tulipan_ka 25.06.12, 15:36 MasterChef jest BRYTYJSKIM programem, pierwsza seria była emitowana w 1990 r. Rzetelność dziennikarska w najwyższym wydaniu, a wystarczyło chociaż wikipedię uruchomić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yelloweq Re: TVN szuka we Wrocławiu mistrzów kuchni do now IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.12, 18:57 Dokładnie format jest brytyjski. Co ciekawe Ramsay, który jest Szkotem prowadzi edycję amerykańską. Coś nie mogę sobie wyobrazić, że Gessler zastąpi Gordona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x gesler... sic! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.06.12, 00:11 nie moge patrzec na te kobiete, a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjuk Re: gesler... sic! IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.12, 08:25 Wiem, że gotuję rewelacyjnie, wiem, ze ciągle się rozwijam- ale po tym programie nie spodziewam się godziwego traktowania. Przypuszczam, ze to będzie żenujący "wyścig szczurów" połączony z bluzgami i poniżaniem uczestników. Ja wiem, że gotuję lepiej niż sama pani Gessler, ona niech dalej pozostanie przy swojej "zupie z cietrzewicy"... Udziął w programie kulinarnyhm- chętnie- obrażanie przez tego grubego babona- NIGDY!!!!! Sama niech nauczy się gotować, bo z tego co pokazuje na wizji to niby wie, że coś tam piszczy ale zupełnie nie wie z której strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x takie czasy.. IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.06.12, 11:07 kariere robia aktorzy-lansiarze w kazdej dziedzinie... mialem w pracy lansera, ktory NIC NIE UMIAL ale tak sprytnie lansowal sie przy wszystkich,ze WIEKSZOSC zaslug spadala na jego barki. takie czasy... Lans (fachowo to sie nazywa PR) przede wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Znowu chodzi o reklame. 26.06.12, 11:20 Generowanie okazji do umieszczania reklam roznych masowo produkowanych dodatkow kuchennych. Nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
dwiesukipodjednymdachem TVN szuka we Wrocławiu mistrzów kuchni do noweg... 27.06.12, 09:35 Nie chcę namawiać nikogo do podjęcia próby zagłodzenia się na śmierć , czyli chyba nie popełniam zbrodni akceptowania anoreksji, ale po przeczytaniu serii artykułow o tym programie ... 1.moje zbędne kilogramy są zbędne 2.jedzenie to czynnośc niebezpieczna , mogąca skutkować ciężkim rozstrojem całego organizmu 3.mam niesamowitą ochotę zagrać w "Halo".Gdzie ja dałam te płyty Odpowiedz Link Zgłoś