Gość: Ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 14:54 Czy ktoś wie czy red. Piegdoń już odeszła do Łodzi i jaki jest nowy szef we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taxi.wroclaw Re: Zmiany w Gazecie 09.07.04, 19:27 Według dzisiejszej stopki w wydaniu drukowanym, wszystko jest bez zmian. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Zmiany w Gazecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 09:26 Dziekuję za info, ale doszły mnie słuchy, że był już jakiś pożegnalny stateczek i Basia P. odchodzi do Łodzi a nowym szefem ma być pan Sawka ze Szczecina. To może ktos wie coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Zmiany w Gazecie - gratulacje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 09:43 Ja wiem - to świetny pomysł przetasować nieco lokalne układziki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: Zmiany w Gazecie IP: *.wroc.gazeta.pl 11.07.04, 10:22 od 1 września, jeszcze dziś [niedziela] prowadze wydanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Zmiany w Gazecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 10:06 Pozdrawiam red. Piegdoń. Mam nadzieję, że Gazety nie opanują zaprzyjażnione z SLD siły dziennikarskie z Robola. Odpowiedz Link Zgłoś