Dodaj do ulubionych

1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? Ch...

31.08.12, 07:23
złodziejom samorządowym mało bo rodziny trzeba zatrudnić
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwatorka Re: 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.12, 09:00
      Nic dodać nic ująć. Pan Dudkiewicz. Raczyński i spółka, jak pokazuje życie mają w d.... interesy ludzi a kierują się wyłącznie własnym interesem. Mało mają swoich ludzi w różnego rodzaju spółkach?. Pozowanie na zdjęciu na rowerku jest przekazem dla idiotów.
      • piotr_ze_wsi Re: 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? 31.08.12, 09:05
        Bo i idioci oddają na niego swe głosy.
    • Gość: zenek partacz szykuje sobie "lądowanie" po wyborach IP: *.connecta.pl 31.08.12, 09:27
      Wie, że przegra, więc zamierza być "szanowanym" prezesem OPP.
      Dawno pisałem - pogonić cynicznego cwaniaka tam, gdzie jego miejsce.
      No, ale znaleźli się otumanieni fontanną i pijani kobole wdzięczni za kolejne miliony na kopaczy...
    • Gość: podatnik Re: 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? IP: *.internetia.net.pl 31.08.12, 09:56
      W praktyce aktywność ODŚ ogranicza się do kampanii wyborczych, stowarzyszenie nie prowadziło żadnej innej działalności niż polityczna. Mimo to ubiega się o przyznanie statusu organizacji pożytku publicznego, z której korzystają przede wszystkim fundacje charytatywne.

- ODŚ to inicjatywa polityczna, startuje w wyborach i jej celem jest zdobycie władzy. Jaki to ma związek z OPP? - pytamy.

- Nie jesteśmy partią polityczną. W przeciwieństwie do partii nie traktujemy polityki jako działalności na rzecz interesów swoich działaczy, ale dobra wspólnego. To jest pożytek publiczny - tłumaczy Wild.

To może Wild się za własne pieniądze wreszczie zacznie w "działacza" bawić.

Więcej... wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,12394655,1_proc__podatku_dla_dolnoslaskich_politykow__Chce.html#ixzz256lVG53U
    • Gość: Wkurzony Kiedy tym naciągającym prawo kolesiem ... IP: *.143.245.61.ultranet.net.pl 31.08.12, 10:22
      ... zajmie się prokuratora? Ach! Nie zajmie się, bo to przecież koledzy. Czekam na Amber Gold do kwadratu we Wrocławiu. To kwestia czasu przy tym co ta banda robi.
    • Gość: degut Re: 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 31.08.12, 10:23
      Pospolite cwaniactwo.
    • zap1957 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? Ch... 31.08.12, 10:43
      Wyszło szydło z worka. Tyle lat Dutkiewicz udawał przyzwoitego człowieka. Jest gorszy niż ten pi...ec z Amber Gold. Też ślizga się po krawędzi gówna.
    • musaszi 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? Ch... 31.08.12, 11:06
      :)))))... Dutkiewicz i ekipa maja kilka rzeczy niezle opanowanych:
      - logiczne uzasadnianie absurdow (OPP)
      - przekonywanie , ze kupa moze pachniec (budowa stadionu itd)
      - organizowanie igrzysk
      - unikanie trudnych tematow (nacjonalizm, utrzymanie WKS, koniec koszykowki, jakas dziwna akcja z przedszkolami itd..)

Niestety Pan Prezydent stracil umiejetnosc przyznawania sie do porazek, a co gorsza sam pokazuje sie przewaznie w kontekscie "sukcesow", zostawiajac cala smierdzaca reszte swoim podwladnym lub inym osobom majacym jakies interesy z miastem... To sa stare sztuczki i teraz patrzac na to wszystko, ktos kto stosuje takie metody powinien zostac jak najszybciej odeslany na polityczna emeryture... mam nadzieje, ze znajdzie sie odpowiedni kontrkandydat w najblizszych wyborach.
    • Gość: janusz Re: 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? IP: *.197.88.97.edial.pl 31.08.12, 11:45
      Prezydent Dutkiewicz nie ma dla nas (mnie i żony) czasu na spotkanie mimo iż pisemnie o to prosiłem (16 lipca).Dla nas to sprawa życia i śmierci ale jak widać minęło półtora miesiąca a z "audiencji" u Prezydenta nici.Może mur urzędników chroni go od gorzkich słów prawdy od zwykłych obywateli? Ja mam wpłacać za to,że jego urzędnicy chcą zniszczyć moją rodzinę?
      • Gość: Łoś_bimbacz tylko 1 proc. podatku dla Kanapy Sternika:)? IP: *.internetia.net.pl 31.08.12, 12:19

>Ja mam wpłacać za to,ż
        > e jego urzędnicy chcą zniszczyć moją rodzinę?

To niezbędne pieniądze dla zdynamizowanie naszego Dynamicznego Rozwoju. Kanapa Sternika poodobnie jak " Wechikuł" Finansowy wymaga dofinansowania:)

• krzysztofczyz 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? Ch... 31.08.12, 12:50
      Nie ma szans chyba, że sędzia to kretyn. Aby zostać OPP to trzeba się czymś wykazać, nie tylko szczerą chęcią. Posunięcie godne MNP. Z innej strony - czemu mnie to nie dziwi?
    • pawel_zet 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? Ch... 31.08.12, 15:11
      Swoją drogą, ciekaw jestem, ilu znajdzie się przymulonych żądnych wpłaty na ODŚ.
    • Gość: Alina z Ołtaszyna Wstyd, "obywatelu" Dutkiewicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.12, 17:55
      Cwaniak z Mikstatu pokazał swoje prawdziwe oblicze.
      Przepraszam, że dziewięć lat temu, i tylko wtedy, na niego głosowałam.
      Przez dziewięć lat rozwalił finanse miasta i teraz śmie wyciągać łapę po społeczny grosz. WSTYD!!
    • Gość: buba Cwaniaków skok na kasę IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.12, 18:49
      Chonorowy (pisane celowo) biorca, i tylko biorca, pensji wiceprezesa MPK czuje bliski koniec i kombinuje z kolesiami od Dutkiewicza, jak by tu dalej żyć na koszt społeczeństwa.
      A może tak piękny Patryk pójdzie na swoje? Wszak ma głowę pełną świetnych pomysłów.
      Pora zejść z garnuszka społecznego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka