gregviii 28.11.12, 11:34 A czy jest jakieś bezpieczne zderzenie dwóch osobówek? I co to znaczy dziwne zderzenie? To już nie dziwne jest zderzenie czołowe, w tył a w bok już stał się dziwny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek.lenny Niebezpieczne zderzenie dwóch osobówek na Podwalu 28.11.12, 11:52 Nie widzałem tego, więc nie wiem na pewno, ale często tam jeżdżę i zgaduję z opisu, że było tak. Gość, zmianiał pas z prawego na lewy, w miejscu gdzie lewy się rozpoczyna (wcześniej jest on wyłączony z ruchu i przeznaczony tylko dla komunikacji miejskiej). Cwaniaczek - mistrz lewego pasa, jakich wielu w naszym mieście, zasówał pasem dla tramwajów, mając w d.pie stojących w korku i wjechał w gościa który zmieniał pas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uchaha Re: Niebezpieczne zderzenie dwóch osobówek na Pod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.12, 12:24 To był czechofil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Niebezpieczne zderzenie dwóch osobówek na Pod IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.12, 12:50 Jechałam bezpośrednio za samochodem, w który wjechała beemka. Jechaliśmy powolutku a właściwie toczyliśmy się w stronę Jana Pawła do świateł. Nikt nie jechał lewym pasem i nie cwaniakował. Chłopak w beemce jechał z naprzeciwka prawą stroną jezdni, w pewnym momencie skręcił w lewo i wjechał z dużą prędkością w renówkę przede mną. Dlaczego - sam nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Niebezpieczne zderzenie dwóch osobówek na Pod IP: *.156.115.240.mortin.pl 28.11.12, 14:59 poślizg? czy rozmawiał przez telefon i mu upadł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Jasne, jasne, ... 28.11.12, 15:45 B_rak_M_ozgu_i_W_yobrazni to typowe dla mlodych kierowcow majacych pecha do tej marki. I oni z reguly: "nie wiedza, dlaczego". To nie jest nic nadzwyczajnego. Normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
pleple.pl Przez ten drobny, w sumie, dzwon stało wszystko na 28.11.12, 15:56 Grabiszyńskiej, Tęczowej, PWKW'nie, Piłsudskiego, Podwalu... Masakra- kawałek od świateł Grabiszyńska/Zaporoska do Mostu Sikorskiego jechałem... ponad godzinę. A i oczywiście mistrzowie kierownicy jadący środkowym pasem na Grabiszyńskiej by później albo na wcisk jechać w lewo, albo stanąć z wbitym lewym migaczem ( czekając na zmiłowanie ) i blokując tym samym środkowy pas... Odpowiedz Link Zgłoś
czechofilu Re: Przez ten drobny, w sumie, dzwon stało wszyst 28.11.12, 15:59 dlatego wszystkich powinno się obowiązkowo przesadzić na rowey Odpowiedz Link Zgłoś
pleple.pl Czesiu- to juz twój problem... 28.11.12, 18:43 Bo ja ani nie mam szans się przesiąść ( potrzeby również ), ani takich możliwości zawodowych... Pokazuje za to, jak się miasto zamyka ( przejazd do Góralskiej ), czy co będzie codziennością po zamknięciu WZ czy zablokowaniu Podwala... Odpowiedz Link Zgłoś