almac 02.07.04, 04:02 www.zdik.wroc.pl/inwestycje/plan.html - na ten rok ZDiK nie ma żadnych planów inwestycyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smi Re: Plany Inwestycyjne 02.07.04, 07:58 Nie zdążyli zaktualizować danych na serwerze :P Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Plany Inwestycyjne 02.07.04, 09:36 almac napisał: > <a href="http://www.zdik.wroc.pl/inwestycje/plan.html"target="_blank">www.zdik.wroc.pl/inwestycje/plan.html</a> - na ten rok ZDiK nie ma żadnych > planów inwestycyjnych? Plan jest tutaj: www.zdik.wroc.pl/zdik/komunikaty.html?Id=plany2004 (jest linka na głównej stronie, trudno nie zauważyć). A swojądrogą plan nie wygląda imponująco Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: Plany Inwestycyjne 02.07.04, 16:40 svarte_sjel napisał: > almac napisał: > > <a > href="http://www.zdik.wroc.pl/inwestycje/plan.html"target="_blank">www.zdik. > wroc.pl/inwestycje/plan.html</a> > - na ten rok ZDiK nie ma żadnych > > planów inwestycyjnych? > > Plan jest tutaj: www.zdik.wroc.pl/zdik/komunikaty.html?Id=plany2004 > (jest linka na głównej stronie, trudno nie zauważyć). Ale w dziale "Inwestycje" też by się przydało.... Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Plany Inwestycyjne 02.07.04, 22:32 almac napisał: > Ale w dziale "Inwestycje" też by się przydało.... Napisz do ichniego webmastera, niech zrobi porządek na stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: Plany Inwestycyjne 03.07.04, 02:40 svarte_sjel napisał: > almac napisał: > > Ale w dziale "Inwestycje" też by się przydało.... > > Napisz do ichniego webmastera, niech zrobi porządek na stronie... Jakoś mi się nie chce, sam na to powinien wpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perian Re: Plany Inwestycyjne IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.07.04, 16:28 Będą remontować to co kilka lat temu spartolili. Za nasze pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Plany Inwestycyjne 02.07.04, 22:35 Gość portalu: perian napisał(a): > Będą remontować to co kilka lat temu spartolili. Za nasze pieniądze... Która inwestycja według ciebie pod to podpada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perian Re: Plany Inwestycyjne IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.07.04, 23:14 Wiesz, mi nie chodziło o konkretnie ten rok, ale może przyszły a może 2006. A lista jest całkiem pokaźna: choćby torowisko na Piłsudskiego, Świdnickiej a z pobożnych życzeń to Nowy Świat (przebudowa). Hallera/Powstańców też nie stare skrzyżowanie, na Bałtycka/Żmigrodzka kostka się zapadła, albo wystaje. Można by to mnooożyć. Ale ja idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: Plany Inwestycyjne 03.07.04, 02:54 Gość portalu: perian napisał(a): > Wiesz, mi nie chodziło o konkretnie ten rok, ale może przyszły a może 2006. A > lista jest całkiem pokaźna: choćby torowisko na Piłsudskiego, Świdnickiej a z > pobożnych życzeń to Nowy Świat (przebudowa). Hallera/Powstańców też nie stare > skrzyżowanie, na Bałtycka/Żmigrodzka kostka się zapadła, albo wystaje. Można by > > to mnooożyć. Ale ja idę spać. Torowisko: Ruska/ K.Wlk., Dubois/Kurkowa, Legnicka/Nabycińska, pl. Strzegomski (ciekaw jestem dlaczego w tych miejscach nie zastosowano tej samej technologii co na Podwalu i na Poniatowskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Plany Inwestycyjne 03.07.04, 22:27 almac napisał: > Torowisko: Ruska/ K.Wlk., Dubois/Kurkowa, Legnicka/Nabycińska, pl. Strzegomski Naszym rodzimym specom powinno si zabronić układania kostki, bo nie mają o tym zielonego pojęcia... > (ciekaw jestem dlaczego w tych miejscach nie zastosowano tej samej technologii > co na Podwalu i na Poniatowskiego) Bo tak sobie projektant wymyślił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Plany Inwestycyjne IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 03.07.04, 23:34 A we Wrocławiu nocą jeżdzą nocne tramwaje www.zdik.wroc.pl/komunikacja/ Odpowiedz Link Zgłoś