IP: *.net.autocom.pl 17.08.02, 22:35
Jest tam kto po drugij stronie ciekawy...
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 22:46
      jasne ze ktos jest ..... ;)
    • Gość: mersalia Re: Haaalooo! IP: *.net.autocom.pl 17.08.02, 23:06
      dziiiwne,ostatnio cosik tu pustawo i nudnawo :))
      • Gość: mersalia Re: Haaalooo! IP: *.net.autocom.pl 17.08.02, 23:13
        Widzę,że Lublin się kłania :)
        Mówi Ci coś Branica Radzyńska? (tak z ciekawości)-do ciekawego :))
      • Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 23:14
        jestem swiezym nabytkiem forum mozesz czuc sie zaszczycona ;))
        • Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 23:16
          nie wiem nei kojarze a TY skad przybywasz??
        • Gość: mersalia Re: Haaalooo! IP: *.net.autocom.pl 17.08.02, 23:27
          Przybywam z Grodu Kraka :)
          Hmmm,świeży nabytek...CIEKAWIE brzmi :)
          Zaszczycona,bo pierwsza z Tobą gadam?
          • Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 23:32
            hmm to piekne miasto a z zaszczyconym to czyatsz we mnie jak w otwartej ksiedze
            odkryj sie odrobine przedemnai opowiedz kto kryje sie pod tym tajemniczym
            pseudo ....
            • Gość: mersalia Re: Haaalooo! IP: *.net.autocom.pl 17.08.02, 23:39
              Nooo,Lublinowi też niczego nie brakuje :)
              Odkryć...hmm,wiele rzeczy można :)
              Zwyczajnie kobitką Młodą jestem,romantico i wogóle.Ciiii,co za dużo to nie
              zdrowo :)))
              A Ty? Co teraz robisz?
              • Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 23:44
                obecnie leze na lozeczku i rozwazalem odejsci w kraine snu ale na szczesci Cie
                spotkalem i tamten pomysl odszedl, romantico ??? wooow to rzadkosc ale mi sie
                podoba ----,-'-(@ oto roza na rozpoczecie tego milego wieczoru ....
                • Gość: mersalia Re: Haaalooo! IP: *.net.autocom.pl 17.08.02, 23:50
                  Oj,to musi ci być bardzo wygodnie w łóżeczku,a nie smutno ci samemu? :)
                  Słucham właśnie Radio Wanda i wpadłam w melancholię...
                  Dzięki za różyczkę-śliczna! Tylko szkoda,że nie pachnie :)
                  • Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 23:52
                    podly sprzedawca obiecywal ze pachnie .... samemu nudno ale ....... dzieki temu
                    Cie poznalem .....
                    • Gość: mersalia Re: Haaalooo! IP: *.net.autocom.pl 17.08.02, 23:58
                      A to wredny typ.
                      Wskoczę zaraz do Twojego łóżeczka,chcesz?
                      • Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 00:02
                        poczekaj poprawie bo takie to przescieradlo pomiete ;)))) pojde jescze tylko do
                        kuchni po szampana schlodzonego w idealnej temperaturze swiece juz zapalam wiec
                        teraz brakuje mi tylko CIEBIE ...
                        • Gość: mersalia Re: Haaalooo! IP: *.net.autocom.pl 18.08.02, 00:09
                          Nono,już jestem przy Tobie słonko,nie zauważyłeś?
                          Faktycznie,szampanik odpowiednią temp.ma,Oby nam jej nie zabrakło.Może jakaś
                          muzyczka...:)
                          • Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 00:14
                            wzniesmy toast za ten wieczor ..... oby trwal i ta noc zeby byla
                            najcudowniejsza slicznie wygladasz w blasku tych swiec ...... zapowiada sie
                            cudowna noc ale Twe przepastne oczy tak mnei oniesmielaja ze nie moge utrzymac
                            z Toba kontaktu wzrokowego zbyt dlugo.....
                            • Gość: mersalia Re: Haaalooo! IP: *.net.autocom.pl 18.08.02, 00:22
                              Wrócę jutro.Muszę kończyć z przykrością ,na dziś...Całuję
                              mocno,do"usłyszenia"wkrótce...Wyjaśnię przy najbliższej okazji:)
                              WYNAGRODZĘ!
                              • Gość: ciekawy Re: Haaalooo! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 00:25
                                pocalunek mnie rozgrzal czekam na wiecej do szybkiego uslyszenia juz
                                tesknie ...............
    • przemo_to_ja Re: Haaalooo! 21.08.02, 11:13
      i są też inni ciekawi.
      Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia
      • moonchild1 Re: Haaalooo! 21.08.02, 11:16
        i jeszcze inni tez :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka