Gość: gosia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 15:04 Witam mam pytanie czy jest ktoś z obecnych na forum kto kupił mieszkanie od firmy Polsystem. Dotyczy II etapu inwestycji. Ciekawa jestem jak odbieracie tą firme . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: angie23 Re: Polsystem czy jest ktoś kto kupiłu nich miesz IP: *.inet.polhost.pl 08.07.04, 10:17 własnie tez sie zastanamiam z moim chłopakiem nad zakupem od nich mieszkania. najgorsze że do września trzeba wpłacic kase,a tam mało o widac z tych mieszkań, które maja byc oddane w marcu 2005.a jakie jest twoje zdanie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Polsystem czy jest ktoś kto kupiłu nich miesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 13:07 No właśnie ja z mężem kupiłam tam mieszkanie i chciałam znać opinie kogoś kto się tam wprowadził. To że nie wiele widać z tych mieszkań to bym się nie przejmowała, bo to które jest teraz oddane zaczeli budować we wrześniu rok temu. Także w sumie chyba szybko. Ogólnie troche mieliśmy zamieszania z kredytem w sumie z ich winy ale poza tym to spoko. Ogólnie mili ludzie. Mam tylko nadzieje że wybudują nasz domek w terminie bo nie mogę się doczekać kiedy się wyprowadze z obecnego lokum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredytobiorca (?) problem z kredytem??? IP: *.18.akron.wroc.pl 20.11.04, 10:39 Gosiu, a powiedz coś bliżej, co to za problemy z tym kredytem były? Bo ja też się przymierzam do kupna mieszkania od Polsystemu i też będę musiał wziąc kredyt. Dziękuję z góry za wszelkie informacje i porady! Odpowiedz Link Zgłoś