Gość: fan rogera IP: 194.169.228.* 01.06.10, 19:52 Brawo Robin! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joe Roland Garros. Federer za burtą! Soderling znów... IP: *.try.wideopenwest.com 01.06.10, 19:53 Zawsze jak tenisista sie ozeni spada w rakingu...tak tez bylo z Agasim...wiedzialem ze Roger przestanie grac...kobiety nas wykoncza...ludzieeee broncie sie...wiekszosc kobiet lubi jak sie je dopada z doskoku i niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b koleżanki z moskwy petrova i dementieva ustawiły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 20:53 swój mecz, mam na dzieję że schiavone skopie tyłek chytrej rosjance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roger Roland Garros. Federer za burtą! Soderling znów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 20:54 Już nie wyszukuj powodów, dlaczego Federer przegrał. Był gorszy i tyle! To pusta gadka, nie można ciągle wygrywac. Gdyby "przestał grac", raczej by go już nie było na arenie. Z reklam i innych rzeczy by "wyżył". Zresztą Szwajcar i tak nie miałby szans z Nadalem. W zeszłym roku się mu upiekło i gładko pokonał "spalonego nerwami" Robina. Ja nie mam nic przeciwko, by finał Nadal-Soderling miał miejsce. Do boju Nadal!!! Życzę powrotu, tam gdzie twoje miejsce - a więc na szczyt!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opadl ale on opadl czy opadl mu? IP: *.chello.pl 01.06.10, 21:04 ale on opadl czy opadl mu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Wtopilem na federerku 25 zł :( IP: *.icpnet.pl 01.06.10, 21:52 A do wygrania miałem 104zl :) Ah ten hazard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwindel ale jaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 22:16 podobno na betfair ktoś zaraz po pierwszym secie postawił na szweda 6mln euro po kursie 13! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ale jaja IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.10, 22:22 myślisz, że to Roger postawił?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ale jaja IP: *.home.aster.pl 01.06.10, 23:52 myślę, że to Mirka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ale jaja IP: *.takt.eu 02.06.10, 08:35 ale pieniądze były Rogera :) Odpowiedz Link Zgłoś