugą � ekspansji �pokojowej�. Ich
                                                    bronią jest kapitał, dynamiczna gospodarka, znakomita organizacja państwa.
                                                    Retoryka europejska służy wyłącznie maskowaniu imperialnych celów. Ich
                                                    sojusznik Stany Zjednoczone nie kryją, że przeznaczyły im rolę szczególną w
                                                    porządkowaniu �postkomunistycznej� części Europy. W planie tym Polska ma stać
                                                    się zapleczem surowcowym taniej siły roboczej i miejscem brudnych przemysłów, a
                                                    Polacy narodem najemników. Ziemie Zachodnie i Północne zostaną wchłonięte
                                                    najpierw gospodarczo, a na inkorporację przyjdzie czas. Kierunek ten bardzo
                                                    widoczny � jesteśmy sprowadzani do roli niemieckiego satelity.
                                                    Od kilku lat coraz częściej z ust polityków i wysokich, niemieckich urzędników
                                                    państwowych padają żądania, rewindykacje majątkowe. W konstytucji niemieckiej
                                                    do chwili obecnej istnieje zapis o istnieniu Rzeszy Niemieckiej w granicach z
                                                    1937r.
                                                    To na pewno nie świadczy o pokojowych zamiarach Niemiec w stosunku do Polski!!!
                                                    Wy, polska klasa polityczna, najwyżsi urzędnicy R.P., ministrowie i posłowie,
                                                    ludzie zarówno lewicy jak i prawicy: musicie o tym wiedzieć! Dlaczego
                                                    milczycie?! Dlaczego utrzymujecie te sprawy w tajemnicy przed Narodem?!
                                                    Dlaczego faktyczny stan stosunków między Polską a Niemcami jest tematem tabu?!
                                                    Czy ma to być kolejny dowód czyim interesem się kierujecie?! Bo na pewno nie
                                                    jest to interes Polski!!!
                                                    Prezydent i rząd, którzy podpisaliby Traktat z Maastricht, podpiszą wyrok
                                                    śmierci dla Polski. Zamkną wówczas księgę dziejową narodu polskiego, tak jak
                                                    kiedyś Stanisław August Poniatowski zamknął rozdział w historii Polski.
                                                    Przypieczętują w ten sposób definitywnie tysiącletnie zmagania o wolność. Jeśli
                                                    już zamierzacie tak uczynić, bądźcie przynajmniej konsekwentni i przestańcie
                                                    składać wieńce pod Grobem Nieznanego Żołnierza i na mogiłach tych, którzy padli
                                                    za naszą i cudzą wolność! Przestańcie wspominać o Katyniu, Monte Cassino,
                                                    Lenino Palmirach i Powązkach. Ludzie którzy tam zginęli oddali swe życie po to,
                                                    Aby Polska żyła! Na pewno nie życzyli by sobie, aby im ostateczni grabarze
                                                    Polski oddawali hołd.”

Pod tym apelem podpisała się już cała Młodzież Wszechpolska - pan Piotr, jako
                                                    ówczesny prezes, chyba też????? Na stronie małopolskiej MW -
                                                    http://www.mw.k.pl/krakow/ zobaczycie też zdjęcia PS z kolegami sprzed zaledwie
                                                    roku na Górze św. Anny.

I nie zmieni tego nawet intensywna kampania wyborcza prowadzona przez niego na
                                                    tym forum. Bo w jego wszystkie wielbicielki jakoś nie mogę uwierzyć....
                                                  • Gość: Grzegorz Re: stawiam na Piotra Sosińskiego IP: 10.2.1.* / 217.97.171.* 29.08.01, 22:02
                                                    Bez przesady! To, że Piotr Sosiński napisał jeden tekst do ABC kilka lat temu
                                                    to jeszcze nie znaczy, że odpowiada za całe pismo!!! A ponadto - od 1999 nie
                                                    jest już w Młodzieży Wszechpolskiej chociażby ze wzgledu na skrajne elementy w
                                                    tym ruchu. Jeśli chcecie komus coś wywlekać to zobaczcie broszurke ZChNu z 1993
                                                    roku autorstwa Ryszarda Czarneckiego, w której mówi o tym, ze Zaolzie i Kresy
                                                    jeszcze wróca do Polski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    A wy nazywacie Piotra Sosińskiego skarajniakiem, hahahahaha!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: Hans Re: stawiam na Piotra Sosińskiego IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 23:57
                                                    Dla mnie pan Piotr Sosiński to mydłek, który wypowiada się jak ktoś z
                                                    kręgosłupem, a on ma tylko ped do władzy i chyba straszne kompleksy. Poza tym
                                                    przystojnych doktorantów na wydziale Prawa znam wiecej i niejeden byłby lepszym
                                                    parlamenarzystą niż Sosiński. Ale kto by chciał kandydować z takiej partii.....
                                                  • Gość: Aga Re: stawiam na Piotra Sosińskiego IP: *.unitech.wroclaw.top.pl 01.09.01, 14:26
                                                    Miałam nadzieję, że nie bedzie tu tak paskudnych i szyderczych wpisów! Jak masz
                                                    cos do Piotra to sie podpisz kolego!
                                                  • Gość: nell Re: stawiam na Piotra Sosińskiego/Jezeli nie skinem to czym? IP: 213.77.49.* 03.09.01, 16:44
                                                    dzięki sh za cytaty.
                                                    od jutra uczę sie niemieckiego.
                                                  • Gość: Jajaccek Re: stawiam na Piotra Sosińskiego/Jezeli nie skinem to czym? IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 30.08.01, 00:40
                                                    Gość portalu: dlugopis napisał(a):

> A to juz jest moja sprawa.
                                                    > Jezeli sadzisz, ze na LSD to sie grubo mylisz. Jak na razie to mam na oku tylko
                                                    >
                                                    > kandydatow do senatu na ktorych moge z czystym sumieniem glosowac, a z
                                                    > kandydatami do sejmu to porazka.
                                                    > PS: Do Agi : Czy ty nie jestes przypadkiem Agata W. wspolpracujaca przy
                                                    > wydawaniu Abc Pismo Narodowe ?

Za LSD nie przepadam, choc na wszelki wypadek zawsze sie kilka tabletek przyda.
                                                    Inna kombinacja tych literek rowniez nie jest moja ulubiona.Pozdr.
                                                    PS.LSD to rowniez nazwa przepieknej trasy na jez.Michigan-Lake Shore Drive.
                                                  • Gość: Janek Re: A czy lubi kozy? Bo skinheadzi ich nie znoszą ani narodowcy. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.01, 14:39
                                                    Jeżeli tak to powinien na forum przedstawić swój program ochrony tego coraz
                                                    bardziej wymierającego gatunku. Rola kozy w rozwoju prawa też powinna być
                                                    szerzej przedstawiona.
                                                  • Gość: Jajaccek Re: A czy lubi kozy? Bo skinheadzi ich nie znoszą ani narodowcy. IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 01.09.01, 17:56
                                                    Jestem za koza!Tym bardziej, ze nosi brode co juz czyni ja przystojna.
                                                  • Gość: Wiesiek ożeń się z kozą! IP: *.verizone.com.pl 03.09.01, 16:32
                                                    Jak JAJAcku lubisz kozy, to się z jakąś ożeń!
                                                  • Gość: Jajaccek Re: ożeń się z kozą! IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 03.09.01, 16:59
                                                    Gość portalu: Wiesiek napisał(a):

> Jak JAJAcku lubisz kozy, to się z jakąś ożeń!

Mam juz kotke.Bardzo zazdrosna.W dodatku te akry za bigamie.Poza tym wszyscy
                                                    zdrowi.Mleko kozie!
                                                  • Gość: Aga Paskudy IP: 194.95.59.* 04.09.01, 15:05
                                                    Chyba juz nic nie napisze, bo wpisy sa paskudne!!!
                                                  • Gość: Jajaccek Re: Paskudy IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 04.09.01, 15:32
                                                    Paskudne?.. ,bo zabraklo programu, dorobku naukowego i spolecznego i blizszej
                                                    charakterystyki P.S.
                                                    Jak sie chce cos/kogos sprzedac trzeba sie trzymac pewnych zasad.
                                                    Sprzedajac malucha podajesz: rok produkcji, ile toto wyciaga/h,jak malo
                                                    pali...itd.A o P.S.,ze przystojny jest.Ulotki mialy byc.!
                                                  • Gość: dlugopis Re: Paskudy IP: 195.30.191.* 04.09.01, 15:40
                                                    No wlasnie !!!
                                                    Fajny dowcip znalazlem na forum ''na plaze'' :
                                                    Synek przychodzi do ojca i pyta, czy móglby mu wyjasnic, co to jest
                                                    polityka. Ojciec odpowiedzial:
                                                    "Oczywiscie, ze moge ci to wyjasnic. Wezmy na przyklad nasza
                                                    rodzine. Przynosze do domu pieniadze, mozemy mnie wiec nazwac kapitalizmem.
                                                    Twoja mama zarzadza tymi pieniedzmi, nazwijmy ja wiec rzadem.Obydwoje
                                                    troszczymy sie wylacznie o twoje dobro, jestes wiec narodem. Nasza
                                                    pomoc domowa jest klasa robotnicza, a twój maly braciszek, który
                                                    jeszcze lezy w pieluszkach to przyszlosc. Zrozumiales? "
                                                    Synek nie byl za bardzo pewny, czy dobrze wszystko zrozumial,
                                                    zdecydowal wiec, ze musi sie najpierw z tym przespac.
                                                    W srodku nocy obudzil sie, gdyz braciszek narobil w pieluche i
                                                    krzyczal. Wstal i zapukal do sypialni rodziców, ale mama spala bardzo
                                                    gleboko
                                                    i nie dalo sie jej obudzic. Poszedl wiec do gosposi i znalazl w jej lózku
                                                    swojego ojca. Nie przeszkadzalo im wielokorotne pukanie do drzwi.
                                                    Wrócil wiec po prostu do lózka. Nastepnego ranka ojciec zapytal syna,
                                                    czy teraz juz pojal, co to jest polityka i czy umie mu to wyjasnic wlasnymi
                                                    slowami. Syn odpowiedzial:
                                                    "Tak, teraz juz wiem. Kapitalizm pieprzy klase robotnicza podczas
                                                    gdy rzad spi. Naród jest totalnie ignorowany, a przyszlosc jest zasrana .

• Gość: hrabia Re: Paskudy IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 15:41

> Paskudne?.. ,bo zabraklo programu, dorobku naukowego i spolecznego i blizszej
                                                    > charakterystyki P.S.
                                                    > Jak sie chce cos/kogos sprzedac trzeba sie trzymac pewnych zasad.
                                                    > Sprzedajac malucha podajesz: rok produkcji, ile toto wyciaga/h,jak malo
                                                    > pali...itd.A o P.S.,ze przystojny jest.Ulotki mialy byc.!

Aleś dosolił. No i dobrze. Gdyby wybierali za przystojność, to sejm składałby się
                                                    z samych Mastroianich i Mel Gibsonów.
                                                    Jak gość zbrzydnie (choć na Forum już obrzydł), to za jakieś 35 lat może ponowić
                                                    starania.

• Gość: Jajaccek Re: Paskudy IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 04.09.01, 17:23
                                                    Gość portalu: hrabia napisal
                                                    > Jak gość zbrzydnie (choć na Forum już obrzydł), to za jakieś 35 lat może ponowi
                                                    > ć
                                                    > starania.
                                                    >
                                                    > I z pewnoscia przestanie draznic Age ta swoja uroda.

• Gość: Jajaccek Re: ożeń się z kozą! IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 04.09.01, 15:33

> Gość portalu: Wiesiek napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Jak JAJAcku lubisz kozy, to się z jakąś ożeń!
                                                    >
                                                    > Mam juz kotke.Bardzo zazdrosna.W dodatku te kary za bigamie.Poza tym wszyscy
                                                    > zdrowi.Mleko kozie!

• Gość: ! BOJKOTUJ WYBORY IP: 213.195.155.* 30.08.01, 00:10
    • Gość: Janek Re: Tylko Ricardo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.01, 00:17
      Prezesa speedwayu chcecie pominąć przy głosowaniu. Człowiek orze jak może.
      Kręgosłup mu się skrzywił jak szyszka na głowę spadła a dalej chodzi i działa.
      Nieugięty. Wieczorami za karpia w fontannie robi. Widać to było w TVN. A Wy
      chcecie jakiegoś Piotrusia Pana przeforsować. Niech poćwiczy na siłowni,
      poglądów nie wyrobi ale co nieco zmężnieje. Do następnych wyborów Z PO
      wystartuje.
    • Gość: Max Re: Stawiam na Piotra Sosinskiego IP: 212.87.117.* 09.09.01, 14:58
      Trudno stawiac na kogos kogo sie nie zna, nieprawdaz Ago?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka