Dodaj do ulubionych

Premier Tusk sprawdził, czy Wrocław jest gotowy...

18.05.12, 20:13
I tak to pamietam(zbyt mlody na skleroze dosc stary by pamietac),niechcieliscie 4-tej RP. Macie PRL,a premier Tusk -wypisz wymaluj,tow.Gierek z polowy lat 70. Tak trzymac tuskomatolki
Obserwuj wątek
    • r0b0l premier na pewno zostanie honorowym wrocławianinem 18.05.12, 20:19

jeden krasnal/pajac więcej nie robi różnicy.
      Po wyborach uhonorujemy Jarosława, dla niego jest nawet specjalna dziura koło stadionu, Cały Pis i PO się tam zmieszczą, warstwa po warstwie.
    • Gość: Tomasz Re: Premier Tusk sprawdził, czy Wrocław jest goto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 20:41
      Witam! Jeżeli "57" to ilość lat delikwenta , to uważam ,że jesteś "dziadku za młody by pamiętać co zrobił Gierek.Jak Gierek kończył swoją kadencje miałeś chłopie 25 lat. Pomyśl co by było gdyby za Gierka nie zbudowano tylu mieszkań z wielkiej płyty.Gzie byś mieszkał? Chyba,że mieszkasz w dalszym ciągu u rodziców(nieudacznik,leń,pasożyt,antytalent zawodowy).Za Gierka częściowo przejedliśmy kredyty zaciągnięte przez państwo (dzieci jeździły taksówkami do szkoły).
      Myślę , że przegapiłeś swoje życie i dlatego wychodzi Ci żółć w tych wpisach.
      Pozdrawiam.
    • Gość: furora A czy spotkał się z mieszkańcami Dworca Głównego? IP: *.internetia.net.pl 18.05.12, 21:39
      Nie miał czasu, aby się nad nimi POchylić z troską?
      Czy też po prostu usunięto bezdomnych z obiektu na czas przyjazdu PRemiera?

• ellie54 Tusk sprawdził, czy Wrocław jest gotowy do Euro... 18.05.12, 22:15
      Bezczelność Tuska osiąga apogeum. Precz
    • ellie54 Tusk sprawdził, czy Wrocław jest gotowy do Euro... 18.05.12, 22:19
      Kto pozwolił na ten twarz we Wrocławiu.Zamalujcie tą twarz zajadłego zabójcy polskiego Narodu. Niemcy tak mają.
      • bgwd14 Re: Tusk sprawdził, czy Wrocław jest gotowy do Eu 18.05.12, 22:30
        Gdyby to Kaczyński był teraz u władzy, nie takie "gospodarskie" wizyty byśmy widzieli. Teraz krytykują Tuska, a sam robiłby to samo, jeśli nie więcej. I puszyłby się, jak paw, że takie stadiony, dworce mamy. Brawo Tusk, gospodarz musi doglądać wszystkiego i dbać, żeby Polska wypadła dobrze w czasie Euro. Wiadomo, nie wszystko się udało, ale wiele zrobiono, a to powód do dumy. PiS i jego fanatycy, jak zawsze, wszystkiemu, co robi rząd są przeciw.
        • rk111 Re: Tusk sprawdził, czy Wrocław jest gotowy do Eu 18.05.12, 22:37
          Tylko czy za Kaczyńskiego były by te stadiony? Raczej nie a EURO by nam odebrano.
          • Gość: Jonasz Ja siem cieszem IP: *.dynamic.mm.pl 18.05.12, 23:19
            a ja się cieszę, że zwolenników Kaczki we Wrocku szlag trafia, że Tusk tutaj był...!!!!!!

kwa, kwa, kwa.... hehehehehhe, "ojcze derektorze".....
            • Gość: chyży ruj Re: Ja siem cieszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 23:26
              A ciesz się , ciesz głupi c*h*u*j*u.
              Ten się cieszy kto się cieszy ostatni.
              Ha ha ha
              • Gość: kat Re: Ja siem cieszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 09:26
                kaczor zafundowały by gościom z zagranicy zwiedzanie cmentarzy i składanie wieńców, a bezczelny tusk przed mistrzostwami gra w piłkę - no patrzcie go. Zresztą za sprawnych rządów ministra lipca skazanego za korupcję stadiony powstałyby tylko w kieszeniach pisiorów
            • Gość: ania Re: Ja siem cieszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 23:35
              Cisz się , sciesz. Na szczęście autostrada była przelotna, to mógł śmigłowcem część trasy pokonać. Co innego, jakby musiał limuzyną z warszawki tu jechać.
              • Gość: kat Re: Ja siem cieszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 09:28
                się zdziwisz baranku pisowski, robią was w konia i podpuszczają żebyście się nadymali - A2 będzie przejezdna
                • Gość: ania Re: Ja siem cieszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 17:24
                  To szykuj już tuskomatołku bukiety kwiatów z podziękowaniami dla Grabarczyka i dla Nowaka. O premie najpewniej zadbano już wcześniej, bo przecież efekt końcowy nie jest ważny. Premie należą się tak czy inaczej.
                  Mówisz, że A-2 będzie przejezdna.. Skąd się biorą tacy naiwni? Przecież nawet Słońce peru - wnuczek swojego dziadka- i jego świta już tłumaczyli Polakom, że autostrady nie będą przejezdne i że właściwie nic się nie stało. Na odprawie ministrów Nowak dostał tylko tróję.
                  Siedzisz kat na necie i masz tyły. Najnowszej propagandy sukcesu nie znasz???
    • Gość: kat Re: Premier Tusk sprawdził, czy Wrocław jest goto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 09:23
      bo jaro by nie przyjechał sprawdzić, prawda????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka