Dodaj do ulubionych

dentysta Wrocław - DOBRY

IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 24.06.04, 09:27
polecajcie:
Obserwuj wątek
    • Gość: kiki Re: dentysta Wrocław - DOBRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:17
      Doktor Anna Pysz. Ma gabinet na Kołłątaja (przy Dworcu PKP). Nr telefonu nie
      pamietam, ale jest w książce telefonicznej i na informacji 913.
      Na prawdę polecam.
    • Gość: pacjent Re: dentysta Wrocław - DOBRY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.04, 00:10
      www.ibielak.pl
    • Gość: uśmiechnięty Re: dentysta Wrocław - DOBRY IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 29.06.04, 08:11
      Pani Agnieszka Sulka - chirurg II-go stopnia, wykłada stomatologię na Akad.
      Medycznej, a zęby leczy (rewelacyjnie!!!) w Centrum Stomatologicznym VITALIUM
      przy Pl. Orląt Lwowskich 1, tel. 377-70-20.
      Ceny za leczenie ledwie odrobinę wyższe niż gdzie indziej, ale za to olbrzymia
      fachowość - Pani Agnieszka cały czas jeździ na jakieś sympozja, szkolenia
      zagraniczne, ma więc pojęcie o najnowszych materiałach, technologiach,
      badaniach prosto z pierwszej ręki - jest po prostu zawsze o krok do przodu w
      stosunku do przeciętnego stomatologa.
      Mam do niej takie zaufanie, że nawet wyrostek robaczkowy dałbym sobie u niej
      wyciąć { chociaż wątpię, żeby się zgodziła ;-) }

pozdrawiam
      TomaSz.

PS.
      To nie jest nikt z rodziny ;-)
      Polecam tak gorąco, bo naprawdę jestem zadowolony.
    • Gość: tola Re: dentysta Wrocław - DOBRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:03
      polident na gunwaldzkim - dr Potoczek - ja chodze do Pani dr, bo jest jeszcze i
      pan:) secjalistka od chorób przyzębia, chyba jeden z drozszych gabinetow, ale
      ufam im.
      • weterynarz40 Re: dentysta Wrocław - DOBRY 31.03.15, 02:06
        Omnident na Ślężnej, mają świetnego chirurga i Szczombrowską od zwykłego borowania i dzieci, dość dobre ceny i nie czeka się długo no i jak zrobią to się trzyma.
        • Gość: Monika Re: dentysta Wrocław - DOBRY IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.15, 04:36
          Pani Szczombrowska nadbudowała mi obłamanego zęba kosztowało 850 zł i trwało 3 miesiące, byłam z 5 razy i za każdym razem odpadło. W tej chwili minęło 7 miesięcy i wszystko popękało a kasa wywalona w błoto
    • Gość: pacjent Stomadent, Krasińskiego IP: 178.235.27.* 31.03.15, 19:17
      stomatolog Morgunow
    • kuchgazeta Re: dentysta Wrocław - DOBRY 13.04.15, 12:45
      Polecam colibrident.pl
      Byłem tam z córką ostatnio jest córka była b. zadowolona :)
      • gosia-4567 Re: dentysta Wrocław - DOBRY 08.05.15, 09:12
        witam ja chodzę tu novidental.pl i nie mam żadnych zastrzeżeń:) bardzo profesjonalna obsługa i miły kontakt:) chodzę na bieżąco i nigdy nie byłam niezadowolona:)
    • wrocpedia Re: dentysta Wrocław - DOBRY 14.04.15, 11:31
      Szukasz dentysty we wrocławiu - znajdź go w serwisie Wrocpedia.pl
    • wrocpedia Re: dentysta Wrocław - DOBRY 11.05.15, 16:34
      Szukasz sprawdzonego dentysty we Wrocławiu, zajrzyj do serwisu Wrocpedia.pl i wybierz kategorie Zdrowie.
      Wrocpedia.pl - Twój przewodnik po firmach we Wrocławiu.
    • kupalnik Re: dentysta Wrocław - DOBRY 12.05.15, 17:20
      Absolutnie odradzam Stomadent przy ul. Powstańców Śląskich.
    • beel000 Re: dentysta Wrocław - DOBRY 27.10.15, 20:54
      Hejka
      osobiscie moge Ci polecić www.noadental.pl/ Przystepne ceny i dobre podejscie do pacjenta, szczególnie malego pacjenta ;]
    • teresa463 Re: dentysta Wrocław - DOBRY 27.11.15, 10:24
      Ja polecam Centrum Stomatologiczne Margo na Trawowej gdzie chodzę do dr Małgorzaty Kowalskiej. Świetna babka która robi całą strategię leczenia zębów a nie tylko je bezmyślnie łata. Robiła mi między innymi kanałowe i dzięki temu uratowała zęba.
    • zadowolonypacjent Re: dentysta Wrocław - DOBRY 20.01.16, 09:54
      Znam rewelacyjną panią stomatolog Danuta Krawczun-Lipińska przyjmuje na Grabiszyńskiej 8/2 tel 501 161 435. Zrobiła mi 3 zęby, po prostu rewelacja. Zero katowania zębów, borowania było b. dużo ale pani doktór często zmienia wiertło więc nie ma "szlifowania zębów" starym wiertłem, perfekcyjne wyczucie - bez znieczulenia. No i podarowała mi 10 zeta usmiech.gif . Opowiedziała mi dokładnie jaki rodzaj próchnicy mam itd. Naprawdę polecam !
    • pasijoko Re: dentysta Wrocław - DOBRY 03.06.16, 16:10
      Ja chodzę do DENTAL cover na ulicy Szybowcowej. Mają wszystkich specjalistów w jednym miejscu miejscu. Obsługa jest miła, a klinika nowoczesna. Robiłam tam dwa implanty zębowe u doktora Jesiona, a ubytki wypełniał mi doktor Krzysztof Mól.
    • puenta7 Re: dentysta Wrocław - DOBRY 21.09.16, 23:49
      A mnie leczy dr Marta Bryłka Nadolska (ceny są ,,średnie")-pracuje w Evadencie na ul. Przesmyckiego
    • stefaniarach Re: dentysta Wrocław - DOBRY 05.12.16, 22:35
      Polecam prestige dent na Oławskiej, miałam tam kompleksowe leczenie, w tym ortodontyczne estetycznym aparatem i zakładane licówki. Problem głównie dotyczył przednich zębów. Teraz zęby sąwyleczone, białe i równe przede wszystkim. Sporo zainwestowałam, ale efekt jest widocnzy gołym okiem. Pozdrawiam dra Damiana Nasulicza i dr Julię Nosow.
    • switfe22 Re: dentysta Wrocław - DOBRY 19.06.17, 14:39
      Ja polecam gabinet stomatologiczny w Oleśnicy - ezdent.pl/ - świetni specjaliści - robili mi korony porcelanowe na obu jedynkach i efekt jest naprawdę super - ładny kształt, dobrze dobrany kolor i idealne komponują się z resztą mojego uzębienia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka