waldi_46 31.08.12, 07:23 złodziejom samorządowym mało bo rodziny trzeba zatrudnić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwatorka Re: 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.12, 09:00 Nic dodać nic ująć. Pan Dudkiewicz. Raczyński i spółka, jak pokazuje życie mają w d.... interesy ludzi a kierują się wyłącznie własnym interesem. Mało mają swoich ludzi w różnego rodzaju spółkach?. Pozowanie na zdjęciu na rowerku jest przekazem dla idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_ze_wsi Re: 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? 31.08.12, 09:05 Bo i idioci oddają na niego swe głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek partacz szykuje sobie "lądowanie" po wyborach IP: *.connecta.pl 31.08.12, 09:27 Wie, że przegra, więc zamierza być "szanowanym" prezesem OPP. Dawno pisałem - pogonić cynicznego cwaniaka tam, gdzie jego miejsce. No, ale znaleźli się otumanieni fontanną i pijani kobole wdzięczni za kolejne miliony na kopaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? IP: *.internetia.net.pl 31.08.12, 09:56 W praktyce aktywność ODŚ ogranicza się do kampanii wyborczych, stowarzyszenie nie prowadziło żadnej innej działalności niż polityczna. Mimo to ubiega się o przyznanie statusu organizacji pożytku publicznego, z której korzystają przede wszystkim fundacje charytatywne. - ODŚ to inicjatywa polityczna, startuje w wyborach i jej celem jest zdobycie władzy. Jaki to ma związek z OPP? - pytamy. - Nie jesteśmy partią polityczną. W przeciwieństwie do partii nie traktujemy polityki jako działalności na rzecz interesów swoich działaczy, ale dobra wspólnego. To jest pożytek publiczny - tłumaczy Wild. To może Wild się za własne pieniądze wreszczie zacznie w "działacza" bawić. Więcej... wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,12394655,1_proc__podatku_dla_dolnoslaskich_politykow__Chce.html#ixzz256lVG53U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzony Kiedy tym naciągającym prawo kolesiem ... IP: *.143.245.61.ultranet.net.pl 31.08.12, 10:22 ... zajmie się prokuratora? Ach! Nie zajmie się, bo to przecież koledzy. Czekam na Amber Gold do kwadratu we Wrocławiu. To kwestia czasu przy tym co ta banda robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degut Re: 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 31.08.12, 10:23 Pospolite cwaniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zap1957 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? Ch... 31.08.12, 10:43 Wyszło szydło z worka. Tyle lat Dutkiewicz udawał przyzwoitego człowieka. Jest gorszy niż ten pi...ec z Amber Gold. Też ślizga się po krawędzi gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
musaszi 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? Ch... 31.08.12, 11:06 :)))))... Dutkiewicz i ekipa maja kilka rzeczy niezle opanowanych: - logiczne uzasadnianie absurdow (OPP) - przekonywanie , ze kupa moze pachniec (budowa stadionu itd) - organizowanie igrzysk - unikanie trudnych tematow (nacjonalizm, utrzymanie WKS, koniec koszykowki, jakas dziwna akcja z przedszkolami itd..) Niestety Pan Prezydent stracil umiejetnosc przyznawania sie do porazek, a co gorsza sam pokazuje sie przewaznie w kontekscie "sukcesow", zostawiajac cala smierdzaca reszte swoim podwladnym lub inym osobom majacym jakies interesy z miastem... To sa stare sztuczki i teraz patrzac na to wszystko, ktos kto stosuje takie metody powinien zostac jak najszybciej odeslany na polityczna emeryture... mam nadzieje, ze znajdzie sie odpowiedni kontrkandydat w najblizszych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? IP: *.197.88.97.edial.pl 31.08.12, 11:45 Prezydent Dutkiewicz nie ma dla nas (mnie i żony) czasu na spotkanie mimo iż pisemnie o to prosiłem (16 lipca).Dla nas to sprawa życia i śmierci ale jak widać minęło półtora miesiąca a z "audiencji" u Prezydenta nici.Może mur urzędników chroni go od gorzkich słów prawdy od zwykłych obywateli? Ja mam wpłacać za to,że jego urzędnicy chcą zniszczyć moją rodzinę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz tylko 1 proc. podatku dla Kanapy Sternika:)? IP: *.internetia.net.pl 31.08.12, 12:19 >Ja mam wpłacać za to,ż > e jego urzędnicy chcą zniszczyć moją rodzinę? To niezbędne pieniądze dla zdynamizowanie naszego Dynamicznego Rozwoju. Kanapa Sternika poodobnie jak " Wechikuł" Finansowy wymaga dofinansowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? Ch... 31.08.12, 12:50 Nie ma szans chyba, że sędzia to kretyn. Aby zostać OPP to trzeba się czymś wykazać, nie tylko szczerą chęcią. Posunięcie godne MNP. Z innej strony - czemu mnie to nie dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_zet 1 proc. podatku dla dolnośląskich polityków? Ch... 31.08.12, 15:11 Swoją drogą, ciekaw jestem, ilu znajdzie się przymulonych żądnych wpłaty na ODŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina z Ołtaszyna Wstyd, "obywatelu" Dutkiewicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.12, 17:55 Cwaniak z Mikstatu pokazał swoje prawdziwe oblicze. Przepraszam, że dziewięć lat temu, i tylko wtedy, na niego głosowałam. Przez dziewięć lat rozwalił finanse miasta i teraz śmie wyciągać łapę po społeczny grosz. WSTYD!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Cwaniaków skok na kasę IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.12, 18:49 Chonorowy (pisane celowo) biorca, i tylko biorca, pensji wiceprezesa MPK czuje bliski koniec i kombinuje z kolesiami od Dutkiewicza, jak by tu dalej żyć na koszt społeczeństwa. A może tak piękny Patryk pójdzie na swoje? Wszak ma głowę pełną świetnych pomysłów. Pora zejść z garnuszka społecznego. Odpowiedz Link Zgłoś