Gość: čzečh IP: *.media4.pl 24.06.04, 21:51 Niezła reklama....zobaczymy w sobote, ale i tak nie mogę się doczekać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brumm Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 11:47 wiecej akcji tego typu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.magma / *.magma-net.pl 25.06.04, 12:36 Przeczytałam u Was o Instytucie Nieruchomości we Wrocławiu i bardzo się zdziwiłam. Instytut przecież to placówka naukowa, więc kto ją powołał i do jakich celów oraz za czyje pieniądze. Opinie dyrektora Instytutu Nieruchomości Marka Kończaka to truizmy znane każdemu. O co więc chodzi?. AS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: 213.199.196.* 25.06.04, 12:41 szkoda tylko ze nie jest top dodatek do ogólnopolskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierzp Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 09:14 Kupiłem Gazetę, obejrzałem płytę. Jeszcze nie słuchałem dzieci co mówią. Ogólnie pomysł fajny. Dla mnie jest za mało zdjęć. Zarówno starego Wrocławia, jak i współczesnego. Jeżeli traktować tę płytę jako danie impulsu Wrocławianom dalszego zagłebiania się w wiedzę o mieście to tak. Jako płyta mająca promować miasto na zewnątrz dla mieszkańców całej Polski to płyta jest za uboga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 10:17 Mi sie bardzo podoba ,jest swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: 213.199.196.* 26.06.04, 14:10 Naprawde swietna!!! jeszcze raz powtórze: szkoda ze nie w całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 14:25 Jak na cala polske to troche za malo tam jest o przyszlosci. W sumie tylko Archicom przedstawil swoje projekty (perfidna reklama:)) a zeby to bylo najlepsze biuro architektoniczne we Wroclawiu to bym nie powiedzial (wrecz powiedzialbym przeciwnie;)). Wiec ciesze sie ze jednaknie na cala polske;) Na cala polske bedzie nastepna- lepsza hehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: 213.199.196.* 26.06.04, 14:29 tez załuje ze tylko Archicom przedstawił swoje projekty(ja ich cenie za to z emaja swój styl) :) Ale projekty Biura Rozwoju Wrocka ciekawe. Szczególnie Grunwald, który widze po raz pierwszy-ciekawe czy nowa zabudowa placu rzeczywiscie bedzie miała taka forme-ta galeria ma byc wyzsza niz sedesowce na wizualkach ;) Jak na darmowa płyte to jest bardzo dobra. Swietne fotki nocne. Natomiast panoramki robione czesto pod słonce takze obraz niewyraźny. Taka płyta napewno zachęciłaby ludzi do odwiedzenia miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 14:33 A ja wlasniemialem problemy z tymi zdjeciami nocnymi- jakies niewykadrowane, malo spektakularne:> A panoramki z kolei mi sie baudzo podobaly:) Tego projektu na Grunwald to nie bierz az tak bardzo zerio to chodzi o schemat- gdzie sa ograniczenia wysokosci, a gdzie dozwolone jest budowac wysoko + zaznaczona linia zabudowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.04, 16:52 a ja uwazam ze plytka jest srednia. bardzo srednia. film przedstawiajacy wroclaw obecny byl krecony 10 lat temu i nie ma na nim wielu pieknych interesujacych rzeczy (rzuca sie w oczy brak wiez katerdy) - no chyba ze tak mialo byc (pokazanie wrocka 10 lat temu), to w takim razie gdzie jest filmik o obecnym wroclawiu? a moze jeszcze go gdzies na tej plytce znajde:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enniberg Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 17:24 > a ja uwazam ze plytka jest srednia. bardzo srednia. film przedstawiajacy > wroclaw obecny byl krecony 10 lat temu i nie ma na nim wielu pieknych BO TO JEST WLASNIE FILM O STARYM WROCLAWIU:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enniberg PLYTA CD: OD WYDAWCY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 16:58 Szanownym Dyskutantom dziekujemy za opinie. Plyta, jak kazde wydawnictwo, ma swoje plusy i minusy. Z tych pierwszych sie cieszymy, te drugie dostrzegamy i z pewnoscia wyciagniemy wnioski. Prosze pamietac, ze to Wydawnictwo dostaliscie Panstwo niemal "za darmo" (tzn. jedynie za cene Gazety. Na wolnym rynku trudno kupic cos podobnego formatu za mniej niz 20-25 zlotych). Traktujmy ja zatem jako cos na ksztalt prezentu dla Wroclawian. Koszta produkcji (oraz tloczenia) podobnego produktu sa wysokie: przy praktycznie "darmowym" wydawnictwie obecnosc reklamodawcow jest konieczna. Warunkuje proces wydania plyty. Mamy nadzieje, ze reklamodawcy sa zadowoleni. Wracajac do zawartosci plyty, naszym celem bylo pokazanie pewnego, maksymalnie szerokiego przekroju obrazow i watkow, w celu jakby wsparcia wizerunku Wroclawia, jako miasta "barwnego",miasta spotkan. Wspolgra to (jak nam sie wydaje) z ogolnymi trendami w budowaniu wizerunku Wroclawia, miasta na ktore czasem narzekamy, ale ktore przeciez wszyscy na swoj sposob kochamy. Podczas dyskusji nad ostatecznym ksztaltem plyty ktos powiedzial trafnie, ze "o Wroclawiu mozna zrobic piec roznych zupelnie plytek a i tak zawsze mozna narazic sie na zarzut powierzchownosci". To prawda: Wroclaw to temat niemal bez dna. Mozna go pokazac na rozne sposoby, mozna i na taki, jaki zaproponowalismy. Do zarzutow dyskutanta podpisujacego sie "Jacek" odnosic sie nie ma sensu. Z wielka checia natomiast obejrzelibysmy jego produkcje (ktorymi sie chwali) oraz poznali jego rzeczywiste mozliwosci. Wowczas dopiero pojawilaby sie realna plaszczyzna do wymiany zdan, do dyskusji. Mamy jednak nieodparte wrazenie, ze nie bedzie nam to dane... Plyta "Barwy Wroclawia" przygotowywana byla dzieki uprzejmosci i wspolpracy wielu instytucji (rowniez zwiazanych z Miastem). Czestokroc pozyskanie atrakcyjnego materialu nie bylo mozliwe, chocby z powodu barier (najczesciej finansowych). Jesli Ktos chce poszukac ciekawych materialow filmowych, obrazujacych niemal wszystkie momenty z zycia Miasta, zachecam do kontaktu z Wytwornia Filmow Dokumentalnych i Fabularnych w Warszawie. Znajda tam Panstwo rarytasy. Napotkaja tez jednak zupelnie absurdalna bariere cenowa, niemal rodem z kosmosu. Istnieje cala masa innych zrodel, jednak nie daja one gwarancji pewnosci w sprawie praw autorskich. Itd. Reasumujac, odebralismy wiele pozytywnych i cieplych sygnalow dotyczacych "Barw Wroclawia", za ktore dziekujemy. Krytykow zachecamy do przejrzenia wszelkich wydanych dotad w duzych nakladach prezentacji miast w Polsce. Zareczamy, ze jest ich niewiele, a ztych niewielu jeszcze mniej moze stawac w szranki z "Barwami". Serdecznie pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafka Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 17:51 Płyta jest bardzo dobra.Bardzo ciekawe stre zdjecia ,film jest o Wrocławiu sprzed lat dlategonie ma hełmow na Katedrze( czytajcie i patrzcie co oglądacie), Max berg -to rewelacja, panoramy ok choć możan by zrobic troche lepsze.Przede wszystkim pomysł jest rewelacyjny!!!Fajne są kulisy Hali i podziemia .Myslęze mozna by częściej takie rzeczy robić -bardziej monograficzne. Aleza pomysł i wykonaie dzięki .Kupiłem 4 gazety i już śle znajomym za granice.Myśle tez że można by uzupełnić ta płytkę o kilka rzeczy i puścic z ogólnopolska Gazet a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek porażka na płycie CD IP: *.os.kn.pl 26.06.04, 18:20 zajmuje sie mediami juz dosc dlugo, ala jak zobaczylem to badziewie wydane przez gazete i pare firm na plycie to sie zalamalem. sam pracuje w kilku firmach medialnych we wrocku i mamy w archiwach chyba juz z pare tysiecy profesjonalnych panoram i zdjec o wrocku, a to co tu zostalo wydane to zakrawa na kpine, pomijam fak bezustannej reklamy zeby toto kupic! nie chce podchodzic od strony technicznej (gdyby ktos mial pytania to bardzo prosze) ale ten krazek wykonali totalni AMATORZY! mozna bylo przeciez popytac wsrod wroclawiakow i zebrac troche porzadnych i ciekawych zdjec, a nie takich wykonanych o zmierzchu i to jeszcze w jakichs zakamarkach jakby fotograf mial straszna treme ze go zobacza ;) !! nie boje sie tego slowa - zreszta ja sami spojrzycie na ten krazek to zrozumiecie. jest mi wstyd ze gazeta o takim zasiegu i renomie pozwala sobie wcisnac jako insert takie byle co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: porażka na płycie CD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 18:53 TO skontaktuj sie z gazeta ze chcesz z nimi wspolpracowac. I moze nastepnym razem wyjdzie plyta bardziej profesjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: porażka na płycie CD IP: *.os.kn.pl 26.06.04, 19:18 mam za duzo pracy zeby jeszcze latac po gazetach i probowac sprzedawac produkty ;) zreszta wiem skadinad ze gazeta ma swiadomosc co sie u nas robi na rynku medialnym i gdyby tylko troche chcieli toby znalezli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: porażka na płycie CD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 19:13 Zgadzam sie. Ale cel zostal osiagniety- kupilismy. Szczegolnie "powalilo" mnie zdjecie uniwerku robione noca, gdzie gdzies w dali widac fragment uni, z przodu jakies auto.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: porażka na płycie CD IP: *.os.kn.pl 26.06.04, 19:24 cel celem na reklame nie ma sily ;) ale najbardziej boli to ze teraz wszyscy pomysla ze u nas sami tacy nieudacznicy pracuja, a poza tym nie daj boze zeby ta plyta wpadla komus spoza miasta, toz beda sie smiac z nas przez kolejne pol wieku poza tym jak ktos juz wykorzystuje quick time do panoram to powinien wiedziec cos wiecej o jego mozliwosciach - nie dosc ze fatalnie posklejana (chyba recznie w ps), to jeszcze brzegi nie wygiete perspektywicznie - to na cholere qt? mozna to bylo we flashu skleic i wrzucic "armata na muche" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni BŁĄD W OPISIE HERBU WROCŁAWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 19:27 Zauważyłem blad w opisie herbu wrocławia na stronie głównej, sami zobaczcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: BŁĄD W OPISIE HERBU WROCŁAWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 19:29 tak, tez go wypatrzylem... swiadczy o calosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: BŁĄD W OPISIE HERBU WROCŁAWIA IP: *.os.kn.pl 26.06.04, 19:36 taaa zamiana lwa z litera W a czego sie spodziewales? jakbym ja taka kaszanke zrobil to klient w zyciu by ode mnie nic nigdy juz nie kupil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek nawet to zdjecie... IP: *.os.kn.pl 26.06.04, 19:47 na poczatku dzialu 'oddajcie co nasze' mam znacznie lepiej wykonane (mam ich zreszta tysiace z samego muzeum) letniazoowroclaw.pl/chic/IM000270a.jpg ogolnie wyglada ta plyta jakby ktos na szybko sklejal cos czyms co trzeba bylo szybko i byle jak dorobic jako spoiwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: nawet to zdjecie... IP: 213.199.196.* 26.06.04, 21:16 Gość portalu: jacek napisał(a): > na poczatku dzialu 'oddajcie co nasze' mam znacznie lepiej wykonane (mam ich > zreszta tysiace z samego muzeum) > letniazoowroclaw.pl/chic/IM000270a.jpg > ogolnie wyglada ta plyta jakby ktos na szybko sklejal cos czyms co trzeba bylo > szybko i byle jak dorobic jako spoiwo ;) to wiadomo ze szybko była robiona, przeciez zdjecia sa sprzed kilku dni-chyba z zeszłego weekendu :) Moz eby tak teraz zrobic jakąś płytke o przyszłości? Wszystkie projekty jakie leza w biurach arch Wrocka plus mieszkaniówka tak żeby deweloperzy zasponsorowali płytke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Prezentacja Multimedialna Wrocławia IP: 213.199.196.* 26.06.04, 22:16 www.wroclaw.pl/m/462/ macie ją? wprawdzie stara(ma juz 2-3 lata) ale ciagle jara ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajarz Re: Prezentacja Multimedialna Wrocławia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 22:46 Taj jara no i kolega JAcek ją robił...ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek niestety IP: *.os.kn.pl 27.06.04, 05:36 lepsze prezentacje robia moi uczniowie - wiec nie moge sie 'pochwalic' ta produkcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frolic Re: porażka na płycie CD IP: *.com / *.com 27.06.04, 17:07 hehe, bede bronil jednak tej plytki... wcale nie jest zla! to w koncu darmowka! i tak reprezentuje o niebo wyzszy poziom od tego co Gazeta dodawala dotychczas... a wracajac do twoich uwag, wszedlem sobie na strone do ktorej podales linka... i jesli ty jestes jej autorem, to wybacz, nie wylewaj pomyj na kogos bo sam kiche odwalasz chlopie! mowa o letniazoowroclaw.pl co to jest??:). Kilka animacji we Flashu wiosny nie czyni:) Wydaje mi sie, ze gdybys ty robil ten wrocek, musialbys napisac paszkwila na samego siebie;) PS. przychylam sie do propozycji jednego z postowiczow, daj ZA DARMO te zdjecia, ktore masz w szufladzie!!! niech sie ludzie ciesza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: porażka na płycie CD IP: *.os.kn.pl 27.06.04, 18:08 he a skad ci sie wzielo ze to akurat moja stronka? nie niestety nie jest to moja strona. a poza tym mylisz czyjas prywatna strone od czegos co mialo byc wizytowka wroclawia a jezeli chcesz rzetelnej oceny (nie subiektywnej jak moja) to jest kilka fachowych for gdzie mozesz sie zwrocic i wysluchac opinii na temat tej plyty mysle ze nie wejdziesz bo chyba jestes jej autorem aha i nigdzie nie napisalem ze ja zrobilbym lepiej ;) napisalem ze mam zdjecia lepsze a reszta to rzecz gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frolic Re: porażka na płycie CD IP: *.com / *.com 27.06.04, 20:40 skad mi sie wzielo? tak jakos.. Autorem tego CD nie jestem, jestem za to obserwatorem "narodzin" takich rzeczy gdyz tez pracuje w "reklamie". Nie napisales, ze zrobilbys to lepiej, ale wynika to z Twoich tekstow. Zatem do dziela, nastepna plyta bedzie Twoja. Dziwie sie jedynie, ze skoro jestes tak dobry, GW odmowila Ci wspolpracy. Moze oni sa idiotami nie majacymi pojecia o "dobrych rzeczach"?. Co do fachowych forow... nie chadzam. Wow, ale fajny soft zrobiles:) nalezy ci sie za to nagroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: porażka na płycie CD IP: *.os.kn.pl 27.06.04, 21:20 ja za nikim nie chodzilem ;) nie mam na to czasu , roboty jest az za duzo co do softu to niestety u nas sie nie sprzedaje, dopiero za oceanem jako tako idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frolic Re: porażka na płycie CD IP: *.com / *.com 27.06.04, 22:58 ups, do kogo ja z gadka uderzam:) za oceanem idzie... prosze prosze. jak nie chodziles jak chodziles, przeczytaj swoje posty wczesniejsze, ale sciemniasz:D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: porażka na płycie CD IP: *.os.kn.pl 28.06.04, 05:16 nie sciemniam - akurat chodzil gostek dla ktorego wtedy zlecenie robilem, nie chcialem rozpisywac calej historii choroby to dokonalem myslowego skrotu - generalnie jakie to ma znaczenie? uslyszal wtedy ze maja (szczegolnie w um) taaaakich fachowcow ze nie potrzbuja niczyjej pomocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frolic Re: porażka na płycie CD IP: *.dozamel.ssk.pl / *.dozamel.ssk.pl 28.06.04, 12:59 postanowilem sprawdzic twoj geniusz, i poszukelem troche:) strona www.interior.net.pl/ mowi o Tobei wszystko, z zwlaszcza te projekty... (ktore ty zapewne robiles):) kolego, osmieszasz sie. hurtownia tkanin, klasa! zwlaszcza kompozycja menu:) Najlepszy jest ten byk na glownej stronie, ktory objawia sie po klinkieciu O NAS ;) Ja wiem, ze to nie twoja strona, ale pewnei twoj prokjekt i wykonanie:) szacuneczek! kolega z rekłamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajarz Re: porażka na płycie CD IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 22:37 Tak koleś na pewno pracujesz w multimediach.Załujesz ze nie wpadłeś sam na pomysl zrobienia płyty i teraz szczujesz.Zenda z twojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek mylisz sie IP: *.os.kn.pl 27.06.04, 05:35 tu akurat sie mylisz, zrobilem wiecej plyt niz myslisz, a nie szczuje tylko jestem zaskoczony niskim poziomem prezentacji jaka sie wciska ludziom Nie mozna traktowac spoleczenstwa jakby bylo niedorozwiniete i mialo w domu ZXSpectrum To o czyms swiadczy nie sadzisz? Jeszcze co do szczucia to mam w swoim dorobku akurat wiekszosc prezentacji multimedialnych (o wrocku rowniez) wiec wiem na jakim poziomie powinno robic sie takie rzeczy Mowisz nie wpadlem na pomysl? otoz wyobraz sobie ze przed produkcja dwoch wiekszych prezentacji odwiedzilem szacowna gazete z propozycjami wspolpracy i przykladami - jednak wtedy bylo to albo zbyt wczesne albo nie mialem za soba odpowiedniego sponsora - tak czy owak nikt nie byl zainteresowany przekazaniem spoleczenstwu w takiej formie wiedzy o naszym miescie. I raczej przemawia z mojej strony wscieklosc jak mozna dobrze sprzedac 'cokolwiek' niz zazdrosc i szczucie (prezentacje chcialem przekazac niedplatnie) w UM nie bylo lepiej wiec poprzestane na razie na produkcjach do szuflady i na zlecenia Podsumowujac ani Miasto (chcialem przekazac do dzialu internetowego ponad 500 panoram miasta) ani Gazeta nie jest zinteresowana produkcja czegokolwiek o naszym miescie To jest moje subiektywne odczucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajarz Re: mylisz sie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 09:46 a jakież to plyty zrobiłes ? Pzrejrzałem Twoją stronę www.letniezoowroclaw.pl i nic na ten temat.Poza tym panoramy tam sa wcale nie lepsze, a grafika też pozostawia dużo do życzenia.Zdjecie Doroty tez arcydziełem nie jest....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: mylisz sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 10:53 To połączcie siły i zrubcie razem jakąś dobrą płytkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polkrwiwroclaw. Re: mylisz sie IP: *.com / *.com 27.06.04, 11:22 kolego jacku! jestes widac sfrustrowanym czlowieczkiem, ktory tylko potrafi krytykowac, przykro mi. Zapewne Twoje projekty sa o niebo lepsze, jestem pewny, z tego co piszesz masz przeogramna wiedze, wyczucie i wogole jestes niesamowity, zycze ci abys kiedys otrzymal szanse zrobienia czegos co powali wroclawian... mysle ze Twoj krytycyzm spowodowany jest wlasnei tym iz to nie TY. Sorry ale tak chyba jest. Oczywiscie ta plyta nie jest jakas rewelacyjna, jest na przyzwoitym poziomie. Ale, coz, nie moge zabronic Ci sie wyplakiwac... to oczyszcza. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: mylisz sie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.04, 16:02 Jeżeli chciałeś przekazać te mapy nieodpłatnie to zapraszam do współpracy z nami (strona wroclaw.dolny.slask.pl) - chętnie przyjmiemy te 500 panoram :) - szkoda, żeby leżały w tej szufladzie. Także czekam na kontakt - neoSKASUJTO@hydral.com.pl :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławski szczur podziemia wrocławia - SUPER!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:00 Obejrzałem prezentację i dla mnie bomba! Skromna, ale bomba. Szczególnie podziemia i teksty B. Maciejewskiej - kobieta ma talent! Materiałów jak na darmową płytkę to full wypas. A propos kolegi "jacka", to wypowiedź typowiego pieniacza-frustrata, jakich pełno na usenetowych grupach dyskusyjnych. Nie ma się czym przejmować! Pozdrawienia dla wydawnictwa! Trzymajcie tak dalej i czekam na kolejną płytkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytki ;) IP: *.os.kn.pl 27.06.04, 18:19 po pierwsze nie jestem wlascicielem stronki na ktorej serwerze umiescilem to zdjecie po drugie zycze wam TAKIEJ samej super plyty w kolejnej edycji po trzecie nie mam zamiaru robic takich plyt dla miasta po czwarte robie troszke bardziej zaawansowane rzeczy niz panoramki we flashu mi-studio.com po piate skoro tak malo jest odpowiedzi na moja zaczepke to chyba faktycznie niewiele osob obejrzalo ta plyte (oprocz obecnych tu chyba w komplecie tworcow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajarz Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 20:04 Widzisz Jacek,ale panoramy to chyba tam robiłes?POlecam wszystkim obejrzenie ich! Skoro krytykujesz to niech inni zobacza co sam robisz a poza tym pytam po raz 2 jakie prezentacje robiles? ponoćwięcej niż mi się w głowie mieści? Myślałem na poczatku ze jesteś taki Leonardo da Vinci a wszyscy Ci tylko kłody rzucają pod nogi ale jak zobaczyłem Twoją strone( jesteś tam jako designer! i oferta oraz przykłądy prac są Twoje!)to myśle jednak że z zadrości szczujesz.Pokory troche i skromności........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.os.kn.pl 27.06.04, 20:12 a ciekaw jestem gdzie ty tu zazdrosc wypatrzyles? a panoramki akurat z tamtej restauracji sa o niebo lepsze od tych na plycie - jak sie nie znasz to nie marudz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajarz Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 07:51 po raz trzei pytam kolege Jacka- jakie prezentacje robiłeś? chccę je sobie obejrzeć i tyle ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.os.kn.pl 28.06.04, 08:25 a ja bym chcial slonia w karafce ;) nie musze ci niczego pokazywac, nie to bylo tematem dyskusji, od ktorego notabene na na sile uciekasz i nic nie zmieni faktu, ze plytka jest bublem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajarz Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 10:04 koleś przedstawiasz sie jako ekspert, Nauczyciel , profesjonalista , Leonardo DA Vinci , piszesz że robisz full rzeczy ,do szuflady bo nieudacznicy wszystko Ci blokują .Sam robisz strony takie jak letniazoowroclaw.pl , czy prezentacje ZOO Ty robiłeś ? A słonia sobie zrób w 3d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kipi Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.04, 10:07 Mam skromne wrażenie że kolega jacek ma zbyt wysokie mniemanie o sobie, taki przerost formy nad treścią. Płytka o wrocławiu jest całkiem w porządku. Każdemu zdażają się małe wpadki. Sądzę że dobrze się stało ż GW nie współpracuje z takim zarozumialcem spod którego palca wyszła strona letniazoowroclaw.pl/ - poprostu żenada. Jeśli te tysiące zdjęć o których pisze i te prezentacje które wykonuje są takiej samej jakości (o ile wogóle istnieją) to dzięki Bogu Gazeta nie wydaje jego prac. Uważam że płytka o Wrocku to świetna inicjatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.os.kn.pl 28.06.04, 10:57 jedno co udowodniliscie to swoj niski poziom mozliwosci w dziedzinie wymiany pogladow, niestety takie jest dzisiaj spoleczenstwo Wy nie jestescie tu niestety wyjatkiem ale pocieszcie sie ze to nie wasza wina ;) nie potraficie poddac sie jakiejkolwiek krytyce jedyne co potraficie to czynna napasc na adwersarza nie jest to niestety poziom zadnego ze znanych mi forow tematycznych w necie ale nie martwcie sie ide sobie z tego watku mozecie teraz sie rozplaszczyc w peanach na czesc waszego cudownego krazka i jego niewatpliwych zalet (zaluje jedynie ze nie bylo to wydanie ogolnopolskie - uslyszelibyscie wtedy nie tylko moje glosy w tej sprawie) no to pa i milego atakowania kolejnych forumowiczow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajarz Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 11:10 Niestety Jacusiu nie mam nic wspólnego z produkcją tej płyty( choc szkoda bo po ilości reklam wnioskuje że chyba zarobek byłby niezły) .Sam najechałeś na tą prezentacje i zamiast konstruktywnych uwag lamentowałes nad amatorszczyzną Gazety .Podkreślałeś tez swój profesjonalizm który każdy moze zobaczyć na www.letniazoowroclaw.pl .Pisałes o ogromnej ilości płyt które zrobiłeś( jakich?) Poczytaj Swoje posty .......... no i zrób tego słonia w karafce ..Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kipi Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.04, 11:15 no cóż, umarł król.... kwiaty dla kolegi jacka na pożegnanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajarz Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 12:54 A jednak sprawdzilem: Jacuś robileś płyte o zoo i przygotowujesz o Rynku.Itu Ciebie zabolało Grasz nie fair . Boisz sie że po płycie Gazety mniej ludzi kupi Twoją produkcje?Po prostu chciałeś dowalić konkurencji.I Ty mówisz o etyce ,zasadach wymiany poglądów, ......ech ci los Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.dozamel.ssk.pl / *.dozamel.ssk.pl 28.06.04, 13:05 zabawny jestes. Przerost formy nad trescia... taki wlasnie jest Pan Jacek. fajnie, ze przy okazji "robisz" na spoleczenstwo;) dlaczego? odtracili cie? masz jakies zle wspomnienia? widac tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.04, 14:31 No a co z tymi Twoimi panoramami, których nikt nie chce przygarnąć? ;) Coś jeszcze nic do mnie na maila nie przyszło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajarz Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 13:40 Tak Jacek Ci da te panoramki...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z ... O koledze jacku, o jego postach i o prezentacji... IP: *.crowley.pl 28.06.04, 14:41 Tacy ludzie jak kolega jacek, swoimi niekonkretnymi wypowiedziami, bezpodstawinie psują opinie innym, którzy coś osiągnęli. Ponieważ grupy dyskusyjne pełne są takiego niemiłego towarzystwa, proponuję uwolnić sieć od pieniaczy... i totalnie ignorować ich posty. Po co analizować te wypowiedzi, czytać je, marnować czas na odpowiadanie i próbę dojścia do konkretnych wniosków? Po co? Żeby nawrócić kolegę jacka? Nie sobie żyje, dla swojego mało chwalebnego celu zaśmiecania niemoderowanych for dyskusyjnych. Ale my tego nie róbmy! Szkoda że AI nie jest na poziomie pozwalającym odfiltrować taki spam od konkretów... Wydawco! Nie denerwuj się! To spamer. Zarozumiały spamer. Ten post byłby również spamem, gdyby nie fakt iż jestem osobą, która ma swój mały udział w realizacji tej płytki. I wiem dlaczego QuickTime nie został wykorzystany w pełni, dlaczego płytka nie wyczerpuje tematu, ... Realizatorom, którzy swoją ciężką pracą zdobyli pieniądze i maksymalnie wykorzystali czas jaki mieli, udało się pokazać ludziom wrocław, jakiego być może nie znają, Daliście ludziom płytkę! Zrobiliście coś dla społeczeństwa! Mnie i moim znajomym prezentacja się podoba. Chwała Wam za to! A kolega jacek niech dba o swoją pękatą szufladę, czas którego nie ma, rodzinę. Niech jeszcze do tego zrobi coś równie chwalebnego i pochwali się tym na forum, zamiast krytykować tych, którym się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Wrocławiak Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.04, 15:15 Trudno jest się poruszać i zrozumieć koncepcję menu płyty. Dość dużo informacji , niektóre niestety zbędne. ( ludzie zfotografowani w Bielanach ?!?!?!? ) Na zasadzie , że lepszy rydz niż nic , oraz że darowanemu koniowi... Odpowiedz Link Zgłoś
kokoszka1981 Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU 06.07.04, 10:46 gdzie można dostać tą płytkę? kokokoko Odpowiedz Link Zgłoś