Dodaj do ulubionych

absurd pizza hut

IP: 62.233.177.* 02.07.04, 19:54
chociaz sie wyzale. zamowilem przez telefon pizze. jake wiecie ta z pizza hut
jest duzo drozsza niz wszystkie inne. okej. swiadomy wybor. nie czepiam sie.
nie pasowala mi zadna z gotowych - wzialem margerite z dodatkami. pan
powiedzial mi jaka jest cena, ja przytaknalem. potem zaczalem sprawdzac co ile
kosztuje. otoz, prosze ja was, kazady dodatek kosztuje 4,20 zl. jestem w
stanie przelknac cztery zlote za kurczaka. nawet za brokuly. ale wzialem tez
jako dodatek cebule. TAK. TE 5 DEKO CEBULI NA PIZZY KOSZTUJE 4,20ZL!
to moja ostatnia pizza....hut
Obserwuj wątek
    • Gość: absurd complaint Re: absurd pizza hut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 21:31
      Koszt dodania cebuli do pizzy, to nie tylko koszt samej cebuli.
      Poza tym, jest konkurencja, mozesz zamowic gdzie indziej. Mozesz sam sobie dodac
      cebule, etc.
      • Gość: radziu Re: absurd pizza hut IP: 62.233.177.* 03.07.04, 16:28
        Gość portalu: absurd complaint napisał(a):

> Koszt dodania cebuli do pizzy, to nie tylko koszt samej cebuli.
        > Poza tym, jest konkurencja, mozesz zamowic gdzie indziej. Mozesz sam sobie doda
        > c
        > cebule, etc.

to ja wiem. tylko taki sam jest koszt ulozenia na pizzy paluchem kucharza np.
        kurczaka. problem w tym, ze same produkty (cebula i kurczak) roznia sie cena. i
        to znacznie.
    • lukas_wrocek Re: absurd pizza hut 02.07.04, 21:59
      ja dzisiaj bylem w pizza hut z rodzina i:
      -na jednym listku mialem robaka (widac nie myja tego co daja do pizzy)
      -zamowilismy salatke grecka i nie dostalismy jej, nawet po zjedzeniu dwoch duzych pizz, z laska przyjeli od nas rezygnacje z tej salatki.
      na szczescie na koniec zaproponowali rekompensate: do wyboru deser, ale obsluga byla nie zbyt mila!
      Dawno nie bylem w tej pizzeri bo wiem ze jest drozsza, ale szedlem tam bo liczylem na jakosc! Widac tansze i mniejsze pizzerie jak np Brawo na szybowcowej sa lesze i tansze.
      • Gość: bronek Re: brudna pizza hut IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.07.04, 09:05
        Jak widać drogo nie znaczy dobrze!
        Ja miałem taki przypadek:
        podają piwo w brudnej szklance, delikatnie i po cichu proszę o wymianę (w końcu
        każdemu może się zdarzyć wypadek przy pracy) kelnerka przynosi w innej również
        brudnej, więc po raz kolejny proszę o wymianę a ta na to, że tak myje automat i
        ona ręcznie myć nie będzie.
        Po awanturze dostaliśmy czyste szklanki, to był ostatni raz, kiedy jadłem w
        pizzy Hut w rynku i Wam radzę omijajcie ją, szkoda pieniędzy i nerwów – jest
        wiele tańszych i dużo lepszą obsługą
    • Gość: kibicWKS Re: absurd pizza hut IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.07.04, 23:11
      Ja się tylko raz dałem nabrać bardzo dawno temu i od tego czasu nie korzystam z
      ich atrakcji kulinarnych. Firmy nie zdają siebie sprawy, że kogoś naciągnąć
      mogą tylko raz i więcej klient nie wróci. Do tego będzie zniechęcał swoich
      znajomych. Nawet jeśli się jeszcze utrzymują na rynku to nie zarabiają tyle ile
      mogliby zarobić będąc rzetelną i przyjazną firmą. Przyjazną nie reklamami i
      telemarketingiem ale jakością swoich usług i w tym przypadku potraw.
      • Gość: kibicWKS Re: absurd pizza hut IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.07.04, 17:32
        Mała poprawka. Ja pisałem o Telepizzie czy jak to się tam odmienia :)
    • Gość: alf Re: absurd pizza hut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 19:28
      Tak się kończy, kiedy biedaki, dla których 4 zł jest wielkim problemem,
      zamawiają w Pizzy Hut. Prosta rada na twoje żale: zamawiaj tam, gdzie cię stać!
      • Gość: toya Re: absurd pizza hut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 21:07
        pewnego dnia w pizzy hut w koronie szanowna pani kelnerka zajechala mi szmata
        przed nosem i zapytala czy fajnie mi sie siedzi w tym syfie hehe
        no coz syf syfem ale tam naprawde nie dosc ze syf to jeszcze koszmarna obsługa
        zdecydowanie polecam pizze w innym lokalu
    • Gość: AGG Re: absurd pizza hut IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.07.04, 22:35
      To są skutki sytuacji kiedy menagery biorą 10000 a ta od ściery 500. Bez zmiany
      tych realacji może być tylko gorzej. Za chwilę w pizzach będą nie tylko robaki
      ale i ścierki, albo jak widziałem na real tv , zniewolony personel będzie
      szczał do żarcia , żeby se ulżyć
      • Gość: kojka Re: absurd pizza hut IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.07.04, 00:02
        w pizzy hut zawsze sa brudne talerze9pod spodem) ja to miałm i moi znajomi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka