Dodaj do ulubionych

Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko sprzą...

10.01.13, 19:21
Czy "pracownik dedykowany do strefy" ma know-how, żeby wygenerować porządek i w związku z powyższym znikną kłaki? Bo "ja powiem", że wątpię... jest fuck-up i target kwiczy.
Obserwuj wątek
    • tylkoprawda666 Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko sprzą... 10.01.13, 19:39
      A może jak już jest strefa tylko dla pań to zlikwidują wtorki tylko dla nich?
      Poniedziałków dla Panów jak niebyło tak niema
      • Gość: abc Impel? IP: *.broadband.greenlan.pl 10.01.13, 19:46
        Wszędzie do spółek miejski wchodzi Impel. Ciekawe ile Długi dostanie dutków na kampanię.
      • Gość: miko Re: Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko spr IP: *.wroclaw.mm.pl 10.01.13, 20:15
        To prawda i przejaw równouprawnienia (?) kobiet. Dostępna dla wszystkich przez cały tydzień przy założeniu ,że jest się kobietą. Kiedy dzień tylko dla panów ?
        • Gość: Normalany facet Re: Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko spr IP: 79.162.133.* 10.01.13, 21:36
          Już bez jaj z tym dniem dla facetów. Na Teatralnej była niedziele i już nie ma. Odp. - prosta niedziela była dniem pe....ała - bez majtek strach było wchodzić. Całe szczęście, że w parku wodnym szybko pogonili tych zboczeńców i jest ok. Te ich znaczki rozpoznawcze szybko rozszyfrowano i jest superowo.
          • wari Re: Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko spr 11.01.13, 02:30
            Gość portalu: Normalany facet napisał(a):

> Te ich znaczki rozpoznawcze szybko rozszyfrowano i jest superowo.

Nie wiem jakie to znaczki, ale przychodzimy bez znaczków i często całą grupą i spotykamy tam wielu znajomych i przyjaciół o mniej powszechnej orientacji seksualnej. Tyle, że nie na seks, ale na odpoczynek i relaks. Natomiast niepokoi duża liczba heteryków, których jedynym celem jest podglądactwo i ślinienie się do roznegliżowanych kobiet.
            • Gość: As Re: Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko spr IP: *.play-internet.pl 11.01.13, 06:24
              Lepsze to niż grzebanie sobie w odbytach. Pamiętaj,że ten problem już z powodzeniem leczą na świecie, także w Polsce powstały pierwsze kliniki. Zamiast tracić czas na saunę poszukaj i zawalcz o zdrowie.
              • Gość: niezły_gość Re: Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko spr IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.13, 09:49
                Posłuchaj Wari kolegę Asa. Nie wierz propagandzie w tv. Z pederastii można się wyleczyć. Powodzenia!
              • Gość: gosia Re: Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko spr IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.13, 12:41
                lęki społeczne też leczą, wiem że kolejki na NFZ długie, ale warto poczekac
                • Gość: As Re: Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko spr IP: *.play-internet.pl 11.01.13, 13:47
                  Ale jakie lęki?Ja się homo nie boję, nawet znałem osobiście kilku. Całkiem spoko goście, co nie zmienia faktu,ze chorzy. Tak samo jakby ktoś uważał,że się lękam chorego na zwyrodnienie kręgosłupa. Ja się nie lękam, tylko zalecam mu rehabilitacje, dla jego zdrowia.
                  • Gość: gosia Re: Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko spr IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.13, 14:59
                    postawa godna podziwu w dzisiejszych czasach (troska o zdrowie drugiego człowieka), tym niemniej o ile zwyrodnienie kręgosłupa faktycznie jest jednostką chorobową, o tyle tego samego o homoseksualizmie powiedzieć nie można
          • Gość: gosia Re: Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko spr IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.13, 12:40
            rozumiem ze z powodu swej nieprzecietnej atrakcyjnosci musiales uciekac przed nimi zaslaniajac tylek i swoje opinie wyrazasz na podstawie wlasnych, bezposrednich doswiadczen?
            • Gość: Normalny facet Re: Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko spr IP: 79.162.131.* 12.01.13, 10:05
              Nigdzie nie musiałem uciekać. Tylko nachalnie mnie zagadywali. Na Teatralnej ( oczywiście w niedzielę gdy był dzień tylko dla facetów ) po wyjściu z sauny i wejściu do basenu wskakiwali do basenu z wodą i wstawiali głupie gadki. Mnie nie interesuje, gdzie sobie zaglądają i jakie dziurki penetrują to ich sprawa ale niech normalnym ludziom dadzą w spokoju skorzystać z dobrodziejstw sauny. Pozdrawiam.
    • 5agnihotra Re: Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko spr 10.01.13, 20:43
      brudzą to jest brudno
    • Gość: Cillit Bang wniosek: w strefie dla kobiet brudzą kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.13, 20:53
      To niezbyt dobrze o nich świadczy.
      Dlatego najlepiej unikać takich miejsc.
    • Gość: Antoni Re: Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko spr IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.13, 21:10
      "Rurku... to dobrze, że mnie słuchasz. Kto odpowiada za to, jak tu wygląda..."?
    • januszwroc Re: Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko spr 10.01.13, 21:34
      To standard we Wrocławu. Zobaczcie jaki bród jest na parkingu podziemnym Justin Center przy Krawieckiej (z tyłu pl. Dominikańskiego) - tam w ogóle nie jest sprzątane. Zobaczcie jak wygląda Oławska od Dominikańskiego do Szewskiej, na promenada Wrocława, gdy długo nie pada deszcz/śnieg. Klejące plamy po rozlanych napojach, lodach, fast foodach, obsikane kwietniki, jeden wielki bród i smród miasta zarządzanego przez p-denta, kóry jest największym "brudasem" spośród dotychczasowych. Wstyd dla miasta, które ma być europejską stolicą kutury. Żałosne. No i te szczury na odrestaurowanym dworcu PKP ... Szkoda więcej słów.
    • positum Saunarium plebejskie 10.01.13, 21:48
      A ja podziwiam dyrekcję i obsługę za rozpowszechnienie zwyczaju przychodzenia do sauny bez ręczników - za to w prześcieradle użyczonym za darmo. Efektem są kałuże potu pozostawiane na siedziskach ku uciesze naszych braci mniejszych - gronkowca złocistego i jego gram-ujemnych kuzynów. W końcu wejście tam kosztuje parę złotych i gratisy w postaci ubogacenia jednych klientów florą bakteryjną innych klientów to innowacja na miarę naszych trudnych czasów.
    • bamapo Ojej wielka draka! Pani Redaktor wdepła w kłaka! 10.01.13, 23:31
      Ale za to nie kradną - kremik pozostał na miejscu
    • gadfly Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko sprzą... 11.01.13, 09:36
      Widac islam powili dociera i do Polski. Tam tez strefy tylko dla kobiet, i brud.
    • Gość: Amalia BZDURA !!!! W saunach jest czysto !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.13, 12:22
      Odwiedzam aquaparkowe sauny regularnie.
      Nieprawdą jest to co napisano w artykule - uważam , że jest on nieobiektywny i krzywdzący dobre imię Aquapark'u.

Pójdę o krok dalej i zaryzykuję stwierdzenie,że podłoga saunarium jest tak czysta , że bez żadnych oporów ani obaw mogłabym na niej rodzić.

• Gość: Günsche Re: BZDURA !!!! W saunach jest czysto !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.13, 12:39
        Zgodzę się w 100% z opinią Amalii.

Choć ze strefy kobiecej , jako mężczyzna , nie miałem przyjemności z oczywistych względów skorzystać to patrząc na nieuczciwe & złośliwe wypowiedzi oczerniające Aquapark obronię chociaż strefę "koedukacyjną" , która jest naprawdę zadbana i - wedle mojej subiektywnej opinii - w 100% spełnia wszelkie możliwe standardy czystości.

Nie sądzę , żeby strefa dla pań , o którą dba ta sama firma i która należy do tego samego Aquaparku była obsługiwana inaczej.

• Gość: EPWR Re: BZDURA !!!! W saunach jest czysto !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.13, 12:57
        hehe...z tym rodzeniem na podłodze to Amalia przegięła :-)
        idąc Jej tokiem rozumowania mógłbym bez obaw stołować się w aquaparkowych toaletach:-) choć generalnie dziewczyna ma rację - na aqua jest czysto.

jeżeli jednak przeszkadza wam leżący na podłodze kłaczek to przed kolejną wizytą w saunarium ..... ogolcie dokładniej bobra :-)
    • Gość: damian Re: Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko spr IP: *.cdma.centertel.pl 11.01.13, 15:05

panato.pl/8f88
    • okowokozprawda Strefa dla kobiet w aquaparku zbyt rzadko sprzą... 11.01.13, 15:16
      Artykuł nie podpisany, więc w ogóle niewiarygodny. Zapewne napisany pod zachętą samego aquaparku, żeby zwrócić na siebie uwagę i zastraszyć pracowników.

Puknijcie się w głowę świry w biura...i z gazety...rączka rączkę myje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka