Dodaj do ulubionych

'Żenada dla motłochu' - tak forum oce...

01.01.13, 17:40
Nie oszukujmy się. Krzysiu Krawczyk, Marylka i Jurek Połomski??? Co za kretyn to organizował?
Po 100kroć wolał bym sylwka w rytmie lat 90, eurodance. Impreza mogła by być wypasiona, gdyż ta muzyka kręci. A taki Połomski? Z całym szacunkiem dla jego dorobku, to nieporozumienie.
Żenada. Masakryczne było też, gdy jakiś facet przed 60 dostał się pod scenę i stał jak patyk, może nie tyle co stał ale falował razem z tłumem, niekoniecznie samemu chcąc falować he he he, ze wzrokiem utkwionym w scenę.
Obserwuj wątek
    • ab.ab7219 'Żenada dla motłochu' - tak forum oce... 01.01.13, 18:20
      Na forum jest kilkanaście komentarzy, więc chyba trudno tylko na ich podstawie ocenić tę imprezę.
    • korcia2000 'Żenada dla motłochu' - tak forum oce... 01.01.13, 18:25
      Oglądałem ten program w telewizji. Nie był lepszy ani gorszy od innych tego typu i chyba jednak ciekawszy niż warszawski. Inna rzecz, że "piosenkarskich emerytów" można było sobie darować.
    • Gość: bb Re: 'Żenada dla motłochu' - tak forum o IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.01.13, 18:27
      To żadna nowina, że forum to spluwaczka. Impreza nie była oszałamiająca, ale też nie taka beznadziejna. Mnie bardzo podobał się występ Ani Rusowicz. Nie ma możliwości, by wszyscy byli zadowoleni. Ja wciąż czekam na imprezę noworoczną jazzową. Ciekawe, czy kiedyś ktoś się odważy?!
      • Gość: skrzypce1 Re: 'Żenada dla motłochu' - tak forum o IP: *.hsd1.fl.comcast.net 01.01.13, 18:56
        Od razu powiem, ze nie bylem uczestnikiem wroclawskiego Sylwestra 2012. Jakkolwiek swoje zdanie na temat wykonawcow mam i chce sie z czytelnikami podzielic. Czytajac w GW liste artystow, ktorzy beda zabawiac wroclawska publicznosc mialem mieszane uczucia. Otoz wiekszosc tych spadajacych "meteorytow" przyjezdza dosc czesto na poludnie Florydy ze swoimi tzw koncertami. Chcac sie jeszcze dorobic nasi historyczni piosenkarze podbijaja serca amerykanskiej polonii. Nic w tym dziwnego ani gorszacego poza jednym, ze publicznosc ta jest juz po tzw "czwartej mlodosci". Aparaty sluchowe pozwalaja im slyszec a sztuczne uzebienie pozwala skonsumowac krewetke. Slomki w drinkach sa podawane tylko tym ktorzy nasza okluary zeby sobie wzroku nie uszkodzili, tzn 95% partycypujacych w wydarzeniu kulturowym. A to, ze KK zaspiewa w tonacji c-durowej a nie b-molowej nie ma zadnego znaczenia, bo i tak nikt tego nie rozumie. Co widza? A no, d...e z tylu i d...e z przodu p. Krzysztofa. A to, ze Jureczkowi P. peruka spadnie z glowy przy ktoryms uklonie to i tak umknie uwadze publicznosci polsko-amerykanskiej. Kiedys przed wielu laty byly imprezki w remizach strazackich cos na ten styl. Mysle, ze dobrze byloby nazwac tego typu koncerty w rodzaju... Np. "Historia polskiej piosenki, cz. 1. Czas dinozaurow" .
      • gandan-10 Re: 'Żenada dla motłochu' - tak forum o 02.01.13, 18:39
        Gość portalu: bb napisał(a):

> To żadna nowina, że forum to spluwaczka. Impreza nie była oszałamiająca, ale te
        > ż nie taka beznadziejna. Mnie bardzo podobał się występ Ani Rusowicz. Nie ma mo
        > żliwości, by wszyscy byli zadowoleni. Ja wciąż czekam na imprezę noworoczną jaz
        > zową. Ciekawe, czy kiedyś ktoś się odważy?!
        >Troche masz racji,to na tyle.Powiem jedno coraz bardziej jestem przekonany,ze tz. spoleczenstwo mojego miasta i to podkreslam,reszta to przybledy wschodnie.Jest prawda oni to takowych imprez,jak jazz nie dorosli,pamietasz PALACYK UL.Kosciuszki,to bylo cos.pozdrawiam.
    • Gość: NIEWIARYGODNE :))) jak trzeba być zgnuśniałym by w noc Sylwestrową IP: *.static.tvk.wroc.pl 01.01.13, 18:40
      Najzabawniejsze jest to że większość tych komentarzy wpisano w noc Sylwestrową :) Wyobraźcie sobie jak trzeba być zgnuśniałym by w noc Sylwestrową siedzieć na forum i marudzić :) To jest naprawdę niewiarygodne :) Nie wiem czy bardziej śmieszne czy też przerażające :)
      • katonzwybiorczej obrońca Sylwka 01.01.13, 19:14
        A ja uważam, że Sylwester na Rynku we Wrocławiu był udany. Choć, oczywiście tam nie byłem. Ale co szkodzi zabrać głos? Przede wszystkim można było zaobserwować dużo aut z tablicami DTR, DOL itp. To świadczy o tym, że Wrocław przyciąga i jest jak magnes. Czyli jest stolicą kultury i nowoczesności, a nawet innowacji.
        Czy można było wytrzymać słuchanie pana Połomskiego czy Krawczyka? Oczywiście! Warto obserwować tych, co wiedzą jak we Wrocławiu trzeba się bawić, tych z tych aut na tablicach DTR, DOL. Przede wszystkim zgrzewki, zgrzewki piwa najlepiej z Biedronki! Po 8,66zł, po 7,99zł!
        Wypić 3 piwka z Biedronki i stawić się z Rynku. A pan Krawczyk zaśpiewa (niekoniecznie z mp3): "Parostatkiem! Parostatkiem , hen w dal...." Czujesz mdłości? To pewnie od piwa! Najlepszy jest klin! Wypij jeszcze 4 piwko ze zgrzewki! OK, lepiej? Dopiero 22, a czujesz, że zaraz wyrzucisz z siebie coś kolorowego? Nie ma sprawy! Ale z dala od Sukiennic i Rynku. Może gdzieś w bramie!
        No...już 24, to jeszcze jedna zgrzewka! Za udany 2013! Zaraz wracamy do siebie! I LOVE WROCLOVE!
        Kto prowadzi? Może Ty, tylko wytrzyj sobie rzygowiny. Czujesz się zmęczony i senny? Taki jest właśnie Wrocław, jak Londyn czy Nowy York-potrafi wyssać z człowieka ostatnie soki! No to, chluśniem, bo uśniem i... w drogę!
    • piotr19730 'Żenada dla motłochu' - tak forum oce... 01.01.13, 19:23
      Ten wrocławski sylwester był dużo lepszy niż polsatowski. Na Marylce i Połomskim przełączyłem, ale moi rodzice pewnie oglądali. Świetne występy Rusowicz i Dudka. Także Neonówki.
      Większość nastolatków i tak telewizji nie ogląda.
      • katonzwybiorczej propozycje na sylwestra w Rynku w 2013 01.01.13, 19:45
        Trzeba myśleć perspektywicznie! Zwłaszcza we Wrocławiu!
        Moja propozycja, która na 100% wielu Wrocławian chwyci za serce.
        Na koniec imprezy pan Prezydent Dutkiewicz wychodzi na scene i śpiewa:

"Sto gorących słów, gdy na dworze mróz
        w niewyspaną noc, jeden koc.
        Solo moich ust, gitarowy blues,
        Kilka dróg na skrót, parę stów...

Nie mogę Ci wiele dać,
        Nie mogę ci wiele dać,
        Bo sam niewiele mam.
        Nie mogę dać wiele Ci,

PRZYKRO MI!
        "
      • Gość: Łoś_bimbacz emeryci emerytom:) IP: *.internetia.net.pl 01.01.13, 19:47
        Park dziurajski na scenie, ale liczba uczestników najdynamiczniejszego sylwestra nadal rośnie. Pani z Wydziału PRopagandy ogłosiła w tv - panoramie, że było 200 tysięcy, czekamy na więcej:)
        • Gość: DW Re: emeryci emerytom:) IP: *.217.146.194.generacja.pl 01.01.13, 21:05
          A jak kibice w podobnej ilości świętowali mistrzostwo polski Śląska Wrocław, to Wybiurcza, napisała, że parę tysięcy ludzi było
      • Gość: Iwona Re: 'Żenada dla motłochu' - tak forum oce... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.13, 10:10
        Neonówka? Same stare kawałki i zupełnie nic nowego. Mogli się chociaż odrobinę przygotować. Bardzo ich lubię, ale to co pokazali w Sylwestra już pokazywali na różnych kabaretonach.
    • nazimno Rozrywki tlumu. 01.01.13, 20:07
      Nigdy nie byly, nie sa i nie beda miec ambicji osiagania wysokiego poziomu.
      Tlum przychodzi i odchodzi.
      Poziom nie ma zadnego znaczenia.
    • bnch Re: 'Żenada dla motłochu' - tak forum o 01.01.13, 20:29
      Słabe to było zapewne, jak każda tego typu hucpa, ale pisanie o motłochu, chłopach pańszczyźnianych, itd., jest jednak żenujące. Takie imprezy jak ta na Rynku mnie nie interesują, ale obrażanie ludzi to zawsze ryzykowna rzecz, która świadczy raczej źle o rozumie obrażającego. Wielki, osłuchany intelektualista, który widzi, że taka impreza trąci kiczem, mógłby wykazać się klasą również w czasie krytyki. Niestety pewnie połowa z krytykujących, to hipsterskie dzieci, bez gustu muzycznego i jakiegokolwiek zrozumienia dla sztuki. Na pęczki takich postaci można spotkać na koncertach np. w Eterze.
    • krasnaladamu Artykuł o komentarzach motłochu na własnym forum 01.01.13, 20:31
      Dziennikarstwo zmieniło się w onanizm.
    • bnch Re: 'Żenada dla motłochu' - tak forum o 01.01.13, 20:33
      @Legniczanko, prawda to jest taka, że procesy urbanizacyjne właśnie na tym polegają, że miasto wchłania okoliczne miejscowości. Poza tym, gdybyś kierowała się wiedzą, a nie uprzedzeniami, to zdawałabyś sobie sprawę, że np. taki Oporów (niegdysiejsza wioska) zamieszkana jest przez mnóstwo wykształconych osób, bo obecnie to tzw. dobra dzielnica.
    • Gość: Jarek Najlepszy był kawał o straży miejskiej "Neonówki " IP: 79.139.99.* 01.01.13, 20:36
      Kabareciarze bardzo trafnie ocenili wizerunek jej przedstawicieli ! Brawo Neonówka !!
      Poza tym to impreza sięgnęła już dna ... gorzej być już nie może ... impreza typowa dla gawiedzi niski poziom i same odgrzewane kotlety !! Najgorzej wkurza to, że płacą za ten cyrk z naszych podatków lekką ręką setki tysięcy złotych . Bieda aż piszczy a Miasto rzuca się z motyką na księżyc !!
      • Gość: roan Re: Najlepszy był kawał o straży miejskiej "Neonó IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.01.13, 21:07
        no bez przesady, to że kilku frustratów wylewało jad w noc sylwestrową na forum, nie znaczy, że to jest opinia "internetu" (co to znaczy w ogóle) czy forum. GW uwiellbia tak generalizować. Oznacza to tylko, że tych kilku tak myśli i tyle.
    • katonzwybiorczej Re: 'Żenada dla motłochu' - tak forum o 01.01.13, 21:30

Jacy mieszkańcy, taka Europejska Stolica "Kultury". Prawda jest taka, że większ
      > ość Wrocławia to zwykłe wiochy, poprzyłączane przed laty do miasta i które wcią
      > ż wyglądają jak zabite dechami dziury, więc nie oczekujmy zbyt wiele od mieszka
      > ńców tych pipidów.

Legniczanko! Każdy wie, że tylko wy-prowincjusze nie potraficie zachować się w wielkim Wrocławiu. Ja mam taką zasadę, że osób, które nie urodziły się we Wrocławiu po prostu nie zatrudniam! Oczywiście, zapraszam osoby np. z Legnicy, ale tylko po to, aby mogły się przejechać Tramwajem Plus do mojego biura, na interview!
      Potem zapewniam, że oddzwonie, a nawet nie biorę numeru komórki od kandydata.
      No i co mi możecie zrobić? Ile was tam jest w tej Legnicy? 10 000 ludzi? Ale nie licząc sowietów z koszar, to chyba z 5-6 000?! Mam rację?
      • gandan-10 Re: 'Żenada dla motłochu' - tak forum o 02.01.13, 18:10
        Masz problemy,kazdy tobie podobny to slowianski smiec,to typowe dla wschodnich przybledow.Ja mam taka zasade,sprawdzam kazda osobe,to troche trwa,po 1945r. nie zatrudniam urodzonych.Co ty wschodnia gnido masz do naszego miasta Breslau,niedlugo sie to zmieni,czy wiesz co to jest odpowiedz merytoryczna.
        • Gość: super_helmut Re: 'Żenada dla motłochu' - tak forum o IP: *.internetia.net.pl 02.01.13, 22:49
          gandan-10 napisał(a):

> Masz problemy,kazdy tobie podobny to slowianski smiec,to typowe dla wschodnich
          > przybledow.Ja mam taka zasade,sprawdzam kazda osobe,to troche trwa,po 1945r. ni
          > e zatrudniam urodzonych.Co ty wschodnia gnido masz do naszego miasta Breslau,ni
          > edlugo sie to zmieni,czy wiesz co to jest odpowiedz merytoryczna.

Bardzo dobra zasada, ja na ten przykład mam zasadę, że nie sypiam z paniami urodzonymi po 1945 r. to trochę trwa by znaleźć kandydatkę, ale warto bo jestem super helmut!
    • Gość: ubu król Re: 'Żenada dla motłochu' - tak forum o IP: *.play-internet.pl 01.01.13, 23:04
      - na rogu pl Solnego nagłośnienie było beznadziejne..
      -pomijając dziwny zestaw wykonawców, zastanawiam się czy na którymkolwiek koncercie, przewidziane są 3 utwory na jednego wykonawce, a potem gadanie, gadanie, gadanie, prezentacja sponsora, gadanie, 3 kawałki, itd itd..
      Ponoć miasto ma dziurę w budżecie po stadionie itp, ale szaleje zapraszając 3 x więcej wykonawców niż trzeba i robiąc scenę na pół rynku..
      • piotr_ze_wsi Re: 'Żenada dla motłochu' - tak forum o 02.01.13, 08:47
        Skąd to nagłe przebudzenie, Gazeto? Przecież każdego roku jest tak samo.
    • greges58 'Żenada dla motłochu' - tak forum oce... 01.01.13, 23:13
      Redakcjo z Placu Solnego !!!
      My, " Arcytrolle - co to nawet o północy nie odpuszczą ", dziękujemy Wam za wspaniałą zabawę ^ ^
      komentowaliśmy tutaj przecież nie Sylwestra w Telewizorze,
      ale świetne teksty spółki Jaha & Baj !
      czy to naprawdę tak trudno zrozumieć ???
      nawet do głowy by mi nie przyszło - oglądać w Nowy Rok żebraninę " Konferansjerów " o esemesy !!!

świetnie, że znacie język francuski ;)
      wyśmianie niejakiego Ptaka i koszmaru z Francji - było naprawdę genialne !!!
      Pozdrawiam !
      Grzesiek.

P.S.
      czy Miasto, partycypując w wydatkach, miało jakikolwiek wpływ na dobór wykonawców ?
      jeśli Telewizornia postanowiła urządzić sobie benefis naszym - wrocławian - kosztem,
      może trzeba było " odpuścić " sobie ten mało chwalebny wydatek !
      lans Prezydenta za każdą cenę...
      Europejska Stolica Kultury przepuściła 2 000 000 złotych na Kicz chałturników ???
    • Gość: koko Re: 'Żenada dla motłochu' - tak forum o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.13, 23:44
      litosci jakis przodkowy z walbrzyskich faveli biegajacy po gorach ze zlomem w swoich wyjsciowych portkach z czteroma paskami bedzie mowil co jest dobre a co ze we wroclawiu.
      zajmij sie pierwotniaku swoim regionem i galeriankami z buczka ktore wiesz co robia za czapke sliwek bo do nas brakuje tobie wagon kaszy i jeszcze kawalek
    • Gość: koko Re: 'Żenada dla motłochu' - tak forum o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.13, 23:45
      litosci jakis przodkowy z walbrzyskich faveli biegajacy po gorach ze zlomem w swoich wyjsciowych portkach z czteroma paskami bedzie mowil co jest dobre a co ze we wroclawiu.
      zajmij sie pierwotniaku swoim regionem i galeriankami z buczka ktore wiesz co robia za czapke sliwek bo do nas brakuje tobie wagon kaszy i jeszcze kawalek.
    • topix za publiczną kasę każdy potraf imprezować 02.01.13, 00:22
      w mieście wszystko drożeje, w piecach ludzie palą w śródmieściu, czynsze w góre, stadiony psu na budę, i tak za to zapłacimy, w biletach mpk, parkingowych, świńskie festyny w ryneczku za naszą kasę.
      • Gość: kera Re: za publiczną kasę każdy potraf imprezować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.13, 00:29
        Nie przesadzajmy, zabawa byla ok. Wyszedlem na koncert Heya, ktory byl bardzo udany, nastepnie neonowka dala czadu. Ludzie byli usmiechnieci i przyjazni. Oczywiscie zespoly byly tak dobrane by dogodzic wiekszosci, wiec mozna bylo przyjechac na wybrany koncert, tak jak ja na Heya. To ze polaczenie forum i Polaka zawsze da produkcje pomyj i wylewania zalow na wszystko wiemy juz przeciez od dawna.
        • greges58 Re: za publiczną kasę każdy potraf imprezować 02.01.13, 02:03
          Kim jesteś, Chińczykiem ???
          poszedłeś słuchać dowcipów Kabaretu w tłum wrzeszczących i podpitych ludzi ?
          dziwne i wysublimowane masz poczucie humoru...

skąd wiedziałeś - kiedy kto wystąpi ?
          na WW i sam bym się wybrał, ale musiałbym znać dokładną godzinę !
          z tego, co tutaj czytam i dowiedziałem się poniewczasie - Rodowicz i Krawczyk
          tłukli się na scenie przez cały czas ;) też mi " atrakcje " !

że ludzie przyjaźni i uśmiechnięci ?
          to chyba normalne !!! przecież nie poszli się tam pozabijać !
          a sam co powiesz ? że zmarnowałeś wieczór ??? śmiech, przez łzy...

stworzono widowisko dla Publiki przed telewizorem !!!
          której kompletnie " wisi ", gdzie się koncert odbył !
          i tyle...

^^

• topix imrezka a jutro śmieci , wodaw góre 02.01.13, 00:27
      potem czynsze, potem ogrzewanie, potem podatki, bilety mpk, marchewka już była to teraz kijek i w ten sposób mamy najdroższe miasta w stosunku do płacy,
      • Gość: prawda Ktoś przecież wybrał POwców i Dutkiewicza IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.13, 08:50
        do władzy
    • Gość: Max Jacy wrocławianie ? to wszystko jest zza Buga !!! IP: 79.139.99.* 02.01.13, 00:37
      Jak przyjechali do Breslau to pili wodę z klozetów bo nie wiedzieli do czego to służy !!
      Przyzwyczajeni byli do klepisk to palili w piecach deskami z podłóg lub meblami !!! Ot i cała historia tych co nazywają się wrocławianie ...
      • Gość: super_helmut Re: Jacy wrocławianie ? to wszystko jest zza Buga IP: *.internetia.net.pl 02.01.13, 22:55
        Gość portalu: Max napisał(a):

> Jak przyjechali do Breslau to pili wodę z klozetów bo nie wiedzieli do czego t
        > o służy !!
        > Przyzwyczajeni byli do klepisk to palili w piecach deskami z podłóg lub meblami
        > !!! Ot i cała historia tych co nazywają się wrocławianie ...

Lubię babcie zza Odry przyjeżdzające do Breslau, zwłaszcza te urodzone przed 1945 r. bez oporów.
    • andrzej.rokosz 'Żenada dla motłochu' - tak forum oce... 02.01.13, 08:07
      W Polsce żyje motłoch, a reszta to już tylko konsekwencje. Rządzi motłoch, na forum wypowiada się motłoch, imprezy są dla motłochu. Nie ma o co drzeć szat.
    • jard1972 'Żenada dla motłochu' - tak forum oce... 02.01.13, 08:14
      Chyba widzielismy różne imprezy. Co do zasdy nie jestem zwolennikiem takich "sylwestrów", ale tym rzem okoliczności zmusiły mnie do obejrzenia tej edycji w całości. O ile rzeczywiście niektóre motywy są nie do przełknięcia (panie Krzysztofie, czas na emeryturę), o tyle reszta naprawdę dała radę, tym bardziej, że na żywca. Lady Pank, Kayah, VooVoo, Badach - to są fachowcy i to było widać i słychać.
      Ocztywiście o gustach się nie dyskutuje, ale trzymajmy się faktów. Malkontenci - więcej luzu i do siego !
      • ja07 Re: 'Żenada dla motłochu' - tak forum o 02.01.13, 09:36
        No cóż, wykonawcy jak ktoś wcześniej zauważył mieli zaspokoić gusta różnego odbiorcy i tak się pewnie stało ale to co dla mnie było nie do przyjęcia to prowadzący. Sztuczny, wymuszony luz, kiepska dynamika prowadzenia i ogólne wrażenie nudziarstwa tak odbieram duet Kamel-Zielińska.
        Sylwester to przede wszystkim zabawa , porwanie ludzi do tańca, śmiechu i energia, energia której kompletnie mi zabrakło u tych dwojga. Nie wiem jak Wy odbieracie ale mnie strasznie raziła sztuczność i nadęcie konferansjerki. Zielińska nie daje rady jako prowadząca tak dużą imprezę live a Kamel zatrzymał się w rozwoju i nie ma nic ciekawego do pokazania ani powiedzenia. Bardzo słabe prowadzenie, momentami żenujące.
        Znakomita za to była Ania Rusowicz, Kuba Badach, Kaya i oczywiście Hey z naprawdę świetną Kasią Nosowską. No i Waglewski rulez!
        Publiczność wrocławska była ogólnie niemrawa. W Warszawie za to były skrajnie różne od wrocławskich reakcje . Ludzie się naprawdę świetnie bawili ,a Maleńczuk, Farna i Oddział Zamknięty dali czadu na świetnym poziomie co doceniła publiczność na miejscu i ta przed tv ( czytałam świetne opinie). Prowadzący swobodnie, zabawnie i z wdziękiem prowadzili sylwestrową zabawę i nawet Młynarska z Ibiszem zaprezentowali się świeżo, z humorem i pozostawili bardzo dobre wrażenie. To była klasa, u nas niestety słabo i trochę wstyd.
        • Gość: zenek Re: 'Żenada dla motłochu' - tak forum o IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.13, 10:11
          A dla mnie hitem był Kamel w buraczkowym kabaciku, smiejący się - jako jedyny - z własnych dowcipów. I bardziej niż impreza ubawiły mnie głosy ratuszowych PR-owców powyżej. Na szczęscie: co to było za wydarzenie - każdy widział i słyszał. Jakis koszmar - bez koncepcji, bez reżyserii, przypadkowy zlepek tego, co było pod ręką i dało się sciągnąć miejscowym urzędnikom. Do tego fatalny dźwięk i zupełnie beznadziejne nagłosnienie. Na 60-lecie TVP zaprezentowała się jako przedsięwzięcie dyletantów i amatorów.
        • Gość: karl Re: 'Żenada dla motłochu' - tak forum o IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.13, 15:30
          Ludzie się naprawdę świetnie bawili ,a Maleńczuk
          > , Farna i Oddział Zamknięty dali czadu na świetnym poziomie

tak, tam w stolycy to panie wszystko panie takie lepszejsze, prawie zagraniczne.
          Maleńczuk - świetny poziom? Ten chałturnik, ze 100procentowym playbackiem, który od lat wykonuje na sylwestra tę samą "wiązankę przebojów światowych"?. To ja już wolę Krawczyka, a nawet Połomskiego, serio!
    • beatrix-kiddo 'Żenada dla motłochu' - tak forum oce... 02.01.13, 11:00
      Jak tylko przeczytałam, że p. Rodowicz zamierza wystąpić z własną wersją gagnam style, to już wiedziałam, że nie może być dobrze. Ta osoba nie powinna się już pokazywać publicznie! Z tym wiekiem, a przede wszystkim z TAKĄ TUSZĄ!!!! Jak sobie wyobraziłam tego słonia skaczącego po scenie, to zaczęłam się zastanawiać:
      1. czy scena się nie załamie?
      2. Gdzie jest Greenpeace, żeby wieloryba zepchnąć do Odry (bo morze daleko)?
    • januszz4 'Żenada dla motłochu' - tak forum oce... 02.01.13, 11:38
      Sylwestra spędzałem u znajomych, co prawda telewizor był włączony i coś tam w nim migało i grało na tle zabudowań wrocławskiego Rynku, ale i tak byliśmy zajęci wesołą rozmową i tylko od czasu do czasu zerkało się na ekran. Dla mnie tamta imprerza była taka sama jak co roku, feria barw, podskakująca Rodowicz wyglądająca coraz pocieszniej) i płynące z telewizora decybele ściszone do rozsądnego poziomu. Czyli rutyna, tak samo jak co roku, ani lepiej ani gorzej.
    • krasnaladamu Sprawdźmy, na ile konstruktywnie się da 02.01.13, 12:28
      To teraz proponuję zebrać jak najwięcej pomysłów (koniecznie głównie od forumowiczów), jak powinien wyglądać wrocławski Sylwester i dać nam sondę z propozycjami do przegłosowania. A gdy już będą wyniki, to zrobić artykuł o zwycięskiej propozycji... żeby forumowicze i ją mogli zjechać.
      • Gość: Andrzej Re: Sprawdźmy, na ile konstruktywnie się da IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.13, 12:36
        Prosze ogladnac jak Krzysiu Pijany ladnie spiewa. Wszystko na zywo :D

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ddSGvnj9LaA
        • ja07 Re: Sprawdźmy, na ile konstruktywnie się da 02.01.13, 13:59
          Nie był pijany. Może podpity ale nie pijany. On ma problemy z poruszaniem i jest już po prostu emerytem :) Nie wiem czy to był playback ale jeśli tak to Krawczyk powinien dać już sobie spokój z takimi imprezami żeby pozostać w naszej pamięci bez uśmiechu politowania.
          Rodowicz ma ciągle dobry głos ale patrzeć na Nią na żywo też już nie chcę. Nie oszuka wieku i w pewnym momencie nawet tolerancyjnym osobom robi się nieprzyjemnie patrząc na starszą panią, która stara się ukrywać wiek pod pozorem awangardy.
          Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym....
          • Gość: Gryf Re: Sprawdźmy, na ile konstruktywnie się da IP: *.swidnica.mm.pl 02.01.13, 14:26
            "Znudzi się i Zośka Loren,
            Zejść ze sceny trzeba w porę"... - jak mawiał Dymsza.
          • Gość: pl Re: Sprawdźmy, na ile konstruktywnie się da IP: *.wroclaw.vectranet.pl 02.01.13, 15:38
            babcia Marylka chałturzy na nieudane,niepracujące dzieci, ale dlaczego my musimy za to płacić i to oglądać?
            Kasa miasta, to nie kasa zapomogowa dla emerytów TVP.
            Proszę na przyszłość staranniej wydawać nasze pieniądze i z większą rozwagą dobierać wykonawców na ten szczególny wieczór.
            To co nam zaserwowano, to chwilami było bardzo żenujące.
            Nie wszyscy oglądający i słuchający byli pod tzw.wpływem więc totalna słabizna jaką zaserwowali nam występujący i ich stary repertuar , była krępująca i niesmaczna.
    • marago1 'Żenada dla motłochu' - tak forum oce... 02.01.13, 12:58
      Jestem ciekaw ile na tym Sylwestrze zarobily poszczegole gwiazdy?Chyba tyle ze im na ten rok na balangi starczy.
      • Gość: Bućek Kiedy ta żenada na Wrocławskim Rynku sie skonczy? IP: *.internetia.net.pl 02.01.13, 14:57
        Ten kto spedza Sylwestra na Wrocławskim Rynku naprawde musi byc zdesperowanym człowiekiem.Tu od lat nic sie nie zmienia.Syf nad syfami.Od prowadzacych po pseudozabawiających.Jeszcze duzo musimy sie uczyc od Warszawy..Mam nadzieje ze Dutkiewicz wyluzuje i da spokoj z tymi Sylwestrami na Wrocławskim Rynku.Jest czas do przemyślen,bo cała Polska drze łacha z tego co słyszała i widziała na ekranach swoich telewizorów.
        • Gość: Łoś_bimbacz nieudana PRomocja Sternika? IP: *.internetia.net.pl 02.01.13, 15:13
          Malkątęci dajcie spokój i milczcie, bo sPRowadzicie na Dynamogód kolejny event. Pijarowcy Sternika już pewnie obgryzają pazury a Jego Dynamiczność miota się zbulwersowany, że złośliwcy nie docenili imprezy. Wobec tego zorganizują za kredyt jakiś event by olśnić maruderów:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka