Dodaj do ulubionych

_____________ZŁE WIEŚCI DLA FANÓW KUBUSIA PUCHATKA

IP: *.pai.net.pl 12.03.02, 03:59
Przeczytajcie:

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_020311/kultura/kultura_a_5.html

No, to trzeba wykupić wszystkie egzemplarze antykwaryczne, bo co będą czytac
nasze przyszłe pokolenia.

Aby przekonac sie, jak kongenialne było tłumaczenie Ireny Tuwim- oto oryginały:
Kubuś Puchatek
www.machaon.ru/pooh

Chatka Puchatka
kulichki-win.rambler.ru/moshkow/MILN/pooh2.txt

Bawcie sie dobrze...

Obserwuj wątek
    • Gość: deINO Re: _____________ZŁE WIEŚCI DLA FANÓW KUBUSIA PUCHATKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 05:48
      jezu maria... na szczescie mam juz swoje, wlasne, z odstajacymi rogami.. maja
      po okolo 10 lat i ciagle mi dobrze sluza ( to podobnie jak szinkiel i
      mikolajki;))
    • Gość: Mara W. Re: _____________ZŁE WIEŚCI DLA FANÓW KUBUSIA PUCHATKA IP: *.dozamel.ssk.pl 13.03.02, 09:39
      Kubuś jest dobrem ogólnoludzkim i nikt nie powinien kupczyć prawami do Niego.
      Na szczęście mam po dwa egzemplarze Kubusia Puchatka i Chatki Puchatka. Te
      starsze mają około 25 lat i są przeze mnie pomalowane świecowymi kredkami. Nie
      oddam ich za żadne skarby. Jestem też szczęśliwą posiadaczką 6 pluszowych
      Puchatków i Disney może mi naskoczyć. Ha!
      • Gość: kasiaprim _________________________Tak trzymaj !!! IP: *.pai.net.pl 13.03.02, 22:20
        Gość portalu: Mara W. napisał(a):
        > Kubuś jest dobrem ogólnoludzkim i nikt nie powinien kupczyć prawami do Niego.
        > Na szczęście mam po dwa egzemplarze Kubusia Puchatka i Chatki Puchatka. Te
        > starsze mają około 25 lat i są przeze mnie pomalowane świecowymi kredkami. Nie
        > oddam ich za żadne skarby. Jestem też szczęśliwą posiadaczką 6 pluszowych
        > Puchatków i Disney może mi naskoczyć. Ha!

Tak trzymaj !!! W nagrode cos Ci dedykuję :
        www.sweetlaugh.com/friends/index.html

• Gość: Mara W. Re: _________________________Tak trzymaj !!! IP: *.dozamel.ssk.pl 14.03.02, 10:26
          Ogromnie dziekuję. Z Puchatkowymi pozdrowieniami
          Mara W. Jade
    • do_gory Re: _____________ZŁE WIEŚCI DLA FANÓW KUBUSIA PUCHATKA 14.03.02, 08:04
    • border Re: _____________ZŁE WIEŚCI DLA FANÓW KUBUSIA PUCHATKA 03.05.02, 00:06
    • fuga1 Re: _____________ZŁE WIEŚCI DLA FANÓW KUBUSIA PUCHATKA 03.05.02, 12:02

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka