26.02.12, 18:29
Witam
Czy możecie mi coś powiedzieć na temat dr U. Sieradzkiej, która przyjmuje z NFZ na ul. Grunwaldzkiej. Mam ustaloną wizytę u niej pod koniec marca i nie wiem czy jest sens tyle czekać, ponieważ potrzebuje dobrego specjalisty. Miesiąc temu byłam u dr. Radomskiej, która robiąc mi usg wykryła "coś" w jajniku ale ewidentnie nie wiedziała co to takiego, "może torbiel, może nadżerka" i patrząc na swój ekranik nic więcej nie powiedziała... poza tym żebym za miesiąc przyszła. Ale do niej nigdy już nie pójdę!!!! I jak się okazało teraz muszę czekać kolejny miesiąc.. Boję się, żeby "to coś" mi się nie powiększyło dlatego chciałabym jak najszybciej pójść do kogoś kompatybilnego, jednocześnie z umową NFZ.

A może ktoś wie czy np torbiel w ciągu 2 miesięcy moze się dużo powiększyć, tak aby było za późno na leczenie hormonalne, tylko od razu operacja?

Czekam na odp...
pzdr
Obserwuj wątek
    • joan.29 Re: Ginekolog 14.03.12, 21:54
      Witam, nie znam dr Sieradzkiej ale poleciłabym Ci dr Agnieszkę Konieczną przyjmuje na NFZ na Wejherowskiej w przychodni, można też prywatnie. Ostatnio do niej się przeniosłam i jestem bardzo zadowolona...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka