Dodaj do ulubionych

PŁYTA CD O WROCŁAWIU

IP: *.media4.pl 24.06.04, 21:51
Niezła reklama....zobaczymy w sobote, ale i tak nie mogę się doczekać...
Obserwuj wątek
    • Gość: brumm Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 11:47
      wiecej akcji tego typu !!!
    • Gość: AS Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.magma / *.magma-net.pl 25.06.04, 12:36
      Przeczytałam u Was o Instytucie Nieruchomości we Wrocławiu i bardzo się
      zdziwiłam. Instytut przecież to placówka naukowa, więc kto ją powołał i do
      jakich celów oraz za czyje pieniądze. Opinie dyrektora Instytutu Nieruchomości
      Marka Kończaka to truizmy znane każdemu. O co więc chodzi?. AS
      • Gość: Rafis Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: 213.199.196.* 25.06.04, 12:41
        szkoda tylko ze nie jest top dodatek do ogólnopolskiej...
    • Gość: kazimierzp Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 09:14
      Kupiłem Gazetę, obejrzałem płytę. Jeszcze nie słuchałem dzieci co mówią.
      Ogólnie pomysł fajny. Dla mnie jest za mało zdjęć. Zarówno starego Wrocławia,
      jak i współczesnego. Jeżeli traktować tę płytę jako danie impulsu Wrocławianom
      dalszego zagłebiania się w wiedzę o mieście to tak. Jako płyta mająca promować
      miasto na zewnątrz dla mieszkańców całej Polski to płyta jest za uboga.
      • Gość: erni Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 10:17
        Mi sie bardzo podoba ,jest swietna.
        • Gość: Rafis Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: 213.199.196.* 26.06.04, 14:10
          Naprawde swietna!!! jeszcze raz powtórze: szkoda ze nie w całej Polsce.
          • Gość: kotbehemot Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 14:25
            Jak na cala polske to troche za malo tam jest o przyszlosci. W sumie tylko Archicom przedstawil swoje projekty (perfidna reklama:)) a zeby to bylo najlepsze biuro architektoniczne we Wroclawiu to bym nie powiedzial (wrecz powiedzialbym przeciwnie;)). Wiec ciesze sie ze jednaknie na cala polske;)

Na cala polske bedzie nastepna- lepsza hehehe:)
            • Gość: Rafis Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: 213.199.196.* 26.06.04, 14:29
              tez załuje ze tylko Archicom przedstawił swoje projekty(ja ich cenie za to z
              emaja swój styl) :)
              Ale projekty Biura Rozwoju Wrocka ciekawe. Szczególnie Grunwald, który widze po
              raz pierwszy-ciekawe czy nowa zabudowa placu rzeczywiscie bedzie miała taka
              forme-ta galeria ma byc wyzsza niz sedesowce na wizualkach ;)
              Jak na darmowa płyte to jest bardzo dobra. Swietne fotki nocne. Natomiast
              panoramki robione czesto pod słonce takze obraz niewyraźny.
              Taka płyta napewno zachęciłaby ludzi do odwiedzenia miasta.
              • Gość: kotbehemot Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 14:33
                A ja wlasniemialem problemy z tymi zdjeciami nocnymi- jakies niewykadrowane, malo spektakularne:> A panoramki z kolei mi sie baudzo podobaly:) Tego projektu na Grunwald to nie bierz az tak bardzo zerio to chodzi o schemat- gdzie sa ograniczenia wysokosci, a gdzie dozwolone jest budowac wysoko + zaznaczona linia zabudowy:)
                • Gość: ceglar Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.04, 16:52
                  a ja uwazam ze plytka jest srednia. bardzo srednia. film przedstawiajacy
                  wroclaw obecny byl krecony 10 lat temu i nie ma na nim wielu pieknych
                  interesujacych rzeczy (rzuca sie w oczy brak wiez katerdy) - no chyba ze tak
                  mialo byc (pokazanie wrocka 10 lat temu), to w takim razie gdzie jest filmik o
                  obecnym wroclawiu? a moze jeszcze go gdzies na tej plytce znajde:)
                  • Gość: Enniberg Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 17:24
                    > a ja uwazam ze plytka jest srednia. bardzo srednia. film przedstawiajacy
                    > wroclaw obecny byl krecony 10 lat temu i nie ma na nim wielu pieknych
                    BO TO JEST WLASNIE FILM O STARYM WROCLAWIU:)))))
            • Gość: Enniberg PLYTA CD: OD WYDAWCY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 16:58
              Szanownym Dyskutantom dziekujemy za opinie. Plyta, jak kazde wydawnictwo, ma
              swoje plusy i minusy. Z tych pierwszych sie cieszymy, te drugie dostrzegamy i z
              pewnoscia wyciagniemy wnioski. Prosze pamietac, ze to Wydawnictwo dostaliscie
              Panstwo niemal "za darmo" (tzn. jedynie za cene Gazety. Na wolnym rynku trudno
              kupic cos podobnego formatu za mniej niz 20-25 zlotych). Traktujmy ja zatem
              jako cos na ksztalt prezentu dla Wroclawian. Koszta produkcji (oraz tloczenia)
              podobnego produktu sa wysokie: przy praktycznie "darmowym" wydawnictwie
              obecnosc reklamodawcow jest konieczna. Warunkuje proces wydania plyty. Mamy
              nadzieje, ze reklamodawcy sa zadowoleni. Wracajac do zawartosci plyty, naszym
              celem bylo pokazanie pewnego, maksymalnie szerokiego przekroju obrazow i
              watkow, w celu jakby wsparcia wizerunku Wroclawia, jako
              miasta "barwnego",miasta spotkan. Wspolgra to (jak nam sie wydaje) z ogolnymi
              trendami w budowaniu wizerunku Wroclawia, miasta na ktore czasem narzekamy, ale
              ktore przeciez wszyscy na swoj sposob kochamy. Podczas dyskusji nad ostatecznym
              ksztaltem plyty ktos powiedzial trafnie, ze "o Wroclawiu mozna zrobic piec
              roznych zupelnie plytek a i tak zawsze mozna narazic sie na zarzut
              powierzchownosci". To prawda: Wroclaw to temat niemal bez dna. Mozna go pokazac
              na rozne sposoby, mozna i na taki, jaki zaproponowalismy. Do zarzutow
              dyskutanta podpisujacego sie "Jacek" odnosic sie nie ma sensu. Z wielka checia
              natomiast obejrzelibysmy jego produkcje (ktorymi sie chwali) oraz poznali jego
              rzeczywiste mozliwosci. Wowczas dopiero pojawilaby sie realna plaszczyzna do
              wymiany zdan, do dyskusji. Mamy jednak nieodparte wrazenie, ze nie bedzie nam
              to dane... Plyta "Barwy Wroclawia" przygotowywana byla dzieki uprzejmosci i
              wspolpracy wielu instytucji (rowniez zwiazanych z Miastem). Czestokroc
              pozyskanie atrakcyjnego materialu nie bylo mozliwe, chocby z powodu barier
              (najczesciej finansowych). Jesli Ktos chce poszukac ciekawych materialow
              filmowych, obrazujacych niemal wszystkie momenty z zycia Miasta, zachecam do
              kontaktu z Wytwornia Filmow Dokumentalnych i Fabularnych w Warszawie. Znajda
              tam Panstwo rarytasy. Napotkaja tez jednak zupelnie absurdalna bariere cenowa,
              niemal rodem z kosmosu. Istnieje cala masa innych zrodel, jednak nie daja one
              gwarancji pewnosci w sprawie praw autorskich. Itd. Reasumujac, odebralismy
              wiele pozytywnych i cieplych sygnalow dotyczacych "Barw Wroclawia", za ktore
              dziekujemy. Krytykow zachecamy do przejrzenia wszelkich wydanych dotad w duzych
              nakladach prezentacji miast w Polsce. Zareczamy, ze jest ich niewiele, a ztych
              niewielu jeszcze mniej moze stawac w szranki z "Barwami". Serdecznie
              pozdrawiamy.
    • Gość: kafka Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 17:51
      Płyta jest bardzo dobra.Bardzo ciekawe stre zdjecia ,film jest o Wrocławiu
      sprzed lat dlategonie ma hełmow na Katedrze( czytajcie i patrzcie co
      oglądacie), Max berg -to rewelacja, panoramy ok choć możan by zrobic troche
      lepsze.Przede wszystkim pomysł jest rewelacyjny!!!Fajne są kulisy Hali i
      podziemia .Myslęze mozna by częściej takie rzeczy robić -bardziej
      monograficzne. Aleza pomysł i wykonaie dzięki .Kupiłem 4 gazety i już śle
      znajomym za granice.Myśle tez że można by uzupełnić ta płytkę o kilka rzeczy i
      puścic z ogólnopolska Gazet a
      • Gość: jacek porażka na płycie CD IP: *.os.kn.pl 26.06.04, 18:20
        zajmuje sie mediami juz dosc dlugo, ala jak zobaczylem to badziewie wydane
        przez gazete i pare firm na plycie to sie zalamalem.
        sam pracuje w kilku firmach medialnych we wrocku i mamy w archiwach chyba juz
        z pare tysiecy profesjonalnych panoram i zdjec o wrocku, a to co tu zostalo
        wydane to zakrawa na kpine, pomijam fak bezustannej reklamy zeby toto kupic!
        nie chce podchodzic od strony technicznej (gdyby ktos mial pytania to bardzo
        prosze) ale ten krazek wykonali totalni AMATORZY!

mozna bylo przeciez popytac wsrod wroclawiakow i zebrac troche porzadnych i
        ciekawych zdjec, a nie takich wykonanych o zmierzchu i to jeszcze w jakichs
        zakamarkach jakby fotograf mial straszna treme ze go zobacza ;) !!
        nie boje sie tego slowa - zreszta ja sami spojrzycie na ten krazek to
        zrozumiecie.

jest mi wstyd ze gazeta o takim zasiegu i renomie pozwala sobie wcisnac jako
        insert takie byle co.
        • Gość: erni Re: porażka na płycie CD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 18:53
          TO skontaktuj sie z gazeta ze chcesz z nimi wspolpracowac. I moze nastepnym
          razem wyjdzie plyta bardziej profesjonalna.
          • Gość: jacek Re: porażka na płycie CD IP: *.os.kn.pl 26.06.04, 19:18
            mam za duzo pracy zeby jeszcze latac po gazetach i probowac sprzedawac
            produkty ;)
            zreszta wiem skadinad ze gazeta ma swiadomosc co sie u nas robi na rynku
            medialnym i gdyby tylko troche chcieli toby znalezli
        • Gość: kotbehemot Re: porażka na płycie CD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 19:13
          Zgadzam sie. Ale cel zostal osiagniety- kupilismy. Szczegolnie "powalilo" mnie zdjecie uniwerku robione noca, gdzie gdzies w dali widac fragment uni, z przodu jakies auto..
          • Gość: jacek Re: porażka na płycie CD IP: *.os.kn.pl 26.06.04, 19:24
            cel celem na reklame nie ma sily ;)
            ale najbardziej boli to ze teraz wszyscy pomysla ze u nas sami tacy
            nieudacznicy pracuja, a poza tym nie daj boze zeby ta plyta wpadla komus spoza
            miasta, toz beda sie smiac z nas przez kolejne pol wieku

poza tym jak ktos juz wykorzystuje quick time do panoram to powinien wiedziec
            cos wiecej o jego mozliwosciach - nie dosc ze fatalnie posklejana (chyba
            recznie w ps), to jeszcze brzegi nie wygiete perspektywicznie - to na cholere
            qt? mozna to bylo we flashu skleic i wrzucic
            "armata na muche"
            • Gość: erni BŁĄD W OPISIE HERBU WROCŁAWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 19:27
              Zauważyłem blad w opisie herbu wrocławia na stronie głównej, sami zobaczcie :)
              • Gość: kotbehemot Re: BŁĄD W OPISIE HERBU WROCŁAWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 19:29
                tak, tez go wypatrzylem... swiadczy o calosci;)
              • Gość: jacek Re: BŁĄD W OPISIE HERBU WROCŁAWIA IP: *.os.kn.pl 26.06.04, 19:36
                taaa zamiana lwa z litera W
                a czego sie spodziewales?
                jakbym ja taka kaszanke zrobil to klient w zyciu by ode mnie nic nigdy juz nie
                kupil
              • Gość: jacek nawet to zdjecie... IP: *.os.kn.pl 26.06.04, 19:47
                na poczatku dzialu 'oddajcie co nasze' mam znacznie lepiej wykonane (mam ich
                zreszta tysiace z samego muzeum)
                letniazoowroclaw.pl/chic/IM000270a.jpg
                ogolnie wyglada ta plyta jakby ktos na szybko sklejal cos czyms co trzeba bylo
                szybko i byle jak dorobic jako spoiwo ;)
                • Gość: Rafis Re: nawet to zdjecie... IP: 213.199.196.* 26.06.04, 21:16
                  Gość portalu: jacek napisał(a):

> na poczatku dzialu 'oddajcie co nasze' mam znacznie lepiej wykonane (mam ich
                  > zreszta tysiace z samego muzeum)
                  > letniazoowroclaw.pl/chic/IM000270a.jpg
                  > ogolnie wyglada ta plyta jakby ktos na szybko sklejal cos czyms co trzeba
                  bylo
                  > szybko i byle jak dorobic jako spoiwo ;)

to wiadomo ze szybko była robiona, przeciez zdjecia sa sprzed kilku dni-chyba z
                  zeszłego weekendu :)
                  Moz eby tak teraz zrobic jakąś płytke o przyszłości?
                  Wszystkie projekty jakie leza w biurach arch Wrocka plus mieszkaniówka tak żeby
                  deweloperzy zasponsorowali płytke.
                  • Gość: Rafis Prezentacja Multimedialna Wrocławia IP: 213.199.196.* 26.06.04, 22:16
                    www.wroclaw.pl/m/462/
                    macie ją?
                    wprawdzie stara(ma juz 2-3 lata) ale ciagle jara ;)
                    • Gość: jajarz Re: Prezentacja Multimedialna Wrocławia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 22:46
                      Taj jara no i kolega JAcek ją robił...ha,ha,ha
                      • Gość: jacek niestety IP: *.os.kn.pl 27.06.04, 05:36
                        lepsze prezentacje robia moi uczniowie - wiec nie moge sie 'pochwalic' ta
                        produkcja
            • Gość: frolic Re: porażka na płycie CD IP: *.com / *.com 27.06.04, 17:07
              hehe, bede bronil jednak tej plytki... wcale nie jest zla! to w koncu darmowka!
              i tak reprezentuje o niebo wyzszy poziom od tego co Gazeta dodawala
              dotychczas... a wracajac do twoich uwag, wszedlem sobie na strone do ktorej
              podales linka... i jesli ty jestes jej autorem, to wybacz, nie wylewaj pomyj na
              kogos bo sam kiche odwalasz chlopie! mowa o letniazoowroclaw.pl co to
              jest??:). Kilka animacji we Flashu wiosny nie czyni:)
              Wydaje mi sie, ze gdybys ty robil ten wrocek, musialbys napisac paszkwila na
              samego siebie;)

PS. przychylam sie do propozycji jednego z postowiczow, daj ZA DARMO te
              zdjecia, ktore masz w szufladzie!!! niech sie ludzie ciesza!!!
              • Gość: jacek Re: porażka na płycie CD IP: *.os.kn.pl 27.06.04, 18:08
                he a skad ci sie wzielo ze to akurat moja stronka?
                nie niestety nie jest to moja strona. a poza tym mylisz czyjas prywatna strone
                od czegos co mialo byc wizytowka wroclawia
                a jezeli chcesz rzetelnej oceny (nie subiektywnej jak moja) to jest kilka
                fachowych for gdzie mozesz sie zwrocic i wysluchac opinii na temat tej plyty
                mysle ze nie wejdziesz bo chyba jestes jej autorem

aha i nigdzie nie napisalem ze ja zrobilbym lepiej ;)
                napisalem ze mam zdjecia lepsze
                a reszta to rzecz gustu
                • Gość: frolic Re: porażka na płycie CD IP: *.com / *.com 27.06.04, 20:40
                  skad mi sie wzielo? tak jakos..
                  Autorem tego CD nie jestem, jestem za to obserwatorem "narodzin" takich rzeczy
                  gdyz tez pracuje w "reklamie".
                  Nie napisales, ze zrobilbys to lepiej, ale wynika to z Twoich tekstow.
                  Zatem do dziela, nastepna plyta bedzie Twoja.
                  Dziwie sie jedynie, ze skoro jestes tak dobry, GW odmowila Ci wspolpracy.
                  Moze oni sa idiotami nie majacymi pojecia o "dobrych rzeczach"?.
                  Co do fachowych forow... nie chadzam.
                  Wow, ale fajny soft zrobiles:) nalezy ci sie za to nagroda.

• Gość: jacek Re: porażka na płycie CD IP: *.os.kn.pl 27.06.04, 21:20
                    ja za nikim nie chodzilem ;)
                    nie mam na to czasu , roboty jest az za duzo
                    co do softu to niestety u nas sie nie sprzedaje, dopiero za oceanem jako tako
                    idzie...
                    • Gość: frolic Re: porażka na płycie CD IP: *.com / *.com 27.06.04, 22:58
                      ups, do kogo ja z gadka uderzam:) za oceanem idzie... prosze prosze.
                      jak nie chodziles jak chodziles, przeczytaj swoje posty wczesniejsze, ale
                      sciemniasz:D.
                      • Gość: jacek Re: porażka na płycie CD IP: *.os.kn.pl 28.06.04, 05:16
                        nie sciemniam - akurat chodzil gostek dla ktorego wtedy zlecenie robilem, nie
                        chcialem rozpisywac calej historii choroby to dokonalem myslowego skrotu -
                        generalnie jakie to ma znaczenie?
                        uslyszal wtedy ze maja (szczegolnie w um) taaaakich fachowcow ze nie potrzbuja
                        niczyjej pomocy ;)
                        • Gość: frolic Re: porażka na płycie CD IP: *.dozamel.ssk.pl / *.dozamel.ssk.pl 28.06.04, 12:59
                          postanowilem sprawdzic twoj geniusz, i poszukelem troche:)
                          strona www.interior.net.pl/ mowi o Tobei wszystko, z zwlaszcza te
                          projekty... (ktore ty zapewne robiles):) kolego, osmieszasz sie. hurtownia
                          tkanin, klasa! zwlaszcza kompozycja menu:)
                          Najlepszy jest ten byk na glownej stronie, ktory objawia sie po klinkieciu O
                          NAS ;)
                          Ja wiem, ze to nie twoja strona, ale pewnei twoj prokjekt i wykonanie:)

szacuneczek!
                          kolega z rekłamy
        • Gość: jajarz Re: porażka na płycie CD IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 22:37
          Tak koleś na pewno pracujesz w multimediach.Załujesz ze nie wpadłeś sam na
          pomysl zrobienia płyty i teraz szczujesz.Zenda z twojej strony
          • Gość: jacek mylisz sie IP: *.os.kn.pl 27.06.04, 05:35
            tu akurat sie mylisz, zrobilem wiecej plyt niz myslisz,
            a nie szczuje tylko jestem zaskoczony niskim poziomem prezentacji jaka sie
            wciska ludziom
            Nie mozna traktowac spoleczenstwa jakby bylo niedorozwiniete i mialo w domu
            ZXSpectrum
            To o czyms swiadczy nie sadzisz?
            Jeszcze co do szczucia to mam w swoim dorobku akurat wiekszosc prezentacji
            multimedialnych (o wrocku rowniez) wiec wiem na jakim poziomie powinno robic
            sie takie rzeczy

Mowisz nie wpadlem na pomysl?
            otoz wyobraz sobie ze przed produkcja dwoch wiekszych prezentacji odwiedzilem
            szacowna gazete z propozycjami wspolpracy i przykladami - jednak wtedy bylo to
            albo zbyt wczesne albo nie mialem za soba odpowiedniego sponsora - tak czy owak
            nikt nie byl zainteresowany przekazaniem spoleczenstwu w takiej formie wiedzy o
            naszym miescie.

I raczej przemawia z mojej strony wscieklosc jak mozna dobrze
            sprzedac 'cokolwiek' niz zazdrosc i szczucie (prezentacje chcialem przekazac
            niedplatnie)

w UM nie bylo lepiej wiec poprzestane na razie na produkcjach do szuflady i na
            zlecenia

Podsumowujac ani Miasto (chcialem przekazac do dzialu internetowego ponad 500
            panoram miasta) ani Gazeta nie jest zinteresowana produkcja czegokolwiek o
            naszym miescie

To jest moje subiektywne odczucie
            • Gość: jajarz Re: mylisz sie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 09:46
              a jakież to plyty zrobiłes ? Pzrejrzałem Twoją stronę www.letniezoowroclaw.pl i
              nic na ten temat.Poza tym panoramy tam sa wcale nie lepsze, a grafika też
              pozostawia dużo do życzenia.Zdjecie Doroty tez arcydziełem nie jest.......
              • Gość: erni Re: mylisz sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 10:53
                To połączcie siły i zrubcie razem jakąś dobrą płytkę.
            • Gość: polkrwiwroclaw. Re: mylisz sie IP: *.com / *.com 27.06.04, 11:22
              kolego jacku! jestes widac sfrustrowanym czlowieczkiem, ktory tylko potrafi
              krytykowac, przykro mi. Zapewne Twoje projekty sa o niebo lepsze, jestem pewny,
              z tego co piszesz masz przeogramna wiedze, wyczucie i wogole jestes
              niesamowity, zycze ci abys kiedys otrzymal szanse zrobienia czegos co powali
              wroclawian... mysle ze Twoj krytycyzm spowodowany jest wlasnei tym iz to nie
              TY. Sorry ale tak chyba jest. Oczywiscie ta plyta nie jest jakas rewelacyjna,
              jest na przyzwoitym poziomie. Ale, coz, nie moge zabronic Ci sie wyplakiwac...
              to oczyszcza.
              pozdrawiam.
            • Gość: Neo[EZN] Re: mylisz sie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.04, 16:02
              Jeżeli chciałeś przekazać te mapy nieodpłatnie to zapraszam do współpracy z
              nami (strona wroclaw.dolny.slask.pl) - chętnie przyjmiemy te 500 panoram :) -
              szkoda, żeby leżały w tej szufladzie. Także czekam na kontakt -
              neoSKASUJTO@hydral.com.pl :]
        • Gość: wrocławski szczur podziemia wrocławia - SUPER!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:00
          Obejrzałem prezentację i dla mnie bomba! Skromna, ale bomba. Szczególnie
          podziemia i teksty B. Maciejewskiej - kobieta ma talent! Materiałów jak na
          darmową płytkę to full wypas.

A propos kolegi "jacka", to wypowiedź typowiego pieniacza-frustrata, jakich
          pełno na usenetowych grupach dyskusyjnych. Nie ma się czym przejmować!

Pozdrawienia dla wydawnictwa! Trzymajcie tak dalej i czekam na kolejną płytkę.
    • Gość: jacek Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytki ;) IP: *.os.kn.pl 27.06.04, 18:19
      po pierwsze nie jestem wlascicielem stronki na ktorej serwerze umiescilem to
      zdjecie
      po drugie zycze wam TAKIEJ samej super plyty w kolejnej edycji
      po trzecie nie mam zamiaru robic takich plyt dla miasta
      po czwarte robie troszke bardziej zaawansowane rzeczy niz panoramki we flashu
      mi-studio.com

po piate skoro tak malo jest odpowiedzi na moja zaczepke to chyba faktycznie
      niewiele osob obejrzalo ta plyte (oprocz obecnych tu chyba w komplecie
      tworcow ;)
      • Gość: jajarz Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 20:04
        Widzisz Jacek,ale panoramy to chyba tam robiłes?POlecam wszystkim obejrzenie
        ich! Skoro krytykujesz to niech inni zobacza co sam robisz a poza tym pytam po
        raz 2 jakie prezentacje robiles? ponoćwięcej niż mi się w głowie mieści?
        Myślałem na poczatku ze jesteś taki Leonardo da Vinci a wszyscy Ci tylko kłody
        rzucają pod nogi ale jak zobaczyłem Twoją strone( jesteś tam jako designer! i
        oferta oraz przykłądy prac są Twoje!)to myśle jednak że z zadrości
        szczujesz.Pokory troche i skromności...........
        • Gość: jacek Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.os.kn.pl 27.06.04, 20:12
          a ciekaw jestem gdzie ty tu zazdrosc wypatrzyles?
          a panoramki akurat z tamtej restauracji sa o niebo lepsze od tych na plycie -
          jak sie nie znasz to nie marudz
          • Gość: jajarz Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 07:51
            po raz trzei pytam kolege Jacka- jakie prezentacje robiłeś? chccę je sobie
            obejrzeć i tyle ........
            • Gość: jacek Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.os.kn.pl 28.06.04, 08:25
              a ja bym chcial slonia w karafce ;)
              nie musze ci niczego pokazywac, nie to bylo tematem dyskusji, od ktorego
              notabene na na sile uciekasz i nic nie zmieni faktu, ze plytka jest bublem
              • Gość: jajarz Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 10:04
                koleś przedstawiasz sie jako ekspert, Nauczyciel , profesjonalista , Leonardo
                DA Vinci , piszesz że robisz full rzeczy ,do szuflady bo nieudacznicy wszystko
                Ci blokują .Sam robisz strony takie jak letniazoowroclaw.pl , czy prezentacje
                ZOO Ty robiłeś ? A słonia sobie zrób w 3d
              • Gość: Kipi Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.04, 10:07
                Mam skromne wrażenie że kolega jacek ma zbyt wysokie mniemanie o sobie, taki
                przerost formy nad treścią. Płytka o wrocławiu jest całkiem w porządku. Każdemu
                zdażają się małe wpadki. Sądzę że dobrze się stało ż GW nie współpracuje z
                takim zarozumialcem spod którego palca wyszła strona
                letniazoowroclaw.pl/ - poprostu żenada. Jeśli te tysiące zdjęć o których
                pisze i te prezentacje które wykonuje są takiej samej jakości (o ile wogóle
                istnieją) to dzięki Bogu Gazeta nie wydaje jego prac.
                Uważam że płytka o Wrocku to świetna inicjatywa.

• Gość: jacek Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.os.kn.pl 28.06.04, 10:57
                  jedno co udowodniliscie to swoj niski poziom mozliwosci w dziedzinie wymiany
                  pogladow, niestety takie jest dzisiaj spoleczenstwo
                  Wy nie jestescie tu niestety wyjatkiem
                  ale pocieszcie sie ze to nie wasza wina ;)
                  nie potraficie poddac sie jakiejkolwiek krytyce jedyne co potraficie to czynna
                  napasc na adwersarza
                  nie jest to niestety poziom zadnego ze znanych mi forow tematycznych w necie
                  ale nie martwcie sie ide sobie z tego watku mozecie teraz sie rozplaszczyc w
                  peanach na czesc waszego cudownego krazka i jego niewatpliwych zalet (zaluje
                  jedynie ze nie bylo to wydanie ogolnopolskie - uslyszelibyscie wtedy nie tylko
                  moje glosy w tej sprawie)
                  no to pa i milego atakowania kolejnych forumowiczow ;)
                  • Gość: jajarz Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 11:10
                    Niestety Jacusiu nie mam nic wspólnego z produkcją tej płyty( choc szkoda bo po
                    ilości reklam wnioskuje że chyba zarobek byłby niezły) .Sam najechałeś na tą
                    prezentacje i zamiast konstruktywnych uwag lamentowałes nad amatorszczyzną
                    Gazety .Podkreślałeś tez swój profesjonalizm który każdy moze zobaczyć na
                    www.letniazoowroclaw.pl .Pisałes o ogromnej ilości płyt które zrobiłeś( jakich?)
                    Poczytaj Swoje posty .......... no i zrób tego słonia w karafce ..Pozdrawiam
                    • Gość: Kipi Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.04, 11:15
                      no cóż, umarł król.... kwiaty dla kolegi jacka na pożegnanie
                  • Gość: jajarz Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 12:54
                    A jednak sprawdzilem: Jacuś robileś płyte o zoo i przygotowujesz o Rynku.Itu
                    Ciebie zabolało Grasz nie fair . Boisz sie że po płycie Gazety mniej ludzi kupi
                    Twoją produkcje?Po prostu chciałeś dowalić konkurencji.I Ty mówisz o
                    etyce ,zasadach wymiany poglądów, ......ech ci los
                  • Gość: user Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.dozamel.ssk.pl / *.dozamel.ssk.pl 28.06.04, 13:05
                    zabawny jestes. Przerost formy nad trescia... taki wlasnie jest Pan Jacek.
                    fajnie, ze przy okazji "robisz" na spoleczenstwo;) dlaczego? odtracili cie?
                    masz jakies zle wspomnienia? widac tak:)
      • Gość: Neo[EZN] Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.04, 14:31
        No a co z tymi Twoimi panoramami, których nikt nie chce przygarnąć? ;) Coś
        jeszcze nic do mnie na maila nie przyszło ;)
        • Gość: jajarz Re: Odpowiedz dla wszystkich zadowolonych z plytk IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 13:40
          Tak Jacek Ci da te panoramki...... :)
    • Gość: jeden z ... O koledze jacku, o jego postach i o prezentacji... IP: *.crowley.pl 28.06.04, 14:41
      Tacy ludzie jak kolega jacek, swoimi niekonkretnymi wypowiedziami,
      bezpodstawinie psują opinie innym, którzy coś osiągnęli.

Ponieważ grupy dyskusyjne pełne są takiego niemiłego towarzystwa, proponuję
      uwolnić sieć od pieniaczy... i totalnie ignorować ich posty. Po co analizować
      te wypowiedzi, czytać je, marnować czas na odpowiadanie i próbę dojścia do
      konkretnych wniosków? Po co? Żeby nawrócić kolegę jacka? Nie sobie żyje, dla
      swojego mało chwalebnego celu zaśmiecania niemoderowanych for dyskusyjnych. Ale
      my tego nie róbmy! Szkoda że AI nie jest na poziomie pozwalającym odfiltrować
      taki spam od konkretów...

Wydawco! Nie denerwuj się! To spamer. Zarozumiały spamer.

Ten post byłby również spamem, gdyby nie fakt iż jestem osobą, która ma swój
      mały udział w realizacji tej płytki.

I wiem dlaczego QuickTime nie został wykorzystany w pełni, dlaczego płytka nie
      wyczerpuje tematu, ... Realizatorom, którzy swoją ciężką pracą zdobyli
      pieniądze i maksymalnie wykorzystali czas jaki mieli, udało się pokazać ludziom
      wrocław, jakiego być może nie znają, Daliście ludziom płytkę! Zrobiliście coś
      dla społeczeństwa! Mnie i moim znajomym prezentacja się podoba. Chwała Wam za
      to!

A kolega jacek niech dba o swoją pękatą szufladę, czas którego nie ma, rodzinę.
      Niech jeszcze do tego zrobi coś równie chwalebnego i pochwali się tym na forum,
      zamiast krytykować tych, którym się udało.
    • Gość: Były Wrocławiak Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.04, 15:15
      Trudno jest się poruszać i zrozumieć koncepcję menu płyty.
      Dość dużo informacji , niektóre niestety zbędne. ( ludzie zfotografowani w
      Bielanach ?!?!?!? )

Na zasadzie , że lepszy rydz niż nic , oraz że darowanemu koniowi...

• kokoszka1981 Re: PŁYTA CD O WROCŁAWIU 06.07.04, 10:46
      gdzie można dostać tą płytkę? kokokoko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka