Dodaj do ulubionych

szukam koleżanki

27.02.12, 20:33
Cześć!
Wszyscy moi znajomi zostali w rodzinnym mieście albo pozakładali już swoje rodziny. Mam chyba dość bycia piątym kołem u wozu i rozmów o dzieciach i mężach.
Może to śmieszne, ale po prostu szukam koleżanki. Czy Ktoś z Was ma ochotę na kino albo kawę?

Pozdrawiam,
A. 27l
Obserwuj wątek
    • Gość: lady Re: szukam koleżanki IP: *.wroclaw.mm.pl 27.02.12, 21:28
      cześć :) miałam ostatnio wystąpić z podobnym wątkiem ;) więc może napisz słowo na lady_in_dark@gazeta.pl - obiecuję, że na pewno odpowiem :)
      • Gość: czechofil Re: szukam koleżanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 23:07
        A ja mogę? Popatrz, jak mnie wyzwali i zgnoili forumowicze za to, że napisałem, że jedyne, co mnie interesuje w górach, to czeskie piwo:

forum.gazeta.pl/forum/w,72,110503039.html

Skopali mnie jak psa, nazywając tumanem, cepem, gnojkiem, psychicznie chorym, cepoświrem, a ostatnio nawet pedofilem! Właściwie to wszystko prawda: inteligencją nigdy nie grzeszyłem, od dziecka mam też problemy z psychiką, ale żeby tak publicznie to wypominać? Prosiłbym o parę słów pocieszenia, bo z wszystkich moich przyjaciół to teraz pozostali mi już jedynie mama, kocur Chichot z podwórka i jajko-niespodzianka. Napisz, czy na prawdę powinienem wybrać się do psychiatry, bo teraz to już powaznie zaczynam się zastanawiać.
        • Gość: Pako Re: szukam koleżanki IP: *.play-internet.pl 28.02.12, 07:01
          Kij ci w oko.
        • guarana83 Re: szukam koleżanki 04.03.12, 11:48
          czeskie piwo jest dobre ; )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka