Dodaj do ulubionych

Wrocław nagradza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 23:36
Czy nie można wysilić się odrobinę i napisać czegoś o laureatach. Chyba w
tych nagrodach nie chodzi o to ile kto dostał pieniędzy tylko co zrobił dla
naszego miasta. Po co komu taka relacja? Taki sposób pisania może tylko
sprawić przykrość obdarowanym szacownym osobom. Wstyd.
Obserwuj wątek
    • Gość: doriska Re: Wrocław nagradza IP: *.spox.org / *.org 25.06.04, 10:01
      Popieram wypowiedź Zasmuconej. Gazeta mogłaby troszkę więcej informacji zebrać
      o Nagrodzonych.
    • Gość: greg Krzysztof Bojda chyb z hobbita? IP: 195.94.215.* 25.06.04, 10:13
      Kto zna jego działalność , jakie wrażenia? zastanawiam się nad wysłaniem
      dziecka na półkolonie - może ktoś coś o nim powie.
      • Gość: zs Re: Krzysztof Bojda chyb z hobbita? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.04, 18:14
        Czy wiadomo jak w Hobbicie traktuje się dzieci ?
        • Gość: mateczka Re: Krzysztof Bojda chyb z hobbita? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.04, 21:03
          Tak , tak bardzo sie ucieszyłam, bo mu się należy.Pasjonat i bezpośredni facet.
          Moj nastolatek jedzie z Bojdą na obóz żeglarski po raz 3.P.Bojda potrafi
          zaszczepić młodym swoją pasję.Polecam stronę Hobbita- tam mozna się dowiedzieć
          więcej o fundacji .
          • Gość: podejrzliwy Re: Krzysztof Bojda chyb z hobbita? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 17:47
            "mateczka" - to chyba Hobbit tak się sam reklamuje.
    • Gość: Wnuk honorowi nie honorowi IP: 5.5R4D* / *.mch.sbs.de 25.06.04, 13:50
      Zasluzonym dla Wroclawia to jestem ja, bo moje miasto propaguje ile wlezie, bo
      na scianie w moim monachijskim biurze wisza najpiekniejsze zdjecia z Wroclawia,
      bo za moja rekomedacja juz tuziny tuzinow moich tubylcow Wroclaw odwiedzilo,
      bo znam historie Wroclawia na wylot, bo zadaje retoryczne pytanie: ktore inne
      miasto na swiecie wydalo dziesieciu noblistow i Altzheimera na dodatek, bo
      wiem, gdzie w Parku Poludniowym rosna milozaby (ging-ko). A co zrobil
      Bartoszewski dla Wroclawia? A co inni "honorowi": Gomulka, Brezniew, Hitler,
      Wojtyla? A moze na honorowego i Chopina? Przeciez 3 dni spedzil we Wroclawiu.
    • Gość: Zasmucona Re: Wrocław nagradza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 20:39
      Dopiero teraz przeczytałam wersję gazetową i cieszę sie że tam te nagrody
      zostały pięknie wyeksponowane na pierwszej stronie, ze zdjęciami laureatów.
      Dziękuję więc Redakcji a moja pierwsza opinia jest już nieaktualna.
    • Gość: Czepialska Re: Wrocław nagradza IP: *.lanet.net.pl 27.06.04, 23:00
      Czy Hobbit ogranizuje wypoczynek dla dzieci "zagrożonych"?
      Bez odpłatności, ma sie rozumieć.
      Jak ktoś z Was ma jakieś dane na ten temat, to bardzo proszę o informacje.
      Jakiś czas temu próbowałam ... ale nie udało się. Byłam tym zdziwiona, bo wszak
      ci to fundacja .... Nie wiem z czego się utrzymuje, czy dostaje jakieś
      dofinansowania ...
      Wiem, że za własne dzieci trzeba płacić - to rozumiem; fundacja nie działa jak
      Matka Tersą, choć szkoda - ale co z tymi ze świeltic środowiskowych? Jest jakaś
      pula? Pytam bo mamy kilka w potrzebie :)
      • kasica4u Komu nagroda Wrocławia? 28.06.04, 17:23
        Laureatem tegorocznej nagrody Wrocławia został mecenas Rossa za to tyulko, że w stanie wojennym bronił politycznych. No i dobrze, bo pan dziekan izby adwokackiej to zacny człowiek. Zastanawia mnie jednak uzasadnienie nagrody. Jeśli głównym tytułem do chwały jest to, że mecenas bronił Frasyniuka w stanie wojennym, to chyba to co ten Frasyniuk robił zsługuje na uznanie. A jakoś nie przypominam sobie, żeby miasto Wrocław w jakikolwiej sposób uhonorowało Frasyniuka. Honoruje zaś jego obrońcę.
        To ja się z logiką blondynki pytam: gdzie tu sens, gdzie tu logika?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka