Dodaj do ulubionych

Depresja poporodowa

IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.12, 10:35
Szukam dobrego psychiatry zajmującego się leczeniem depresji poporodowej .Czy możecie kogoś polecić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta28 Re: Depresja poporodowa IP: *.home.aster.pl 19.02.13, 10:34
      Po poronieniu bardzo pomogła mi Pani Magdalena Senderowska, gabinet znajduje się na Legnickiej 55a, na początku nie miałam chęci na kolejne dziecko, miałam depresję, że znowu mi się to przydarzy, dziś jest już lepiej bo znowu myślę o dziecku, polecam bo poradnia jest na prawdę profesjonalna.
      • Gość: kkkok Re: Depresja poporodowa IP: *.pools.arcor-ip.net 25.04.13, 20:39
        polecam ksiazki Alice Miller - duzo wyjasnien depresji
      • Gość: Krysia Re: Depresja poporodowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.22, 10:48
        Odradzam usługi u tego psychologa. Bardzo namieszała w moim życiu.
    • Gość: Obi Re: Depresja poporodowa IP: *.limes.com.pl 06.05.13, 08:38
      Ja polecam dobrą pomoc psychologiczną ale w Trójmieście - psycholog gdańsk
    • Gość: Maminka Re: Depresja poporodowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.13, 16:47
      Ja się leczyłam najpierw u psychiatry doktora Plutowskiego, a później u pani Mazurec przy Nowym Targu - ma duże doświadczenie. Współpracuje też z panią Agnieszką Nomejko - też zna się na rzeczy. Obie są krótkoterminowe. Z tego, co wiem, to obie prowadzą też grupy. Obie je polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka