Dodaj do ulubionych

Spacer po Wroclawiu- wnioski:>

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 20:09
Korzystajac z wolnej chwili pomiedzy egzaminami wreszcie przeszedlem sie po Wroclawiu i oto jakie wnioski mi sie nasuwaja po zwiedzeniu najblizszej okolicy:

GRUNWALD- niech sie mury pna do gory. Wszedzie widac dzwigi i wystajace juz sporo nad ziemię fragmenty nowobudowanych budynkow. Wydzial elektryczny wyglada calkiem fajnie. Jesli nie zostanie zepsute wykonczenie budynku to bedzie on fajnym uzupelnieniem pomiedzy budynkiem Hawrylakowej i budynkami "D" polibudy. Na razie, poki jest betonowy wyglada bardzo fajnie:>
Bibioteka pnie sie do gory (do wro2015- juz teraz widze ze nie bedzie za niska
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo a tu moj spacer :p IP: *.rozanka.wroc.pl 01.07.04, 01:47
      nie wszystko piekne bo dopiero obczajam aparat
      www.itbc.info/!/wroclaw/

• Gość: erni Re: a tu moj spacer :p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 09:01
        Super zdęcia. Tylko jednynie w niektorych brakuje ostrosci, ale pozatym to spox.
        • Gość: lolo Re: a tu moj spacer :p IP: *.rozanka.wroc.pl 01.07.04, 19:08
          dopiero obczajam aparat - wyszly mi w niektorych zdjeciach takie kropy
          teraz juz wiem dlaczego
      • Gość: kotbehemot Re: a tu moj spacer :p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 11:03
        to piekne zdjecie!
        www.itbc.info/!/wroclaw/ag.jpg
        te najlepsze wrzuc na wroclaw.dolny.slask.pl, na pewno sie ucieszą:)
      • Gość: yorke pokażcie sypiące sie pruskie kamienice!!! IP: *.chello.pl 01.07.04, 22:06
        albo pomalowane na granatowo klocki z wielkiej płyty kolo Zaporoskiej... pls!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka