zuzka7726 19.02.13, 22:06 Ktos probowal? Jesli tak, bede wdzieczna za opinie. Im wiecej czytam, tym wiecej watpliwosci mam... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millu_78 Re: AMINOKWASY 20.03.13, 07:27 Czesc, My próbowalismy, kupiliśmy dwie kuracje i na tym żeśmy poprzestali. Powodem przerwania terapii był reżim podawania 4 razy dziennie 2 godziny po posiłku, po podaniu też trzeba odczekać 30 min, z kolejnym posilkiem. My ciągle jesteśmy w biegu a to rehabilitacja,a to wizyty lekarskie, przez te amianokwasy nie mieliśmy czasu na posiłki i to było powodem przerwania. Uważam też, że nam to za bardzo nie pomogło (choć też nie zaszkodziło). Nasza neurolog jest za tym żebyśmy to brali bo na dziecko któremu to niby pomogło. My podobno braliśmy za krótko żeby były efekty. Ja nie potrafię jasno stwierdzić czy to ma sens, stosowalibysmy je dalejgdyby nie kłopoty z jedzeniem. Ps przepraszam że Ci kiedyś nie odpisalam ale urodziłam córeczkę i nie jest do końca zdrową. Gdyby miała jakieś pytania chętnie podziele się moimi doświadczeniami. Pytałas jeszcze kiedyś o pionizator, ponoc pojawił się na rynku lub dopiero ma być w sprzedaży bardzo dobry pionizator dynamiczny liw go. Ma być na pilota i inicjować ruch. Odpowiedz Link