Gość: bozena IP: *.toronto78.dialup.canada.psi.net 13.03.02, 06:45 A ja mam dzisiaj Imieniny, kto chce moze mi zlozyc zyczenia, i zycze wszystkiego najlepszego wszystkim Kryska i Bozenka z Wroclawia.Bozena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mona Re: Imieniny IP: *.tlsa.pl 13.03.02, 14:07 zatem wszystkiego najlepszego, dużo słoneczka (takiego jak dzisiaj we Wrocku) w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: Imieniny IP: *.toronto78.dialup.canada.psi.net 13.03.02, 21:45 dziekuje za sloneczko z Wrocka, ja obchodze imieniny w Toronto, rowniez slonecznym.A swoja droga wolalabym slonce we Wrocku, Bozena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Imieniny IP: *.tlsa.pl 13.03.02, 14:08 zatem wszystkiego najlepszego, dużo słoneczka (takiego jak dzisiaj we Wrocku) w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Imieniny IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 13.03.02, 17:03 Serdeczne i Sloneczne Zyczenia z Chicago. J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: Imieniny IP: *.toronto78.dialup.canada.psi.net 13.03.02, 21:47 dziekuje za zyczenia, ja jak na rzut kamieniem, imieniny obchodze w slonecznym Toronto, Bozena Odpowiedz Link Zgłoś
sraluch Re: Imieniny 05.05.02, 03:25 Gość portalu: bozena napisał(a): > A ja mam dzisiaj Imieniny, kto chce moze mi zlozyc zyczenia, i zycze > wszystkiego najlepszego wszystkim Kryska i Bozenka z Wroclawia.Bozena Odpowiedz Link Zgłoś