Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów. Potencjalne pary ćwierćfinałowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 11:42
1/8 to nie ćwierćfinały ! Do jakiej wy szkoły chodziliśta ludzie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Liga Mistrzów. Potencjalne pary ćwierćfinałowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 11:44
      chyba w najlepszej sytuacji jest fiorentina, bo moze trafic na stuttgart,
      olimpiakos, cska, porto lub bayern i w sumie tylko ta ostatnia druzyna wydaje
      sie byc faworytem takiego ewentualnego dwumeczu. pozostale pary, rzeklbym,
      bylyby wyrownane.
      • Gość: fc fc Re: Liga Mistrzów. Potencjalne pary ćwierćfinałow IP: 83.238.212.* 10.12.09, 12:42
        Mam nadzieję że Niemcy trafią na którąś z drużyn angielskich, które
        wybiją im z głowy dalszą zabawę.
        • Gość: Romek Re: Liga Mistrzów. Potencjalne pary ćwierćfinałow IP: *.tktelekom.pl 10.12.09, 13:06
          Mam nadzieję, że znajdzie się kiedyś taki człowiek na świecie, który wybije Ci z
          głowy głupotę...
    • Gość: ll Re: Liga Mistrzów. Potencjalne pary ćwierćfinałow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 13:02
      Czytaj ze zrozumieniem. z ubiegłorocznego ćwierćfinału .
    • Gość: MajkelAndżelo Losowanie Ligi Mistrzów. Będą hity w II rundzie? IP: *.magma-net.pl 10.12.09, 13:15
      Pierwsze mecze 1/8 odbędą się 24 i 25 lutego.

To prawdziwa rewolucja, Liga Mistrzów w czwartek!
      A ponadto to ponoć pierwsze mecze odbędą się tydzień wcześniej (wtorek,
      środa). Chociaż może GW jest bardziej wiarygodnym źródłem informacji niż jakaś
      tam uefa.com...
    • f00tix Ehh 10.12.09, 13:23
      Pierwsze mecze odbędą się 16 i 17 oraz 23 i 24 lutego. Rewanże trzy tygodnie później. Tak trudno sprawdzić na uefa.com?
      • slonx Re: Ehh 10.12.09, 13:47
        czego Ty wymagasz? przecież to banda nieuków nieznających angielskiego. Szkoda
        słów.
    • Gość: iwet21 I tak Bayern do ćwiercfinału przejdzie!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.09, 14:57
      Po ostatniej masakrze na Juve....bez obawy dadza radę!!Za Bayern!!Pozdro dla
      fanów.
    • Gość: HITEKs Losowanie Ligi Mistrzów. Będą hity w II rundzie? IP: *.chello.pl 10.12.09, 21:28
      Na kogo Chelsea nie przejdzie to i tak przejdzie dalej i tyle :) Chelsea rządzi! Fani z całej Polski łączmy się!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka