Dodaj do ulubionych

Gdzie potańczyć we Wrocławiu?

19.04.12, 22:15
Kochani!

Nie bylo mnie kupe czasu we Wrocławiu - gdzie teraz warto sie wybrac potanczyc?
Ktory klub robi wrazenie dobra muzyka house, jest bezpieczny, bez malolatow i z pieknymi Wroclawiankami? :-)

Dziekuje za sugestie!
Obserwuj wątek
    • Gość: trykal Re: Gdzie potańczyć we Wrocławiu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.12, 13:44
      Nie wiem jak z tańcami przy housie, ale ja byłam ostatnio na fajnych tańcach w rytmach salsy w Grand Cafe :)
      • Gość: basiaczek Re: Gdzie potańczyć we Wrocławiu? IP: 78.8.107.* 25.07.12, 09:41
        też tam byłam i polecam:P ale wtedy w Grandzie nie leciały "salsowe" rytmy tylko raczej standardowe:P
        • Gość: kamila Re: Gdzie potańczyć we Wrocławiu? IP: *.e-wro.net.pl 24.11.12, 12:30
          Casa de la Musica. na pewno nie bezsenność - polecam artykuł: www.wroclaw-bez-tajemnic.pl/bezsennosc-we-wroclawiu/
        • Gość: Kacha Re: Gdzie potańczyć we Wrocławiu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.13, 11:50
          Polecam fajna stronę docel.pl/q/co/Dyskoteki%2C_kluby/miasto/Wroc%C5%82aw można tu wyszukać masę świetnych lokali :D
      • norkenson Re: Gdzie potańczyć we Wrocławiu? 28.04.13, 15:59
        zobaczcie na www.imprezywroc.pl zawsze aktualne imprezy, no i wizytówki lkali wraz z opisem, lokalizacją i odnośnikiem do stron. Ponadto masa konkursów :)
    • Gość: Ola Jeszcze tylko niecały tydzień na tańce IP: *.play-internet.pl 07.02.13, 14:10
      Ale już od kwietnia znowu będzie zabawa:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka