Gość: mersalia IP: *.net.autocom.pl 17.08.02, 22:35 Jest tam kto po drugij stronie ciekawy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 22:46 jasne ze ktos jest ..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mersalia Re: Haaalooo! IP: *.net.autocom.pl 17.08.02, 23:06 dziiiwne,ostatnio cosik tu pustawo i nudnawo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mersalia Re: Haaalooo! IP: *.net.autocom.pl 17.08.02, 23:13 Widzę,że Lublin się kłania :) Mówi Ci coś Branica Radzyńska? (tak z ciekawości)-do ciekawego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 23:14 jestem swiezym nabytkiem forum mozesz czuc sie zaszczycona ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 23:16 nie wiem nei kojarze a TY skad przybywasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mersalia Re: Haaalooo! IP: *.net.autocom.pl 17.08.02, 23:27 Przybywam z Grodu Kraka :) Hmmm,świeży nabytek...CIEKAWIE brzmi :) Zaszczycona,bo pierwsza z Tobą gadam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 23:32 hmm to piekne miasto a z zaszczyconym to czyatsz we mnie jak w otwartej ksiedze odkryj sie odrobine przedemnai opowiedz kto kryje sie pod tym tajemniczym pseudo .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mersalia Re: Haaalooo! IP: *.net.autocom.pl 17.08.02, 23:39 Nooo,Lublinowi też niczego nie brakuje :) Odkryć...hmm,wiele rzeczy można :) Zwyczajnie kobitką Młodą jestem,romantico i wogóle.Ciiii,co za dużo to nie zdrowo :))) A Ty? Co teraz robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 23:44 obecnie leze na lozeczku i rozwazalem odejsci w kraine snu ale na szczesci Cie spotkalem i tamten pomysl odszedl, romantico ??? wooow to rzadkosc ale mi sie podoba ----,-'-(@ oto roza na rozpoczecie tego milego wieczoru .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mersalia Re: Haaalooo! IP: *.net.autocom.pl 17.08.02, 23:50 Oj,to musi ci być bardzo wygodnie w łóżeczku,a nie smutno ci samemu? :) Słucham właśnie Radio Wanda i wpadłam w melancholię... Dzięki za różyczkę-śliczna! Tylko szkoda,że nie pachnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 23:52 podly sprzedawca obiecywal ze pachnie .... samemu nudno ale ....... dzieki temu Cie poznalem ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mersalia Re: Haaalooo! IP: *.net.autocom.pl 17.08.02, 23:58 A to wredny typ. Wskoczę zaraz do Twojego łóżeczka,chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 00:02 poczekaj poprawie bo takie to przescieradlo pomiete ;)))) pojde jescze tylko do kuchni po szampana schlodzonego w idealnej temperaturze swiece juz zapalam wiec teraz brakuje mi tylko CIEBIE ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mersalia Re: Haaalooo! IP: *.net.autocom.pl 18.08.02, 00:09 Nono,już jestem przy Tobie słonko,nie zauważyłeś? Faktycznie,szampanik odpowiednią temp.ma,Oby nam jej nie zabrakło.Może jakaś muzyczka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 00:14 wzniesmy toast za ten wieczor ..... oby trwal i ta noc zeby byla najcudowniejsza slicznie wygladasz w blasku tych swiec ...... zapowiada sie cudowna noc ale Twe przepastne oczy tak mnei oniesmielaja ze nie moge utrzymac z Toba kontaktu wzrokowego zbyt dlugo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mersalia Re: Haaalooo! IP: *.net.autocom.pl 18.08.02, 00:22 Wrócę jutro.Muszę kończyć z przykrością ,na dziś...Całuję mocno,do"usłyszenia"wkrótce...Wyjaśnię przy najbliższej okazji:) WYNAGRODZĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 00:25 pocalunek mnie rozgrzal czekam na wiecej do szybkiego uslyszenia juz tesknie ............... Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_to_ja Re: Haaalooo! 21.08.02, 11:13 i są też inni ciekawi. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś