Gość: Marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 00:09 Chciałbym się zapisać do szkoły na j. angielski i ciekawi mnie metoda Callana. Czy ktos był na takim kursie? Mozecie mi coś więcej powiedzieć, czy warto? na czy to polega? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s Re: Angielski metodą Callana??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.04, 08:12 metoda super - najlepsza jaka znam - zwłaszcza dla tych, kórzy chca szybko nauczyć sie mówić i rozumiec mówiących, komunikować ja chodziłam, mąz, dziecko polecam Hallo ul. Liskego (niedleko Mostu Szczytnickiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Angielski metodą Callana??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 08:43 Tez podobala mi sie ta metoda. Chodzilem na Liskiego oraz na Świdnicka i pamietam ze bylem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo i tak i nie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.04, 14:28 Polecam dla osób które chca się otworzyć, poświczyć wymowę, takze dla początkujących PO PROSTU CAŁY CZAS SIĘ MÓWI natomiast od poziomu intermediate lepiej wybrać inną metodę... moze uwsteczniać sam chodziłem 7 mies. i zrobiłem pewne postępy, ale w pewnym momencie się zatrzymałem Odpowiedz Link Zgłoś