Gość: Bezrobotny student IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 21:15 Czy wiecie coś na temat pracy w Work Service? Chciałbym sie tam udać ale może sądzicie że to zły pomysł bo macie przykre doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luksusowy_yacht Re: Praca w Work Service 03.07.04, 22:31 zapisałem się do różnych biur tego typu dwa lata temu i jaskoś nikt mi pracy nie znalazł. Zacząłem sam szukać pracy i w zeszłym roku zmieniałem ją 3 razy a teraz jestem już w jednej firmie ponad rok. Wniosek jest taki olej te biura i poszukaj sam. Uruchom kontakty, a lepiej na tym wyjdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onufry kapitalizm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.04, 11:06 możesz tam iść- za sam fakt znalezienia Ci pracy będą ssać część Twoich dochodów przez caly okres pracy- a te nie są dlugie- bo zazwyczaj jesteś jakimś trybikiem dla supermarketu czy fabryki, która zamaiwa w Work Service towar- ludzi. Towar jest tani bo mnóstwo go na rynku pracy, a firmom nie chc się organizować naboru - więc zlecają go lowcom ludzi. Towar dostarczany jest w określonym miejscu i czasie. Pamiętaj by nie mówić za dużo, nie myśleć - to nie Twoja rola. Dostawcy palacą za godzinę Twojej pracy ok 7-8 zl. Ty dostajesz od 3 do 5 zl. Nie piszę broń boże źle o takich firmach. To czysty wolny rynek i kapitalizm- sama esencja- jak wypijesz to przyjemniutko ale niszczy żolądek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: kapitalizm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.04, 17:45 no coz...prawda jest ze ciagna dla siebie - ale mi robote znalezli w tydzien. polecam desperatom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: kapitalizm IP: *.media4.pl 05.07.04, 22:18 praca, jaką może dać Ci np. albo właśnie Work Service będzie w CV nowym, kolejnym dowświadczeniem i wcale nie oznacza to, że trzeba pracować tylko w marketach. Podczas studiów nie ma nic lepszego jak zatrudnienie w Agencjach Pracy Tymczasowej. Jeśli taka agencja oddeleguje nas do firmy, która będzie nas satysfakcjonowała pod każdym względem i my spodobamy się tej firmie, to można być pewnym, że firma ta będzie starała się przejąc nas na stałe-ja jestem tego żywym przykładem :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Misiak stop! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.04, 00:43 A nie przeszkadza wam, ze chcecie pracować u złodzieja w firmie? Koles stuknał kase z Euro Art Meeting - założył na tym kapitale firmę, dziś jest jej wiceprezesem i opowiada jak to zaczynał od starego malucha. A całe miasto huczy o jego wałkach-m.in. 2 jego kluby działały bez koncesji 2 lata (np Buldog). I nikomu to nie przeszkadzało! Nic dziwnego, że gostek wydał na kamopanię do samorządu 20 tys., choc zadeklarował...2000zl! Znowu więc doszło do oszustwa. To taki Piskorski z Wrocka. Tylko dlatego, że go Platfusy chronią jeszxcze go nie zamknęli. Choć nawet u siebie ma wielu wrogów. Odpowiedz Link Zgłoś
ejo26 Re: Praca w Work Service 11.09.13, 16:34 Witam, podobnie jak wiekszość z Was miałam wątpliwą przyjemność współpracy z WS. Jednak w mojej ocenie głowny problem łódzkiego oddziału tej firmy to tzn KSIĘZNICZKA ( ta która nie podaje rak, nie patrzy na rozmówcę, podnosi głos jak jej brak argumentów a to często się zdarza bo jej wiedza jest wręcz porażająca ;) ) , czyli Elzbieta O... "konsultantka" chyba tylko z nazwy gdyż nie ma za grosz wiedzy, profesjonalizmu, szacunku dla innych ani nawet podstaw kultury... Czyli nie prezentuje nic czym powinna wykazywac sie osoba pracujaca na takim stanowisku. Jednak po moich ostatnich doświadczeniach z tą konkretna osoba mam dla Państwa dobrą radę... szkoda nerw, wylewać swoje żale w sieci każdy może,jednak jej przełożeni tego nie czytają... Tak więc jeżeli ktos faktycznie chce utrzec jej nosa albo po prostu nauczyć fachu to proponuje skontaktowac się bezpośrednio z nimi. Ja tak zrobiłam. Po rozmowie doszłam do wniosku ze jeżeli takie osoby jak "księżniczka" czują się zbyt pewnie na swoich malutkich posadkach, to tylko interwencja przełozonych moze to zmienić i dac im do myslenia,chociaż szacunku do innych to już nikt ich pewnie nie nauczy. Mimo wszystko szczerze polecam dzielić się swoimi doświadczeniami nie tylko w sieci ale również własnie z nimi, bo skąd oni maja wiedzieć że cos jest z nia nie tak skoro my im tego osobiście nie alarmujemy? To z nas maja kase więc od czasu do czasu pewnie mniej lub bardziej chetnie ale wysłuchają co mamy do powiedzenia. Poza tym na stronie WS jest link do ich maila do siedziby, tam w razie czego równiez mozna się wypowiedzieć ;) Przeciez "księżniczka" sama sie nie pochwali tym jak do nas podchodzi. Pozdrawiam wszytskich którzy mieli z nią do czynienia i życzę morza cierpliwości tym którzy nadal się z nia męczą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Praca w Work Service IP: *.centertel.pl 04.06.14, 15:13 Witam, w ubiegłym tygodniu bylam na rozmowie o pracę w dość fajnej firmie z dość fajnym wynagrodzeniem, z tym że umowa o prace przez okres pierwszych 3 miesięcy ma być umową o prace z agencja pracy. I tu moje pytania na co powinnyam zwrócić uwagę podpisując umowę z ta agencja i jeśli z firma umowilam sie na daną wysokosc wynagrodzenia zasadniczego to z tych pieniędzy wszystko jest dla mnie czy czesc pobiera work serwice - proszę o szybka odp, nie wiem czy sie na to decydowac Odpowiedz Link Zgłoś