na100procent 10.10.12, 18:05 Pisałem trzy lata temu, że stadion będzie grobem politycznym Dutkiewicza. I wyszło na moje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erhapl Tato, tato a Bluj powiedział, że Janicki kłamie! 10.10.12, 18:07 Tato, tato a Bluj powiedział, że Janicki kłamie! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtas71 Bluj powiedział, że janicki kłamie [wasze opinie] 10.10.12, 18:08 Dutkiewicz dobiera sobie podwładnych i ich kontroluje. Jeśli jeden z drugim coś spieprzył, a spieprzył na 100% (ile spraw sądowych, ile zerwanych umów!!!), to wina jest zawsze szefa bo to on ponosi odpowiedzialność za całość działań. Ja nie widzę żeby tam pracowali fachowcy, Janicki, Czuma, Adamski wszyscy siebie warci znajomi królika. Jedynym wyjściem to Dutkiewicz OUT. Zreszta długi są takie że zarząd komisaryczny ich wszystkich wyrzuci ze stołków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanken drinken Re: Bluj powiedział, że janicki kłamie [wasze opi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.12, 18:23 Panie prezydencie, co ostatnio dzieje się z Wrocławiem. Rozwiązano umowę z zarządzającą stadionem spółką SMG, zwolniono prezesa spółki Wrocław 2012, później jej wiceprezesa, zdymisjonowano wiceprezydenta Janickiego, rozwiązano umowy z Maksem Boeglem, z budowy Narodowego Forum Muzyki zszedł wykonawca, trwa proces sądowy w sprawie budowy aquaparku. Czy to nie za dużo problemów? Więcej... wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,12641574,_Dlaczego_klamie_____wiceprezydent_Bluj_o_Janickim.html?as=3#ixzz28ui5CwRE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karl Hanke Festung Breslau IP: *.e-wro.net.pl 10.10.12, 23:16 Janicki być...Zeitfreiwilliger (czasowy ochotnik)! JEST KATASTROFA! ATAKI Z KAŻDEJ STRONY! DZISIAJ, MY BRONIĆ BRESLAU I DOPOKI MIEĆ AMUNICJA, DOPOKI MIEĆ POCISKI, TO MY STRZELAĆ I STRZELAĆ DO WROGA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salceson Bluj i tak nie uratuje swojej skóry. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.12, 11:28 Poleci razem z Partaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerfvcxzasd Re: Bluj powiedział, że janicki kłamie [wasze opi 10.10.12, 23:16 " stadion będzie grobem" Będzie grobem tego miasta. Ja się wyprowadzam. ;) Pisałem od lat, że będzie katastrofa, ZERO imprez/koncertów na molochu, lata stagnacji. Gdzie są wszyscy, którzy wyzywali mnie od malkontentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karl Hanke Festung Breslau IP: *.e-wro.net.pl 10.10.12, 23:21 HALT!!! WY NIGDZIE SIĘ NIE RUSZAĆ! WY ZOSTAĆ W BRESLAU I BRONIĆ NASZYCH WARTOŚCI! MY WKRÓTCE DOSTAĆ POSIŁKI, DUŻO AMUNICJA! KAŻDY KTO BĘDZIE TERAZ UCIEKAĆ Z BRESLAU TO ŹLE SKOŃCZY!....KAPUT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow.griegorij Re: Festung Breslau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 08:26 DUŻA AMUNICJA I POSIŁKI NIE BUDU, UŻE MY ZDJEŁAJEM WSJO BY MY PO-BIEDLI W ETOM GORODJE. Odpowiedz Link Zgłoś
ulak777 Bluj powiedział, że janicki kłamie [wasze opinie] 11.10.12, 07:23 Ja uważam, że wielokadencyjność demoralizuje władzę. Więcej na Dutkiewicza i jego ekipę nie zagłosuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Bluj powiedział, że janicki kłamie [wasze opi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 10:56 Widzę, że skazaliście już Dutkiewicza przed wyjaśnieniem sprawy. Może on sobie układa pasjansa na kompie cały czas, a dookoła niego wszystko robią, itp itd :) Z drugiej jednak strony skoro Janicki się tak zapiera to pewnie nie bezpodstawnie. Ja jestem za tym, żeby wyjaśnić wszystko dokładnie, bez względu na konsekwencje jakie to wywoła, jak nie będzie brudów, to nie będzie nacisków, gierek itp, jak nie w Polsce :) Prawdą jest, że za działania całej ekipy odpowiada szef, czyli prezydent, ale... czy widzicie na horyzoncie lepszego kandydata ? Przywiozą kogoś w teczce z Warszawy ? P. Odpowiedz Link Zgłoś
katonzwybiorczej Re: Bluj powiedział, że janicki kłamie [wasze opi 11.10.12, 23:23 Całkiem możliwe, że przywiozą kogoś w teczce z Warszawy! Ja już coś na ten temat słyszałem! Wiem, że jego imię to...Stanisław. A nazwisko? Hmmm...podobno...Anioł! Z tego co mi wiadomo, to Stanisław Anioł, tak zareagował na możliwość objęcia prezydentury we Wrocławiu: "A tam to jest dopiero sprężyna! Schodzimy w dół, żeby się odbić!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bluj powiedział, że janicki kłamie [wasze opi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.12, 11:11 W Rosji też nikt nie widzi nikogo lepszego od Putina, a w Białorusi oprócz Łukaszenki nie ma innego sensownego kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer77 Bluj powiedział, że janicki kłamie [wasze opinie] 13.10.12, 11:02 Kilku dorosłych facetów obrzuca się błotem by pokazać który z nich ma większe ego. Marny spektakl z którego nic nie wyniknie poza tym, że formowe lemingi mogą sobie przez chwilę pojeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Bluj powiedział, że janicki kłamie [wasze opi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.12, 17:03 Hahaha dokładnie :) P. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_zet Re: Bluj powiedział, że janicki kłamie [wasze opi 14.10.12, 17:40 Wiem, oczywiście, że zastąpienie Dutkiewicza jakimś pajacem z PO niczego nie zmieni. Życzę Ci, Reniferku, jednak jak najgorzej. Gdy zmienia się władza, czasem spadają głowy także jej pomagierom. Możliwe, że zachowasz swój stołek, ale mam jednak nadzieję, że go jednak stracisz. Generalnie by we Wrocławiu zaszły zasadnicze zmiany, trzeba by całkowicie pozbyć się struktur PO, PiS i kumpli Dutkiewicza umocowanych w Urzędzie Miejskim i jego wypustkach. Zgodzisz się chyba, że obecne ruchy są konsekwencją trwających już od dość dawna prób Schetyny zmarginalizowania Dutkiewicza i zastąpienia go człowiekiem z układu Grzesia S. Nie wiem, Reniferku, po której stronie jesteś umocowany. Sądząc po Twoich wpisach, pewnie jesteś z PiS. W tym też sensie wymiksowanie Dutkiewicza (mało jednak prawdopodobne) niewiele zmieni w układzie sił między Wami a PO. Mimo wszystko zmiana stwarza pewną niewielką, ale jednak nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś