Gość: duzY IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.03.02, 10:04 Połowa tygodnia więc do soboty juz z górki ... tylko 3 dni :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyfer Re: Dzień dobry. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 10:06 --> duzy :-)) lubisz takie odliczanie, czyz nie? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Mam powody by lubić. IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.03.02, 10:09 W sobotę wyjeżdżam. Potem jakiś czas bez odliczania pożyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar czesc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 10:12 ja dzis spie przed monitorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: czesc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 10:14 hyhyhy... jak sie do polnocy siedzi na forum, to potem sie spi w dzien... :-) --> homar :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar tak cyferku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 10:22 masz racje, zwlaszcza gdy sie wstaje potem o 6 :( To wszystko przez Forum! Jest stanowczo za ciekawe, haha Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: tak cyferku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 10:26 jasne jasne... zwalaj na forum, zwalaj... nalogowcu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar przyganial kociol garnkowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 10:32 a sam smoli! Jak Twoje rachunki za prad, cyferku..? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: przyganial kociol garnkowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 10:35 duze. stanowczo za duze... :-( ale ostatnio wzialem sie na sposob: w nocy pracuje tylko kompik i lampka na biurku, wiec jest szansa na nieco korzystniejsze prognozy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Mam powody by lubić. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 10:13 tiaaaa... to wlasnie cechuje sporty sezonowe... pare tygodni mozesz sie nimi zajac, a wiekszosc roku spedzasz na odliczaniu. ja pierwszego tegorocznego nura dam chyba dopiero w drugiej plowie maja... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Z tą sezonowością IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.03.02, 10:18 to bez przesady. Sa lodowce. Ale jazda na nich tylko do 13:00 znośna. Nastepne odliczanie albo na "długi weekend" albo na Boże Ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Z tą sezonowością IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 10:21 niby racja... ale raz probowalem nurkowac w zimie, w suchej piance, opatulony jak sybirak, a i tak skonczylo sie angina... :-( dlatego chyba wole jednak poczekac az sie ociepli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY W sumie Tobie łatwiej. IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.03.02, 10:27 Samolot i do Egiptu nawet w zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: W sumie Tobie łatwiej. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 10:30 niby masz racje, ale mnie ciagnie w druga strone... zwlaszcza do norwegii... no i w polsce jest pare bajorek, w ktorych warto sie zanurzyc... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Skoro Norwegia IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.03.02, 10:39 to musisz chłód wody zaakceptować. A u nas? Gdzie to jeszcze przeźroczysta woda jest? Północne Mazury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Skoro Norwegia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 10:44 to prawda. bywa tam dosc zimno :-( a u nas? blizej niz myslisz. na przyklad okolice konina, a konkretniej slesin. cudowne warunki panuja w kanale goplo-warta i jest tam nawet miejsce, gdzie rosjanie utopili kilka samochodow. leza jakies 15 metrow pod powierzchnia i mozna sporo ciekawych rzeczy znalezc. poza tym zatoka pucka, okolice bytowa na kaszubach, pojezierze brodnickie... sporo tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar A blizej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 10:47 Cyfer, nurkowales w zalanych kamieniolomach w okolicach Strzelina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: A blizej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 10:55 nie. jesli juz, to jade do slesina wlasnie. niecale 200 km, super warunki, swietna baza i wspaniali ludzie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś