Dodaj do ulubionych

AP-Clima - warto?

19.04.12, 09:52
czy ktoś korzystał z usług tej firmy?
na stronce mają całkiem niezłą ofertę i urządzenia którymi bylibyśmy zainteresowani do naszego domku, ale gdzieś w międzyczasie trafiliśmy na niezbyt przychylne opinie na necie.
Macie jakieś doświadczenia z tą firmą? warto podjąć z nimi współpracę bez ryzyka? zależy nam na terminowości, fachowości i generalnie dobrym podejściu do klienta pod względem kontaktu, doradzenia itp...
a może polecicie jakąś inną? lub dać wskazówki na co zwracać uwagę przy wyborze?
najkorzystniej na północy Wrocławia, ale w sumie to chyba nie mia większego znaczenia w praktyce...?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: AP-Clima - warto? IP: 79.139.99.* 21.04.12, 17:33
      Witaj, osobiście polecam Kulmar z Wrocławia. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy
    • Gość: hq Re: AP-Clima - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 19:50
      Jak ktoś chce mieć dobrze dobraną i zamontowaną klimę, niech szuka firmy która zajmuje się chłodnictwem, klime teraz podłącza każdy hydraulik nie mający pojęcia o paru istotnych szczegółach związanych z tą branża. Ja koszytałem z usług firmy www.serwischłodniczy.pl (pisane przez "ł"). Gościu wyjaśnił dlaczego tak a nie inaczej, widać że ma pojęcie... i najważniejsze że sam to potem montuje, czyli nie jest tak że szef opowiada cuda, a potem partacz przychodzi i robi.
    • Gość: Franciszek Re: AP-Clima - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.12, 08:27
      W przeciwieństwie do Pana również zamówiłem montaż klimatyzacji w firmie ApClima, która mieści się na ul. Poświęckiej. Jestem zadowolony z usług tej firmy, doradzili mi z doborem urządzeń jak i montażem. Po całej robocie zostało wszystko wysprzątane a instalacja została prawidłowo i schludnie zrobiona. Klimatyzacja działa do dziś bez zastrzeżeń a serwis urządzeń odbywa się bez problemów. Polecam firmę jak najbardziej i proszę się nie obawiać.
    • Gość: Zbyszek Re: AP-Clima - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 12:44
      Warto! Dobór, montaż jak i serwis urządzeń zakupionych w Apclima jest wzorowy. Polecam jak najbardziej, bez żadnych obaw.
      • nazimno A teraz po honorarium. 24.07.12, 13:13
        Do kasy, za spam.
        "to bylem ja jarząbek", powinienes jeszcze dodac na koncu tych pochwal
    • Gość: megi Re: AP-Clima - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 09:57
      Kontakt z firmą i pomoc w doborze klimatyzacji godna polecenia. W umówionym terminie przyjechali do nas panowie i w mieszkaniu założyli dwa klimatyzatory. Wszystko przebiegło szybko, sprawnie i czysto. Polecam
    • Gość: pleba Re: AP-Clima - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 08:32
      W moim nowo budowanym domku AP Clima instalowała system wentylacji z rekuperacją czyli odzyskiem ciepła, inwestycja podzielona na etapy. Poszło szybko i sprawnie ja osobiście polecam tę firmę.
    • Gość: aironman Re: AP-Clima - warto? IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.13, 12:43
      Ja z żoną mam akurat pozytywne zdanie. Szukaliśmy firmy we Wrocławiu, która na cito naprawiłaby nam naszą wentylację. Jako jedyna odpowiedziała nam na maila ap clima. Kontakt nie był utrudniony, wszystko zrealizowane było w terminie, który wcześniej ustaliliśmy.
      • Gość: kenia [...] IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.13, 16:41
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: karol pawlak [...] IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.13, 09:42
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Robert Re: AP-Clima - warto? IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.14, 13:39
      Ja korzystałem dwa razy. Wpierw jakieś dwa, albo i nawet trzy temu. Kiedy u nas w miejscowości mało kto miał klimatyzator. Zostaliśmy terminowo obsłużeni. I ostatnio jakoś firma mojej żony korzystała. Co do opinii ja widziałem w zasadzie tylko jedną opinię tą samą na wielu portalach, więc ja bym powiedział, że to nieuczciwa konkurencja raczej niż ktokolwiek z klientów.
    • Gość: bart126 Re: AP-Clima - warto? IP: *.play-internet.pl 03.04.15, 07:38
      NIE WARTO!!!!
      OSTRZEGAM przed nimi, pobrali zaliczkę i nie wywiązali się z umowy.
      Ani towaru , ani zwróconych pieniędzy. sprawa bedzie miał swój finał w sądzie.
    • Gość: Andrzej Re: AP-Clima - warto? IP: *.dynamic-ra-3.vectranet.pl 09.06.15, 17:43
      Nie warto. Firma powinna się nazywać Nieporozumienie. Trzy razy umawiałem się na wizyte serwisu w sprawie przeglądu zakupionego u nich urządzenia. Za każdym razem po telefonicznym pytaniu dlaczego nie ma serwisantów o umówionej porze pan odpowiadał "Zaszło nie porozumienie". Zdecydowanie nie polecam
    • Gość: annazuzanna Re: AP-Clima - warto? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.08.15, 16:34
      1
    • Gość: fifirifi Re: AP-Clima - warto? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.08.15, 16:38
      NIE WARTO! TA FIRMA TO NIEPOROZUMIENIE. Własciciele i pracownicy kompletnie nie znają się na swojej pracy. Pan Zbyszek spod budki z piwem lepiej by sobie poradził z montazem rekuperacji.
      Z serwisem i naprawami jeszcze gorzej. Przestrzegam przed tą firmą!!!!! Załuję że nie skorzystalismy z usług konkurencji, było drozej ale na pewno bardziej profesjonalnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka