Dodaj do ulubionych

TVN szuka we Wrocławiu mistrzów kuchni do noweg...

25.06.12, 15:36
MasterChef jest BRYTYJSKIM programem, pierwsza seria była emitowana w 1990 r. Rzetelność dziennikarska w najwyższym wydaniu, a wystarczyło chociaż wikipedię uruchomić...
Obserwuj wątek
    • Gość: Yelloweq Re: TVN szuka we Wrocławiu mistrzów kuchni do now IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.12, 18:57
      Dokładnie format jest brytyjski. Co ciekawe Ramsay, który jest Szkotem prowadzi edycję amerykańską. Coś nie mogę sobie wyobrazić, że Gessler zastąpi Gordona...
    • Gość: x gesler... sic! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.06.12, 00:11
      nie moge patrzec na te kobiete, a wy?
      • Gość: hjuk Re: gesler... sic! IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.12, 08:25
        Wiem, że gotuję rewelacyjnie, wiem, ze ciągle się rozwijam- ale po tym programie nie spodziewam się godziwego traktowania. Przypuszczam, ze to będzie żenujący "wyścig szczurów" połączony z bluzgami i poniżaniem uczestników. Ja wiem, że gotuję lepiej niż sama pani Gessler, ona niech dalej pozostanie przy swojej "zupie z cietrzewicy"... Udziął w programie kulinarnyhm- chętnie- obrażanie przez tego grubego babona- NIGDY!!!!!

Sama niech nauczy się gotować, bo z tego co pokazuje na wizji to niby wie, że coś tam piszczy ale zupełnie nie wie z której strony.
        • Gość: x takie czasy.. IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.06.12, 11:07
          kariere robia aktorzy-lansiarze w kazdej dziedzinie... mialem w pracy lansera, ktory NIC NIE UMIAL ale tak sprytnie lansowal sie przy wszystkich,ze WIEKSZOSC zaslug spadala na jego barki.

takie czasy... Lans (fachowo to sie nazywa PR) przede wszystkim!
    • nazimno Znowu chodzi o reklame. 26.06.12, 11:20
      Generowanie okazji do umieszczania reklam roznych masowo produkowanych dodatkow
      kuchennych.

Nic wiecej.

• dwiesukipodjednymdachem TVN szuka we Wrocławiu mistrzów kuchni do noweg... 27.06.12, 09:35
      Nie chcę namawiać nikogo do podjęcia próby zagłodzenia się na śmierć , czyli chyba nie popełniam zbrodni akceptowania anoreksji, ale po przeczytaniu serii artykułow o tym programie ...
      1.moje zbędne kilogramy są zbędne
      2.jedzenie to czynnośc niebezpieczna , mogąca skutkować ciężkim rozstrojem całego organizmu
      3.mam niesamowitą ochotę zagrać w "Halo".Gdzie ja dałam te płyty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka